Siirry pääsisältöön

Hiffaa hemmo!

Hiffaa hemmo! on jännittävä peli, jota voi pelata niin yhdessä kuin yksinkin. Tarkoitus on saada kuva- ja tekstivihjeiden perusteella selville, kenestä ihmisestä (hemmo) puhutaan. Säännöt ovat yksinkertaiset. Lue ensin tekstivihje. Jos sen luettuasi et vieläkään ole selvillä hemmon suhteen, käytä kuvavihje-kortti. Jos et vieläkään hiffaa hemmoa, ota yhteyttä toimitukseen kommentoimalla/lähettämällä kysymys kirjeitse tuttuun osoitteeseen. Jos/kun hiffaat hemmon, kirjoita se välittömästi caps-lokkia käyttäen vastauskenttään, tai lähetä se kirjeitse..jne. Hemmot voivat olla lähes ketä tahansa, yhteistä näillä kaikilla on kuitenkin parkkiintunut julkkis-status ja kultivoitunut maine kansan sydämissä. Ensimmäinen Hiffaa hemmo!, bon appetit!

Mies, isolla alkukirjaimella. Tummahiuksinen karikatyyri, leuat täyttä testosteronia, tummat silmät salamoi muinaisten esi-isien lohduttomia kohtaloita. Suuri ajattelija, penser, kantaa harteillaan ihmiskunnan kärsimää vääryyttä silkasta vastuuntunnosta. Arjen sankari rakastaa rutiineja. Leikkaisi ennemmin korvansa päästään kuin kahvikupistaan. Nykyajan ainoa uomo universale niin taiteen, tieteen kuin urheilullisen liikunnankin saroilla. Sosiaalinen trikoosankari viihtyy omissa oloissaan, rakastaa suurille väkijoukoille esiintymistä ja nauttii kahdenkeskisestä kanssakäymisestä. Innovatiivinen human being nauttii miehekkäistä hommista. Niin polkupyörän huolto kuin palovaroittimen asennuskaan ei tuota minkäänlaista päänvaivaa tälle nuorelle alfalle. Regular foot killer keeps your hand clappin'.

Hänestä sanottua: " As cheesy as it sounds, he will just be remembered as a true skateboarder." - Leo Romero

Pikavinkki: John Wayne/Tex Willer

Kuvavinkki: Samoja




Kommentit

  1. Tekstivihjeen luettuani olin varma vastauksen olevan itse N. Alin, mutta muut vihjeet hämmens kyllä aikalailla ja enpä taida muita vaihtoehtoja edes heitellä peliin.(tunnen kuinka aivosolut yks kerrallaan saavat mut näyttämään vain typerältä..) To be continue nue nue!

    VastaaPoista
  2. Epätietoinen Helsinginkadulta7. helmikuuta 2012 klo 19.59

    Haluaisin lämpimästi tutustua tähän ihanneihmiseen?! Kuka hän lieneekin. Voi, Olisiko se mahdollista?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Brand NEW NWB AD has boorn

NWBgallery - #history#memories#skateboarding

 Nick Stansfield Pariisissa. Nick on Manchesterista ja todella mukava kaveri. Tänä päivänä Nickillä oli sattumalta synttärit. Kyseli kovasti Manchesteriin skedeemään, ehkä joskus vielä..  Pöytäfudis, pelien keisari. Ehdoton klassikko, johon ei kyllästy. Jesse ja Sven Kilchenmann Pariisissa. Entisaikojen flippimaakari Darkstarilta, millä lie Sven skeittaa nykyään? Ehkä ikä alkaa jo painamaan käkikellomaan miestä, mene ja tiedä. "Battalionin" puuduttavasta pätkästä huolimatta sympaattinen jätkä, kova höpöttämään.  Wille, uskollinen huonekaveri, vetelee seinäjokisia hirsiä Pariisissa. Jos nukkumisesta maksettaisiin palkkaa, Wille olisi helposti maailman rikkaimpia miehiä. Nuku hyvin, Willie-boy!  Norro ja Notre Dame. Samalta Pariisin reissulta. Norrolta tulossa kohta myös uutta pätkää uuteen Perukseen. Sitä venaillessa.  Kivi ja Esa, veteraanit ei väsy. Berliinissä SevenInchin ekalla reissulla, Controllin kämpillä, kiitos reissusta ukot! Sairaita jätkiä. H

Unohtunut luonnos / 27.6.2015 klo 0:26

Suomen kesäinen ilta on kaunis. Oikeastaan olisi asianmukaisempaa puhua suomalaisesta kesäyöstä, sillä tarkoitan sitä ajanjaksoa, joka alkaa illalla kello kymmenestä ja loppuu kello kahteen aamuyöstä. Kesäyön tanhu saa mielen virkeäksi, se kirvoittaa lempeitä lauseita kosteille huulille, se avaa arjen patinoittamat hengitystiet ja virkistää sielun ja ruumiin. Kesäyö on siniharmaasävyinen ja unelias ajanjakso, jolloin tuntuu, että elämä jatkuu ja jatkuu ja jatkuu, aina vaan ja uudestaan, päivät seuraavat toisiaan ja aina uudelleen saapuu keskiyön siniharmaa valkeus ja unentulo pysyy poissa. Tällainen kesäyö on kaunis. Kesäyönä saattaa tulla hyvinkin mieleen kirjoittaminen. Vanha blogi, kuin menneisyyden irstas muisto löytyy internet-selaimen sivuhistoriasta, edellinen käynti sivulla kuukausia sitten. Sinne, jo unohtuneeseen ja kertaalleen maan poveen siunattuun blogiportaaliin voi kirjoittaa. Tuttu ulkoasu, tuttu hallintapaneeli, pelkästään tuttua ja ehkä siksi turvallista. Alankomaid