Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on tammikuu, 2013.

Nowibu News 31.1.2013

Nowibu Newsin iltapäivätoimituksesta, hyvää iltapäivää! Edellisestä Nowibun uutislähetyksestä onkin jo kulunut hyvä tovi. Tämän takia osa tämänkertaisista uutisista on paitsi vanhoja, myös tylsiä. Osa voi myös olla täysiä uutisankkoja. Tässä aiheitamme. Papo kyllästyi asumaan epämääräisen thaihierontalaitoksen yläkerrassa ja päätti muuttaa Nikelle, Alinin suvun omistuksessa olevaan hulppeaan ludviginaikaiseen mansioniin Helsinginkadun paremmalle puolelle Kustaankadulle. Onnittelut Papolle ja Nikelle oivasta peliliikkeestä! Ja onnea uuteen kotiin Papo! Papon ja Niken nykyisen asunnon rakennuttanut Venäjän keisarillisen armeijan kenraalisotamarsalkka Sergei Boris Ivan Igor Alexander von Alin kuvattuna huvilansa juhlasalissa (nyk. Papon huone toim.huom.).         NWB Cineman pitkäaikainen taiteellinen johtaja ja postmodernin kuvasuhdeshakin nerokas isähahmo Artturi on aloittanut vihdoin ja viimein uuden elokuvan leikkaustyön. Elokuvan olisi määrä olla valmis tämän vuoden pu

Ensi-illassa tänään!!

   

Viikon latinankielinen sanonta

     Tempora mutantur, nos et mutamur in illis   "Ajat muuttuvat, ja me muutumme niiden mukana."

NWBskateboarding tulee ja sinä lähdet

"Hirveintä kuraa vähään aikaan" "Missä HÄMMERIT??" "I just want to say.. that was boring" " Muotipojut areenalla.Hyi olkoon." "Ei kaikkia kuvattuja klippejä tarvi laittaa videoon, hei haloo.Taso?" "HD on perseestä.Ei muuta." "Tuli mieleen Pappalardo ja sen tuolinrakennuspätkä..negatiivisessa mielessä." "Onha näitä nähty.Netti pullollaan täyttä paskaa. Oksensin."

Ed Bacon @ Love Park

"The late Ed Bacon is the architect who conceived of Philadelphia's Love Park (aka JFK Plaza). In 2002 the park was renovated to deter skateboarders from using it. On October 28, 2002—at age 92—Bacon rode a skateboard to protest the ban on skateboarding." Edmund Bacon Skates Love Park from Andrew Norton on Vimeo .

Sunnuntai

Sunnuntai on euroooppalaisen SFS-EN 28601-standardin mukaan seitsemäs ja viimeinen viikonpäivä. Roomalaisessa ja juutalaisessa kalentereissa sunnuntai on viikon ensimmäinen päivä. Päivä on egyptiläisen ajanlaskun mukaan perinteisesti nimetty suurimman taivaankappaleen eli Auringon mukaan ( dies solis ). Länsimaissa ja nykyisin laajalti muuallakin sunnuntai on perinteellinen viikoittainen lepopäivä ja samalla lakisääteinen pyhäpäivä. Joillakin työpaikoilla on kuitenkin tehtävä työtä myös silloin, mutta sellaisissa tapauksissa on työaikalain mukaan maksettava korotettu palkka, jota paitsi on vastaava vapaapäivä myönnettävä jonakin muuna viikonpäivänä.

Päivän mietelause

  " Life is a lot like skateboarding." -Lil Wayne 

SLTN..kun haluatte hyvää.

2012 klippejä from sltn on Vimeo . VeeJii on kurkojen kurko, sanotte mitä sanotte. Uutta solutionia tarjolla taas toivottavasti vuoden päästä, tässä traileria. Rohisevaa,rouheeta,hherkullista ja rapeaa. Upeaa. Kirmolla punaset nauhat! Mats "how long do you wanna stay in nosemanual" Miinalainen, kovempaa saa odottaa ja pitkään. Huh. Hyvää yötä.

Poika nimeltä Pirjo

Se tuli ihan lähelle.Sen lantio kosketti mun lantiota, sen olkapää nojasi mun olkapäähän. Mä haistoin sen tuoksun, sen olisi pitänyt varmasti olla jotain hienoa parfyymiä, mutta mun sierainten ja aivojen symbioottinen yhteistoiminta rekisteröi sen tismalleen samaan lokeroon pasta carbonaran kanssa, joten en tiennyt miten mun olisi pitäny suhtautua siihen tuoksuun. Jätin suhtautumatta. Mä tunsin olevani nurkkaanahdistettu gerbiili ilman suolakiveä,jota nuolla ahdistukseeni. Siinä se oli, sporanpenkillä mun vieressä. Se ihminen. Harmaassa tweedtakissaan se siinä istuskeli, raahaili pikakuvakkeita pitkin iPadin rasvaista työpöytää. Silmälasitkin sillä oli,vahvasankaiset.Hipsterikin vielä! Mä en kestäny sitä tilannetta. Sen puhelin soi, sen kosketusten epäsäännöllinen rummutus oli tehdä mun oikeen kyljen tunnottomaksi, tai ainakin vähintään araksi. Mun oikee kylki on arempi kun vasen. Se härväs siinä penkillä, koko ajan. Mä halusin vaan ajaa sillä sporalla, mutta se mies teki mun mat

Jääkiekko - Miesten peli

Peli-iloa kaikille, vielä on talvea jäljellä rakkaat mussukat! Ei muuta kun hokkarit jalkaan, naama verille ja kiekko pömpeliin! Ja mikäli vastustaja on liukas kuin ankerias, ei muuta kuin mailaa kainaloon tai surutta jalat alta! Maalinedustilanteissa poikittaisella pärjää mainiosti, alaselkään tai niskan seutuville tuikattu poikkari lamauttaa taitavankin vastustajan hetkeksi. Mikäli vastustaja on räävittömän isokokoinen, on aiheellista iskeä mailan tupilla nivusiin ja lujaa. Myöskään silmien väliin tähdätty lämäri siniviivalta ei ole poissuljettu, mikäli pelejä halutaan voittaa. Koiruuksia ja konnankoukkuja ei koskaan voi käyttää liikaa. Muistakaa veri, paha maku ja hampaaton suu!

Kenny tuottelias

Kennyn backside smithit ovat kauniita. Muutkin liikkeet tuovat mielihyvää katsojalle. Miltä lie tuntuu Kennystä? Nowibu toivottaa lukijoilleen nautinnollisia katseluhetkiä. Samalla paukahtaa käyntiin lukijakisa: Kui rennoo olla Kennyy? Ota maailman Kennymäisin nosemanuaali, lapa tankki täyteen halkoja, ole Kennyin. Vastaukset tuttuun osoitteeseen. (Luvassa huippupalkintoja.)

Lista

Kolme skiniä istui tänään metrossa sörnäisten kohdalla, ihan tosi! Siellä istuivat maastohousuissaan. Nykyajan kalpeat, gangnam-style lapset. En menisi niitä syyttämään mistään. Sympaattisia ovat! Moskeijassa kävin tänään. Listasivat niitä terroristi-iskuja, joista syyn niskoilleen ovat totuuden vastaisesti saaneet Islamin-uskoiset... Kertoivat myös oikeat syylliset tekoihin. Lista loppuu tähän, tyttöystävä on ovella... Tätä on nykyajan nowibulaisen arki.

DID U SEE THAT?

Happyhour Skateboards @ Vuokatti Freestyle Hall from Scars & Memories on Vimeo . TOMMI IS OUR BOY, THAT'S FOR SURE! NOWADAYS HE'S DOING MASSIVE MUTE AIRS IN THE MEGARAMP! THAT GUY IS INSANE! THERE'S ALSO OLLI-MATTI, HE IS FROM SAVO AND RIPS HARD. ALL HAIL TOMMI.

Syytä seurata

Niille jotka ei aktiivisesti seuraa hangup-foorumeita. Tää kannattaa tsekkaa tasaisin väliajoin:  http://3monthgroup.tumblr.com Duke, Fräki, Kemppu, Arto, Pönkänen....jne. Kovaa kuvakamaa.

Talvipäiväksikö sitä luulit?

Hotdogeja muistuttavat silmäpussit poskipäillä roikkuen raahaudut arkiaamuna huoneistosi kaakelipinnoitettuun saniteettitilaan. Silmäilet huolimattomasti järkyttävää naamariasi hammastahnaläikkien täplittämästä peilikaapin ovesta. Siellä olet sinä, armoitettu suunpieksäjä, tuhlaileva oppipoika, menneiden päivien tähdenlento, sympaattinen arkipäivien antisankari. Hammastahna kirvelee kitalaessa. Hammaslanka raastaa ja repii ikeniä verille yhteenmuurautuneiden hampaiden ja väkevän käden ristipaineessa. Kylmä vesijohtovesi kirvelee rikkirevityissä limakalvoissa, elämän eliksiiri kuivissa ojanpientareissa. Peilistä pilkistää edelleen entisaikojen valtamerten kammottava peikko, vain atrain ja suomuinen pyrstö loistavat poissaolollaan. Olet siinä, yksin ja kurttuisena, ihmisen lapsi, elämän ihme ja kaunis sellaisena kuin olet. Linttaan astutut tohvelit lemuavat eteisen kynnysmatolla. Ne suorastaan löyhkäävät pahaa hajua. Sujautat sukattomat jalkateräsi lemuaviin ja astelet kylmään keitto

Reissu oli kingi

Jäljelle jäi nuha.

T-bana

HAPPY NEW YEAR 2013!