Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on tammikuu, 2012.

Klassiset introt - NORTH

Kunnon introt kunniaan. Majavan käyttö introissa on mahtavaa. Siitä ei pääse mihinkään. Noniin. Eli tässä seuraavassa pätkässä on mun mielestä hyvää eritoten intron ilonpilaajamajava, skeittaus ja vika earlymellakka. Eli kandee kattoa läpi koko pätkä: Mahtava hiippailija-maja tässä seuraavassa: Tässä hyvää on intron mental breakdown -majava. Lisäksi ihan loistavan genretön teepaita valinta ekassa ranissa. Gäppäilevä majava intro on myös hyvä Seuraavassa on TedDeGross sillon ku se oli vielä kova. Flipit, ne lähtee.

Karpion avajaiset

Jänkhän pojat ne osaa!! Se on sellanen juttu! Huomatkaa Punkkarin TODELLA huolestunut ilme kohdassa 3:26 . Sympaattisia ovat nuo Pohjolan asukit. Nothing Wins Slopestyle!

Syökää herkkuja!

Tiistai on hyvä päivä herkutteluun

Tammikuun lukijakilpailu

Vaikka pakkanen paukkuukin, ovat lukijamme varmasti huomanneet päivän jo huomattavasti pidentyneen. Ainakin pääkaupunkiseudun asukit ovat jo päässeet todistamaan Auringon paluuta. Tuo keltainen mielialankohottaja on taas täällä! Käpyrauhanen tarvii tätä, tiesi eräs Etu-Töölöläinen ystävämme. Aurinko ajaa myös eläimet esiin koloistaan, joten onkin sopiva aika järjestää pieni luontokisailu. 1.Bongaa mahdollisimman monta eri luontokappaletta. 2.Ota valokuva todisteeksi. Jos et omista kameraa, etkä saa mistään lainaksi, myös piirroskuva kelpaa, mikäli sekä laji, että bongauspaikka ovat tunnistettavissa kuvasta. 3.Lähetä kuvat tuttuun osoitteeseen. 4.Jää odottamaan upeita NOWIBU goes wildlife-tuotesarjan tuotepalkintoja. Mikäli skippasit koulun bilsantunnit, seuraavasta linkistä voit palauttaa mieleesi mitä kaikkea luonnossa ui, mönkii, juoksee ja lentää. http://nensarjakuvat.wordpress.com/elainsanasto/