Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on 2011.

*Kareem*Kinginä*

Kesken ranien läpyt houmiisseille. Kovuutta! Löysät bäkkiteilit. Kari Leirikello jyrää!

Kuvia San Franciscon reissulta

"Oli nii siisti mesta toi korkee talo! Tää kuva on nii hilarious oikeesti, Timo(se pyöri meijä kaa pari viikkoo Friscos, se on Lappeenrannast ja reppureissas Kaliforniaa ristii rastii, iha mässy jätkä!) tos kuvaa jotai, emmä ees tiiä mitä, sen vanhal kälysel filmivideokameral! Kui sikkii!Päästii iha sairaal munkil sinne katolle, ku yks meijä hotellin työntekijä asu tos talos! Se oli sika mukava tyyppi, se oli asunu SF:ssä koko ikänsä ja tuns paikat ku omat taskut. Sen nimi oli Fred tai Red tai Ed tai joku sellane,fiilis kuitenki! Me tultii muutenki hyvi juttuu kaikkie tyyppie kaa siel, kuppimainen homma!" " Tää kuva tuo nii paljo muistoi mielee! Oli iha törkeen kuuma, iha päällikkökeli kaikin puolin! Bongattii meijä hostlan aulast San Francisco Tribune ja löydettii sielt ilmotus hippikemuista iha meijä mestoilta! Kui rennoo, iha kupishh! Papo on tuol vasemmal takana armeijanvärises teepaidas ja genrettömis harmais sortseis! Nää etualan tyypit oli iha ylirentoi hippei, ne

Välitön klassikko

Jokavuotisen tapaninpäivää seuraavan päivän tapaan, julkaisemme tänäkin tapaninpäivän jälkeisenä päivänä "Välitön klassikko" -postauksen. Tämän vuotinen postaus esittelee kaksi isänmaame nuorta toivoa. Nuorissa on tulevaisuus, sanotaan. Photograafisesta ulosannista vastasi Juho. Kiitos Juholle!

Jouluna on hyvä..

..tehdä kovuuslista. Kovaa on, -Charles Bukowskin kirjallisuus -Viiksettömyys ja sileä iho -Sauna ja hyvät löylyt. Nautitaan äärimmäisen rauhallisesti -Syönti-lepo-syönti- tapahtumaketju -Verkkainen laiskottelu,todellinen tyhjäntoimittaminen ja äärimmäisyyteen asti viety vetelehtiminen -Suklaa? Kyllä. -Sisarukset,perhe ja suloiset tenavat. Ensi viikolla Nowibu palaa taas normaaliin päiväjärjestykseen. Loppuviikosta julkaistaan myös ensi vuoden ohjelmatiedot. Uusia,innovatiivisia ohjelmaformaatteja tullaan näkemään ja kokemaan heti tammikuun alusta alkaen. Lisäksi toimitus esittelee uuden ulkomaankirjeenvaihtajan,kirjallisuuskriitikon sekä kuvataideanalyytikon. On myös mahdollista,ettei toimitus esittele edellämainittuja. "Hän oli nukkavieru kaveri, todellinen häviäjä."

Joulukalenteri luukku 24

Joulurauhaa kaikille

TOoooooorstai TERVONEEEN! And the booys!!

-"Torstai on toivoa täynnä", tokaisi Tervonen kun päivän myöhässä tokaisi.

Joulukalenteri luukku 23

Joulukalenteri luukku 22

Joulukalenteri luukku 21

Kovaa 1984=vähintään yhtä kovaa 2012

Joulukalenteri luukku 20

Tunteiden paloa,osa 1

Romanttisuudesta. Ihmisten sanotaan olevan romanttisia. "Voi kuinka romanttista!", huudahtaa tuttavaperheen äiti vävypojan kosiessa tytärtä kesken tunnelmallista kesäöistä souturetkeä tyvenellä järvenselällä. Romanttinen rakkaus. Rakkautta,jonka saa itse valita,johon on luvallista heittäytyä, joka tuntuu niiin ihqulta että meinaa tulla pissa jo pelkästä ilosta. Romanttinen rakkaus on termi,joka vielä sata vuotta sitten oli harvinainen,sitä tuskin oli. Kirja,elokuva,runo tai vaikkapa valaistus saattaa olla romanttinen. "Ooh,kynttilöitä,ollaampas sitä nyt romanttisia!",tokaisee illallisvieras ja raapii takalistoaan nenänkaivuusta vielä vihertäväntahmaisilla sormillaan. Syystä tai toisesta kynttilät ja kynttilävalaistus ovat luoneet standardit romanttiselle valaistukselle. Pehmeät,hämärät ja lämpimät värisävyt luovat kuvan rauhallisesta,romanttisesta ja hyvyyttä tihkuvasta ilmapiiristä. Vertailun vuoksi,ajatelkaapa metroaseman vessojen futuristista,epileptisesti sykkiv

Joulukalenteri luukku 19

kaikkea sitä...

...löytyyki. internetistä. thx dude!

Joulukalenteri luukku 16

Torstai-Tervonen

"Ding dang dung, dingding!" Hyvää iltaa Torstai-Tervosen uutisista, tässä aiheitamme. "Whispering, fiiiuuuuuuuuuu swooooooooshh, diding!" - Uutistoimisto AP:n mukaan viime vuonna perinteikkään Wimbledonin naisten tennisturnauksen voittanut Serena Williams aikoo vaihtaa nimensä Serena Tervoseksi. Serena Williams, siis tuleva Serena Tervonen, perustelee nimivalintaansa näin: "Olen miettinyt sitä (Tervonen-sukunimeä) jo pitkään. Mielestäni se sointuu mukavan hunajaisesti etunimeni kanssa. Se myös saa minut tuntemaan itseni paitsi viisaaksi, myös itsevarmaksi. Lisäksi tennisselostajien ympäri maailman on nyt helpompi lausua koko nimeni nopeasti satoja kertoja pelin aikana." Serena Tervonen (ent. Williams) pelaa seuraavaksi Australian Avoimissa 12.-15.1.2012, jossa hänet on sijoitettu ranking-listan ykköseksi. - Kaukaasiassa, Uralin tuolla puolen Tervostanin tasavallassa on sattunut valtava maanjäristys. Tervostanin uutistoimisto EISAA kertoo ainakin kahden ihm

Joulukalenteri luukku 15

Jouluun kuuluvat olennaisesti tontut. Myös KC kuuluu olennaisesti jouluun. Entä smurffit? No, Tallinnan matkaan kuuluvat sekä smurffit, KC, että tontut (nuo huolettomasti laineiden päällä heilahtelevat ihmiparat).

Joulukalenteri luukku 14

Jouluruoka. Tuhtia ja hyvää. Tässä esimerkki tuhdista. Vaan kuinka saada siitä lisäksi hyvää?

Keskiviikkoilta on hyvää aikaa..

... olla tunteellinen. Tämän illan tunne on: suloinen suru.

Joulukalenteri luukku 13

Luukku kolmetoista. Lucian päivä. Tuo päivä, jolloin vuosittain lauletaan sama laulu. Perinnettä? Kierrätystä? Molemmat omalla tavalaan kovuutta. Skeittiklippi kierrätystä, lucialaulu perinnettä. Mutta muuttuuko kierrätys jossain vaiheessa perinteeksi?

joulukalenteri luukku 11

Kertaus on opintojen joulumuori.

Kertaus on opistojen täti

"Kertaus on opistojen täti" on kymmenosainen muistutussarja hyväksi havaituista, mutta vähällä käytölle jäävistä käytännön askareista ja toimista. Sarjan pilottijakson aihe on venyttely, tuo länsimaisen lihashuollon tärkeimpänä pidetty osa-alue. Venyteltäessä raajoja ja ihmistorsoa ojennetaan ja väännetään erinäisiin suuntiin kipu ja tuska maksimoiden. Venyttely kestää enemmän kuin olisi tarpeellista, kesto ylittää kipukynnyksen aina 10 minuutilla.

Eittämättä Japanin kovimpia

Siinä on kaikille tasapainoharjoitteluun motivaatiota. Harjoitus tekee Miyagin.

Joulukalenteri luukku 9

Joulukalenteri luukku 8

Luukussa kahdeksan löytyy ajankohtainen dokumenttielokuva. Yleareenasta löytyvä tietodokumentti: Aivovammat tuo esiin tärkeää tietoa tärkeästä aiheesta. Sivistä itseäsi kuten Basso-radiosta saattaisi kuulua. (Altistaakohan liika tietokoneella istuminen aivovammaan?)

Verttiskedeys+pitkät letit 2012?

Torstai-Tervonen

"Torstaissa on potkua!", tokaisi Tervonen hississä ja hymyili valloittavasti naapurin leskirouvalle. Kyseisenä torstaina Tervonen oli näet menossa IT-alan ystävänsä kanssa lounaalle. IT-alan ystävä tekee kotisivuja. Tervonen tarvitsee IT-ystävän apua, sillä Tervosen omat kotisivut lentelevät avaruudessa valkoisella moduulilla. "Potkua tarvitaan aina!", kiekaisi Tervonen R-kioskin myyjälle ostaessaan raaputettavia luontoarpoja kymmenellä eurolla Museokadun R-kioskista. Torstaisin Tervosella on tapana ottaa riskejä. Tervosen WC:n peilissä lukee lemminkäisenoranssilla: "Raha tulee rahan luo". "Äläpä potki ennää, ulukona sajjaa lunta!", mylvii Tervonen ohiajavasta autosta töölöläiselle post-immuunille svekoanarkistille tämän osoittaessa mieltään suklaapatukka-automaatille Runeberginkadun ja Sandelsinkadun kulmauksessa. Torstai-iltaisin Tervonen huvittaa itseään ajelemalla ympäri Töölöä isoisänsä autolla ja hihkumalla niin itselleen kuin myös ohiki

Joulukalenteri luukku 7

Joulukalenteri luukku 6

Kuudes luukku. Päivän tapahtumia. Ensilumi Hurstin itsenäisyyspäivän juhlat.Toimitus arvostaa. Viimeiset Halosen emännöimät linnanjuhlat. Suomen itsenäisyyspäivä. Biljardi-ilta. Allekirjoittaneen voittoprosentti 0. Minkäs sitä veljilleen mahtaa, vieläpä vanhemmille.

Vaakunavisa

Sarjassa tutustutaan suomalaisten kaupunkien isokokoisiin vaakunoihin. Sarja alkaa Hämeenlinnasta. Kuvassa Hämeenlinnan kaupungin isokokoinen vaakuna. Isokokoisia kaupunkivaakunaehdotuksia voi lähettää tuttuun osoitteeseen! Parhaat isokokoiset vaakunaehdotukset palkitaan nwb-lipuilla! Kyllä, siis nwb-lipuilla!

Joulukalenteri luukku 5

Viidennessä luukussa siirrymme ajassa vuoden taaksepäin. Barcelona, skeittilautailu. Niitä on mukava muistella näin joulun alla, kun räntäsateen piiskatessa kasvoja barcelonan kadut tuntuvat kaukaiselta kuin skeittilautailu varvasvaivaisen arjessa.

Joulukuun juttu: Luontodokkarit

Tummanpuhuvan joulukuisen pimeyden keskellä, jäähileen vihmoessa säröjä kalliolaisiin ikkunoihin, on aika avartaa maailmaa katselemalla luontodokumentteja, aka dokkareita. Nämä tajunnanvirtaa läikyttävät elävät faktaruudut tarjoavat loistavaa tekemistä yhä vain pimeneviin, hilseilevästä tylsyydestä ainoan värinsä saaviin mid-talvisiin iltoihin. Mikä voisikaan olla rattoisampaa kuin seurailla verkkaiseen tahtiin setripuiden oksilla eteenpäin mönkivien laiskiaisten elämää näiden pörröisten vitkastelijoiden etsiessä mukavampaa paikkaa päiväunia varten? Tai kurkistaa pikkuriikkisten Madagaskarin kameleonttien mielenkiintoiseen kolmipäiväiseen paritteluserenaadiin omalta kotisohvalta? Tai tiirailla suloisten, vielä pehmeässä pennunturkissa viihtyvien pienten siperiantiikeripoikasten aamuisia leikkejä Amur-vuorten äkkijyrkkien rinteiden lomassa? Sepä se, sen rattoisampaa tapaa viettää marras-joulukuinen ilta tuskin onkaan. Ja jos on, niin siihen täytyy liittyä joku ihana neito. Neito, jonk

Joulukalenteri luukku 4

Luukku neljä on nyt auki. Siellä ei ole mitään. Pelkkää tyhjää. Liekkö kalenterin tekijällä mielikuvitus hakoteillä?

Tutut naamat tutuissa paikoissa osa 1

"Tutut naamat tutuissa paikoissa" on uusi ohjelmaformaatti, jonka tarkoituksena on esittää kaikille jo ennestään tuttuja naamoja kaikille jo ennestään tutuissa paikoissa. Tavoitteena on saattaa lukijoille unenomainen tunne siitä, että lukija on turvallisesti linkittynyt johonkin tuttuun ja tavalliseen, että lukija on turvassa kylmän maailman kauhuilta ja ahdistavilta asioilta, että lukijalla on vapaus valita oma elämänpolkunsa riippumatta selkäpiitä kivuliaan tylsällä raastinraudalla raastavan länsimaisen kulutusyhteiskunnan mukanaantuoman pinnallisen kaksinaamaisuuden ja epäarrogantin solidaarisuus-dilemman aiheuttamista post-reflektiivisistä suorituspaineista. Siispä me täällä toimituksessa toivomme Teille, Rauman ja Porin kaupunkien yhdistymisestä ja hiusten harmaantumisesta sekä painon hyperaktiivisesta ja holtittomasta noususta painajaisia näkevät lukijamme, oikein turvallista ja ihanaa joulukuuta. Olkaa kuin kotonanne, sillä olette kotonanne.

Joulukalenteri luukku 2

Joulu, talvi, lumi, jää. Pakkanen paukkuu ja järven jää houkuttaa yksinäistä matkamiestä. Muttei yksin luistelu maita. Kaksin aina kaunihimpi, ja kenen kanssa yksin luistelija kaakaota hörppisi takan ääressä, kun luistelut on luisteltu? Siispä toinen luukku paljastaa vaihtoehdon meille tänne Helsinkiin. Ei lunta, ei pakkasta, ei jäätä, ei luisteluseuraa. Jää siis suosiolla kotiin. Keitä kuppi kuumaa, ota mukava asento ja nauti muiden onnesta. Kaunotar ja hirviö, olkaa hyvät.

Joulukalenteri luukku 1

Nowibun joulukalenterin ensimmäisestä luukusta löytyy pientä luukkutriviaa. Luukku tuo joulun odotukseen olennaisesti kuuluva substantiivi, on levymäinen läpyskä aukon suulla, joka voidaan avata ja sulkea. Luukkuja on monenlaisia. Luukkukioski Patoluukku Auton takaluukku Lattialuukku Uuninluukku Vanha luukku seinässä Kerrostaloluukku Joulukalenterin luukku