Siirry pääsisältöön

Nothing Wins News 2/12

Etusivu uusiksi! Nowibu on saanut käsiinsä kasoittain kiireisiä uutissähkeitä! Pitäkää hatuistanne kiinni!

17.5.2012

Suomileijona on teilannut (Teilaus on vanha kidutus- ja teloitusmenetelmä. Teilauksessa uhri sidottiin suurta puista kärrynpyörää muistuttavaan telineeseen ja kaikki raajat murrettiin metallitangolla lyömällä kahdesti tai kolmesti pyörän hitaasti pyöriessä. Uhri saattoi menehtyä verenhukkaan ja šokkiin, mutta yleensä pyöveli surmasi hänet iskemällä aseella päähän ja rintakehään.

Toisinaan teilattavan luut murskattiin ja ruumis paloiteltiin vasta mestauksen jälkeen. Ruumiinosat jätettiin teilirattaalle virumaan varoitukseksi muille.Lähde:Wikipedia
.) USAn jääkiekon MM-Kisoissa. Saunooko poika tänä vuonna?

14.5.2012

Notorious Panu on loukkaantunut. Yläraajavammasta huhutaan ja kulmapöydissä kuiskutellaan kuukauden saikusta. Oli miten oli,runsaasti voimia ja pikaista paranemista Papo! We miss you already.

19.5.2012

Juuri saamamme tiedon mukaan Helsinginkadun Bertrand Russell (Bertrand Arthur William Russell, Russellin 3. jaarli (18. toukokuuta 1872 – 2. helmikuuta 1970) oli brittiläinen matemaatikko, filosofi ja loogikko ja koko loogisen empirismin filosofisen perinteen aloittaja. Hän vei suuresti eteenpäin logiikan ja matematiikan perustan tutkimustyötä.

Russell tunnettiin yhtenä aikansa suurimmista intellektuelleista
.) on muuttamassa Argentiinaan pysyvästi. Näin ollen elämäntyöt Helsingin Sanomien paneeliasiantuntijana sekä Forenomin muuttomaakarina/yleismiehenä vaihtuvat Etelä-Amerikan villin karjapaimenen,Gauchon virkaan. Gauchot ovat tunnetusti arpinaamaisia(tässä tapauksessa arpikätisiä,toim huom.),pelottomia, raakoja preerioiden miehiä, jotka herättävät pelonsekaista kunnioitusta minne ikinä ratsullaan kulkevatkaan.Toimitus toivottaa Bertrandille antoisaa Argentiinaa! Vamos!

16.5.2012

Kaitsu "Fast as no cash" Kujala on viettänyt leppoisia vapaapäiviä huvilallaan Helsingin Kalliossa. Perheen omistamalla villalla on vieraillut niin Helsingin seurapiirikermaa kuin ulkomailtakin saapunutta juhlaväkeä. Purjehdusreissujensa välillä Kujala viettää arvokasta vapaa-aikaansa läheistensä parissa yksinkertaisista huveista nauttien. "Elämä on liian lyhyt murehtimiseen, ennemmin otan rennosti ja nautin arjestani.Minulla on myös tapana tehdä tuplavoisilmäpullia veljieni iloksi.", Kujala filosofoi. Hyviä vapaapäiviä Kaitsu!

17.5.2012


Nikolai Alin (Suomenmestari 2011) on käynyt tänään Kallion kylpylän roomalaiskatolisessa kylmäaltaassa nivustaipeita myöten. Syvemmälle Kustaankadun lordi ei uskaltanut mennä, sillä vesi tuntui hirvittävän kylmältä paljasta ihoa vasten. Samalla kylpylämatkalla mestari hikoili kelttiläis-oregonilaisessa hikisaunassa, suihkutteli päijäthämäläisessä tippasuihkussa sekä kuivatteli itseään galatalais-syyrialaisessa pukuhuoneessa. Kylpyläloman jälkeisiä tunnelmiaan Alin kuvailee näin:
"Reiteni ovat kuin keväiset pajunkissat pääsiäisaamun ensimmäisissä auringonsäteissä.




"





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Brand NEW NWB AD has boorn

NWBgallery - #history#memories#skateboarding

 Nick Stansfield Pariisissa. Nick on Manchesterista ja todella mukava kaveri. Tänä päivänä Nickillä oli sattumalta synttärit. Kyseli kovasti Manchesteriin skedeemään, ehkä joskus vielä..  Pöytäfudis, pelien keisari. Ehdoton klassikko, johon ei kyllästy. Jesse ja Sven Kilchenmann Pariisissa. Entisaikojen flippimaakari Darkstarilta, millä lie Sven skeittaa nykyään? Ehkä ikä alkaa jo painamaan käkikellomaan miestä, mene ja tiedä. "Battalionin" puuduttavasta pätkästä huolimatta sympaattinen jätkä, kova höpöttämään.  Wille, uskollinen huonekaveri, vetelee seinäjokisia hirsiä Pariisissa. Jos nukkumisesta maksettaisiin palkkaa, Wille olisi helposti maailman rikkaimpia miehiä. Nuku hyvin, Willie-boy!  Norro ja Notre Dame. Samalta Pariisin reissulta. Norrolta tulossa kohta myös uutta pätkää uuteen Perukseen. Sitä venaillessa.  Kivi ja Esa, veteraanit ei väsy. Berliinissä SevenInchin ekalla reissulla, Controllin kämpillä, kiitos reissusta ukot! Sairaita jätkiä. H

Unohtunut luonnos / 27.6.2015 klo 0:26

Suomen kesäinen ilta on kaunis. Oikeastaan olisi asianmukaisempaa puhua suomalaisesta kesäyöstä, sillä tarkoitan sitä ajanjaksoa, joka alkaa illalla kello kymmenestä ja loppuu kello kahteen aamuyöstä. Kesäyön tanhu saa mielen virkeäksi, se kirvoittaa lempeitä lauseita kosteille huulille, se avaa arjen patinoittamat hengitystiet ja virkistää sielun ja ruumiin. Kesäyö on siniharmaasävyinen ja unelias ajanjakso, jolloin tuntuu, että elämä jatkuu ja jatkuu ja jatkuu, aina vaan ja uudestaan, päivät seuraavat toisiaan ja aina uudelleen saapuu keskiyön siniharmaa valkeus ja unentulo pysyy poissa. Tällainen kesäyö on kaunis. Kesäyönä saattaa tulla hyvinkin mieleen kirjoittaminen. Vanha blogi, kuin menneisyyden irstas muisto löytyy internet-selaimen sivuhistoriasta, edellinen käynti sivulla kuukausia sitten. Sinne, jo unohtuneeseen ja kertaalleen maan poveen siunattuun blogiportaaliin voi kirjoittaa. Tuttu ulkoasu, tuttu hallintapaneeli, pelkästään tuttua ja ehkä siksi turvallista. Alankomaid