Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on helmikuu, 2013.

Kalevalanpäivä! Mikä ihana eepospäivä!

Kalevala on eepos, Suomen kansalliseepos. Elias Lönruutti sen kirjotti, Gallen-Kallela sen väritti. Eeposta juhlitaan välillä, kuitenkin ihan liian harvoin. Tänään tehdään poikkeus,sillä tänään juhlitaan Suomen kansalliseeposta olan takaa ja edestä. Meininki tulee oleen ihan käsistä. Lähtee letistä. Eipä. Kingit äiät tulee. Kaupassa käydään. Väinämöinen tulee. Joukahainen tulee! Eipä Vissiin! Lähtee letistä. Sairas meininki, suohon lauletaan ja Sampo takoo mestoilla. Sampo!! Ihan sairasta, lähtee letistä. Eipä lähe! Nothing Wins Kalevala party eli joikujuhla! Kunnon! Kuka on Lemminkäinen? Entä Pohjan akka? Noitavirsu,tuohipakka? Lähtee letistä.Eipä äiä!

Tänään:

Tänään se on taas, Kalevalan päivän lisäksi (Kalevalajuhlat Kustaankadulla normaalisti [toim.huom.]), nimittäin: Uimahallipäivä!! The Diver from James Lancett on Vimeo .

Ihan kohta: Syksy

Enää pieni hetki syksyyn ja raikkaisiin skeittikeleihin, Ah! Syksyllä sitä on kiva skeittailla sopivan viileässä huppari-ilmanalassa. Enää loppukevät ja kesä välissä. Me kestämme! Skateboarding In Snow from The Worble on Vimeo .

Mikevee,iän myötä mies paranee

Tiistai-Pontus

On lauantai

Ne sukkaset

Sukat ne miehen erottaa akanoista. Kyllähän niistä just punasista ja kaikenkirjavista sukista tulee ekana vähän jännä olo mielen sisälle, mutta sitten ku niihin tottuu, nii kylhän on alaston olo perus HM:än mustissa miessukissa. Sukat pukee naisia myös. Ilman sukkia on vähemmän pukeutunut, se on selvä. Naiset on kauniita, eritoten tyttöystävät, sukissa ja ilman. Stancen sukat lähemmästä Ponke'sista. Tämä oli maksettu mainos. Tehään vähän hilloa tässä näin, bloggareita kato. STANCE MEN'S SPRING 2013 VIDEO LOOKBOOK from Stance Socks on Vimeo .

Snoukkaatsä?

Kovat jätkät snoukkaa. Talvella snoukataan, kesällä surffataan, syksyllä ja keväällä skeitataan. Ei mitään paskaa. Talmassa kahen tunnin sessarit 23€, Aijjai. Kivikko vähän halvempi, mutta kallista kaikki. Saa kerranki olla freesinä ku lähtee vähän skimbaa. Mätsäävät gearit ja burtonin tän kauden lauta alla, muuten ei todellakaan asiaa sinne pisteelle. Ne skeittivaatteet alkoki haista jo ihan skunkin raadolle. Skeittaushan on vähän niinkö, tiiääkö niinkö, vähän sellasta likasempaa, tai sellasta ei niinku fine dining vaan enemmän just fast food falafel-style. Mä lähen skimbaa, niinku tasamaa-skimbaa. Ei pertsaa vaan kyl luistelustaili on se  mun juttu. Tulee sitä vapauden tunnetta, ei oo sidottu kiinni mihinkään aikatauluihin, eikä valmentajakaa oo kokoajan siin korvan juures karjumassa. Tavallaan se on niinkö lifestyle-diili. Paper Shredder from Paul Gemignani on Vimeo .

Love,Love,Love

Where there is love there is life. Mahatma Gandhi   A woman knows the face of the man she loves as a sailor knows the open sea. Honore de Balzac We're born alone, we live alone, we die alone. Only through our love and friendship can we create the illusion for the moment that we're not alone. Orson Welles  

Nothing Wins Sports

Hyvää iltaa, kaikki resuhousuiset nahkaliskot ja punahuuliset pikkuveitikat! Tässä tulee Nowibun jokaviikkoinen urheiluruutu, pitäkää tuolista kiinni, sillä luvassa on verta,hikeä ja kyyneleitä. Philadelphia Flyers pieksi New York Islandersin juuri hetki sitten päättyneessä ottelussa pahanpäiväisesti. Tylyt philadelphialaiset eivät välittäneet turhasta vieraskoreudesta, vaan survoivat täydessä Coliseum Centerissä pelanneen kotijoukkue Islandersin surutta maan- etten sanoisi jopa jäänrakoon numeroin 7-0. Kuopion oma poika Kimmo Timonen pelasi tuttuun tyyliinsä äärimmäisen varmaa ja miellyttävännäköistä peliä Lentäjien takalinjoilla. Tilastomerkintöjä ei Kimmolle tässä ottelussa tullut.  Kallion Pääkonttorin ikkunasta vakoiltua ManU-Everton Valioliigaottelua oli vaikea olla seuraamatta hetkenaikaa. ManU:n tiukkaakin tiukemmassa kevätvireessä oleva ex-keskikalju,nykyinen suloinen pörröpää Wayne Rooney oli todennäköisesti tehnyt ManU:n molemmat maalit, sillä hän on tiukkaakin ti

tarinoi

"Täs oli ennen Jameksen hima. Seilattiin sen kaa Hollannissa joskus seitkyt-luvulla. Se toi mulle kerran laatikollisen Amerikan paitoja. Hahhah. Houstonin paitoja" -Eltaantuneen viinan katkuinen vanha merimies toiselle vanhalle viinankatkuiselle merimiehelle metrossa. "Mä kävin just maksaa velkoja Pasilan jätkälle, mut ei mul ollu tarpeeks rahaa, nii emmä saanu silt mitää. Mä sain kyl yhet telaketjut tos aamul,et lähti päivä käyntiin, mut nyt kyl tarttis viel yhet bemarit." -Hikiniskainen mies bussissa.   "Sit mun lipas hajos sinne tetsariin ja mä olin niinku et mitä vittuu?" -Rastahenkiseen hamppumyssyyn pukeutunut opiskelijanuorukainen toiselle.

Nyrkkeilemään

#nyrkkeily#tyttöystävä#pakko#turpiin#ilmainen#jumi#nyt#kipu#pikkupyyhe#everlast

NYC aina kova!

New York City,tarunhohtoinen kaupunki Hudson-joen suistossa. Kulttuurien kehto, etnisten ryhmien sulatusuuni ja väsymätön metropolialue. Rangers,Islanders,Yankees,Metropolitans,Knicks..jo pelkästään lista kaupungin huippu-urheiluseuroista on kunnioitustaherättävä. Ja onhan siellä, itärannikolla, myös kova skedeskene. Hyviä spotteja, legendaarisia rippereitä, edistyksellistä visuaalista ilmettä. Andy Warhol,Gonz,Dill,Stefan Janoski,John&Yoko, kaikki he. Ja sitten uudet lajit päälle. Scuuttaus ohi. Hyppikäämme! Kotitehtävä: Bongaa tutut spotit,kerro kuka teki/mitä teki ja nimeä ne "kommentteja" osioon.

Hyvää ystävänpäivää! Ystävät, tyttöystävät ja poikaystävät, rakkaat ja salarakkaat. Hyvää ystävänpäivää. ♥ "Rakkautta vain, sitä jokainen meistä kaipaa, sitä minäkin sinulta hain" -Laura Sippola: http://www.mp3songsarhive.com/Rakkautta-Vain/mp3-download/7243234

(ANTI)HEROS of the day in the back in the day

kuvasta löytyy: 3 kundia 3 antiheron dekkiä 2 vansit 1 Osirikset (RIP) 2 spitfiren tarraa (OG!) 2 poikaa (keep your beard growin' kiddos!) 1 thrasherin paita (Phelpers choise) 2 rannekorua (OHI?) 2 brixtonin viininpunaista pipoa (niin 2010) 1 vesikauhuinen katsekontakti kameran kanssa 1 haukotteleva monsu 3 parit indyjä 1 pieraiseva (ja pierulle naurava) severi 1 vuotavaa avohaavaa pälvikaljussaan tyrehdyttävä juniori 1 vanhat kontulan kamat

kikkailua

HOT-NOT

HOT talviurheilu kaunis tyttö lämpimät kengät tuleva kesä kevät aurinko hyvä kirja hieroja venyttely skeittaus nwb cinema aws siivous fiksaus fillarointi pittsburgh penguins terävät luistimet piirtäminen työnteko reippaus hyvyys koirat hyväntuoksuset hiukset hyväntuoksuset vapaa-aika brunssit ystäväperheen matkaostos takkaostoksen sijaan rannetuki ystävien tuki vanhemmat tuoksukynttilät sarjakuvat sopivankokoiset kurbit nhl radiolähetykset pitkät slaidit gonz kaukomaille haaveilu arkeen tyytyväisyys valokuvaus pitenevät päivät kirpparit askartelu puutarhanhoito kalastus kävelylenkit lumisessa metsässä ihanat koirat genrettömyys tuplahatut sveitsin alpit andrew allen NOT märät sukat flunssa tyytymättömät ihmiset raivoavat asiakkaat turpoavat imusolmukkeet nenäfinnit lihasjumit rannekivut rustovammat rahanahneet paskakasat pyörävarkaat äärioikeiston nousu tuloerojen kasvu sivusuun menneet ostokset flädärit suosikkijou

Johan Ludvig Runeberg

Johan Ludvig Runeberg (5. helmikuuta 1804 Pietarsaari – 6. toukokuuta 1877 Porvoo) oli suomenruotsalainen runoilija, kirjailija ja toimittaja, jonka tuotanto on hyvin isänmaallista. Hän on ollut arvostettu myös Ruotsissa ja hänen tuotantonsa vaikutti suuresti koko ruotsinkieliseen kirjallisuuteen. Runebergiä pidetään Suomen kansallisrunoilijana, johon asemaan hän nousi jo elinaikanaan.

Myyttiset miehet: Elias

  Uutena,jokamaanantaisena vakiopalstana Nowibussa starttaa mystisiä henkilöhahmoja käsittelevä teeseitse-haastatteluformaatti. Formaatti erottuu normaalista haastattelukäytännöstä sillä, että siinä sekä haastattelija että haastateltava on yksi ja sama henkilö, muttei kuitenkaan tarinan päähenkilö. Hyvät punkkarit ja puunhalaajat, Elias, olkaa hyvä.   H: Terve mieheen! Joko vallankumous on saavuttanut Pohjois-Karjalan? E:Terveppä terve! Joo, täällä valmistellaan just marxilais-leninistiläistä kadunvaltausta Joensuun keskustassa. Meitä on kolmen hengen aktiivinen vastarintaporukka, ollaan varustauduttu banderollein ja punaisin kaulahuivein. Toistaiseksi yksikään auto ei oo pysähtyny, vaikka ollaan seisottu keskellä tietä ja huudettu venäjänkielisiä iskulauseita. Kadunvaltaus on vaikeeta hommaa..   H: Harva vallankaappaus onnistuu ekalla kerralla, muistakaa se. Kerrotko vähän itsestäsi, kansainvälisellä medialla on teikäläisestä perin mystinen kuva, mistä se johtuu? E: E

Gonzi

"Meitsi saa kyl kymmenen kertaa kovemmat skeittifibat jos mä nään Gonzin pyyhkimäs hikee otsalta, ku jos vaik joku Malto duunaa nosegringdin johonki sadan rappusen kinkkiin" -Tie & totuus "Gonzi on kingi" - Oikein Sepi "No kyl varmaan just Gonzin pätkä video dayssissä on se mitä ite tuli sillon skidinä katottuu. Eihän sen jälkeen mitään oikeeta skeittausta oo leffois näkynykään paitsi ehkä jossain Mind Fieldis vähän" -Sakari "Onhan se kovin yli kuuskymppisistä" -Kahen minuutin mies "Meitsi digaa kyl sen tadettaki ihan kybällä, just se keltanen krookedhahmo ja nää, ihan sikamakeita" -tuntematon Dont Make Me Do It! from ch3f on Vimeo .