Siirry pääsisältöön

Torstai-Tervonen

"Ding dang dung, dingding!"

Hyvää iltaa Torstai-Tervosen uutisista, tässä aiheitamme.

"Whispering, fiiiuuuuuuuuuu swooooooooshh, diding!"




- Uutistoimisto AP:n mukaan viime vuonna perinteikkään Wimbledonin naisten tennisturnauksen voittanut Serena Williams aikoo vaihtaa nimensä Serena Tervoseksi. Serena Williams, siis tuleva Serena Tervonen, perustelee nimivalintaansa näin:
"Olen miettinyt sitä (Tervonen-sukunimeä) jo pitkään. Mielestäni se sointuu mukavan hunajaisesti etunimeni kanssa. Se myös saa minut tuntemaan itseni paitsi viisaaksi, myös itsevarmaksi. Lisäksi tennisselostajien ympäri maailman on nyt helpompi lausua koko nimeni nopeasti satoja kertoja pelin aikana." Serena Tervonen (ent. Williams) pelaa seuraavaksi Australian Avoimissa 12.-15.1.2012, jossa hänet on sijoitettu ranking-listan ykköseksi.


- Kaukaasiassa, Uralin tuolla puolen Tervostanin tasavallassa on sattunut valtava maanjäristys. Tervostanin uutistoimisto EISAA kertoo ainakin kahden ihmisen kaatuneen järistyksessä sekä monien menettäneen malttinsa pysyvästi jälkijäristysten piinatessa tasavaltaa. Järistys sattui lähellä turistien suosimaa Slobotki Slubutkin kaupunkia Tervostanin koillisosassa.

- Espoolaisen autosisustusliike Kare Tervosen tiloihin on murtauduttu viime yönä. Liikkeen tiloista vietiin Espoon päivystävän poliisin mukaan autosisustustarvikkeita sekä kirjahyllyllinen juridisia opuksia ja niteitä. Tunnetuimmat kirjalliset niteet olivat "Suomen Laki - näin tuomitsemme sinut" sekä "Law and Justice for idiots - how to doom stupid people". Espoon poliisi pyytää vihjeitä rikokseen liittyen.

- Myös Pittsburgh Penguinsin NHL-joukkueen kapteeni, kanadalainen jääkiekon supertähti Sidney Crosby ilmoitti viime viikolla Pittsburgh-Gazettelle antamassaan haastattelussa vaihtaneensa nimensä Sidney Tervoseksi. NHL veti samantien markkinoilta kaikki miljoonat "Crosby #87"-pelipaidat ja korvasi ne "Tervonen #87" pelipaidoilla. Sidney Tervonen on voittanut kaiken, mitä jääkiekossa voi voittaa.

- Töölöläistynyt oululainen (kempeleläinen,kiiminkiläinen,tyrnäväläinen,jääliläinen,oulunsalolainen,kemiläinen,ruukkilainen,raahelainen, you name it) Markus Tervonen on tällä hetkellä nukkumassa ja herää jokaperjantaiseen tapaansa aamulla töihin. Torstai-Tervonen toivottaa Tervoselle hyvää työpäivää ja nostaa hattua ansioituneesta palveluksesta Suomen Puolustusvoimissa armeijakaudella 2010-2011.

Kommentit

  1. Jaahas, ´taas näitä "etsi-linkki"-tervosia. löysin kaks!

    VastaaPoista
  2. Linkit piilotettu, eniten linkkejä löytäneelle luvassa infernaalisia nowibu-palkintoja sekä lippuja nowibu-konsertteihin!

    VastaaPoista
  3. linkkien köytö ei oo homma eikä mikhään17. joulukuuta 2011 klo 21.43

    kolme plakkarissa. tänne niitä palkintoja!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Brand NEW NWB AD has boorn

NWBgallery - #history#memories#skateboarding

 Nick Stansfield Pariisissa. Nick on Manchesterista ja todella mukava kaveri. Tänä päivänä Nickillä oli sattumalta synttärit. Kyseli kovasti Manchesteriin skedeemään, ehkä joskus vielä..  Pöytäfudis, pelien keisari. Ehdoton klassikko, johon ei kyllästy. Jesse ja Sven Kilchenmann Pariisissa. Entisaikojen flippimaakari Darkstarilta, millä lie Sven skeittaa nykyään? Ehkä ikä alkaa jo painamaan käkikellomaan miestä, mene ja tiedä. "Battalionin" puuduttavasta pätkästä huolimatta sympaattinen jätkä, kova höpöttämään.  Wille, uskollinen huonekaveri, vetelee seinäjokisia hirsiä Pariisissa. Jos nukkumisesta maksettaisiin palkkaa, Wille olisi helposti maailman rikkaimpia miehiä. Nuku hyvin, Willie-boy!  Norro ja Notre Dame. Samalta Pariisin reissulta. Norrolta tulossa kohta myös uutta pätkää uuteen Perukseen. Sitä venaillessa.  Kivi ja Esa, veteraanit ei väsy. Berliinissä SevenInchin ekalla reissulla, Controllin kämpillä, kiitos reissusta ukot! Sairaita jätkiä. H

Unohtunut luonnos / 27.6.2015 klo 0:26

Suomen kesäinen ilta on kaunis. Oikeastaan olisi asianmukaisempaa puhua suomalaisesta kesäyöstä, sillä tarkoitan sitä ajanjaksoa, joka alkaa illalla kello kymmenestä ja loppuu kello kahteen aamuyöstä. Kesäyön tanhu saa mielen virkeäksi, se kirvoittaa lempeitä lauseita kosteille huulille, se avaa arjen patinoittamat hengitystiet ja virkistää sielun ja ruumiin. Kesäyö on siniharmaasävyinen ja unelias ajanjakso, jolloin tuntuu, että elämä jatkuu ja jatkuu ja jatkuu, aina vaan ja uudestaan, päivät seuraavat toisiaan ja aina uudelleen saapuu keskiyön siniharmaa valkeus ja unentulo pysyy poissa. Tällainen kesäyö on kaunis. Kesäyönä saattaa tulla hyvinkin mieleen kirjoittaminen. Vanha blogi, kuin menneisyyden irstas muisto löytyy internet-selaimen sivuhistoriasta, edellinen käynti sivulla kuukausia sitten. Sinne, jo unohtuneeseen ja kertaalleen maan poveen siunattuun blogiportaaliin voi kirjoittaa. Tuttu ulkoasu, tuttu hallintapaneeli, pelkästään tuttua ja ehkä siksi turvallista. Alankomaid