Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on 2013.

Ohituskaistalla

Katto Kassisen näköisinä huudellaan, kuinka koulujätkät on ohi. Flanellit on ohi ja joulu on ohi, Selkäprintit ne ohi vasta onkin. Liian lyhyillä lahkeilla, saa osakseen naurua. Mutta oi, jos pitkillä sukilla, luulet saavasi ihailua. Dickiesit on ohi,  eikä camoissakaan tohi, enää suvilahteen mennä. Ei laastikaan lennä, kun ei Diy-hommat enää, meinaa core-toimintaan mennä. Lätkäjätkänä saat toisinaan kiitosta, joka toisena päivänä pataan. On pyörätkin pois muodista, vain Cardiel saa niillä ajaa. Voi kun tuli niin syvälle, nämä väritkin käteen laittaa.  Ja avaimien väärästä kantotavasta, sain osakseni henkistä raippaa. Ohiohiohi, kun kaikki on ohi, ei mitään tehdä sovi.  (Tuntematon )

Arki tulee!

Hyvää myöhästynyttä joulua, arvoisat lukijamme! Koska nowibussa ollaan enemmän arki-ihmisiä, fiilistellään tulevaa, tai ehkä jo alkanutta arkea seuraavan arkea kuvaavan videon muodossa. Sisulla siitä selviää! Jankovics Marcell: Sisyphus (1974) from Living Lines Library on Vimeo .

#as#tag no.2

Wilson, Vallila. Juho, Vallila. Mariel, Pasila. Severi, Kluuvi. Ilu, Ponkes. Jukka&Kaspian, Lahti. Ville&Nikke, Vierumäki Wilson, Kööpenhamina.

#as#tag

Heinola, pariskunta. Pasila, sumua. Pikku-Huopalahti, pyöräilijä. Vierumäki, tenniskenttä. Heinola, vanha kahvila. Heinola, kadunkulma.

F1 = aina kovaa!

Lukijakisa: Tunnistatko kuvan henkilöt? Oikein vastanneiden kesken arvotaan toimituksen äänittämä C-kasetti, jossa Nowibun väki kertoo omista formulamuistoistaan. Vastaukset tuttuun osoitteeseen, koodinimellä "Shikaanissa svengaa".

Tuiran Antonio Gaudi

Sinisenharmaat savukiehkurat kieppuvat ilmassa. Kahvikupin piirtämä ruskea ympyrä makaa sanomalehdellä. Laventelintuoksu leijailee kylpyhuoneesta. Siellä jalkakylpy on. Höyry nousee peltisestä vadista. Viiksekäs nautiskelija. Vanhanaikainen partahöylä tupsusutineen peilikaapissa. Käärityt lahkeet, valkoiset sukat. Gallerian lähetti, flaijerit oikeisiin osoitteisiin. MareChiaro. Pingistä kahvitauolla. Kahvilan kautta Orioniin. Haava kämmenessä. Ei haittaa. Sellasia tiäkkö, pikkusuolasia, balkanilaisia, tiäkkö, pikkupiirakoita. Hiihtokisoissa menestystä. Kansikuvapoika. Takajakaus hulmuaa keväisessä tuulessa. Laulu äidille. BloMa puhuu puolestaan. Paavi. Ankarilla työmailla päivät muuttuvat viikoiksi, viikot kuukausiksi. Veljien kanssa. Ei haittaa. Tuiran Antonio Gaudi.

ENGAGED!

  "Monday tuesday, HAPPY DAYS, Tuesday Wednesday, HAPPY DAYS, Wednesday Thursday, HAPPY DAYS, Thursday Friday, HAPPY DAYS, Friday Saturday, HAPPY DAYS, Saturday Sunday, HAPPY DAYS! EVERY DAY IS HAPPY DAY!"

Jos opettelisin yhden taisteluliikkeen...

...opettelisin tämän:

PerjantaiJerry

We love Jerry! Kukapa ei tykkäisi tästä kujeilevasta ja pieruvitsien kyllästämästä aasialaiskalifornialaisesta hunsvotista? Jerry on paitsi Tonin ja Minnan poika, myös skeittari viihdyttävimmästä päästä. Lisää sarkasmia,itseironiaa ja kujeilua maailmaan, toivoo Nowibun toimitus. Hyvää perjantaita!

Kuvanpuolikkaita

Kusenkeltainen taksi kaartaa pölyiseen parkkihalliin.Ovi käy,hallin pölyiselle lattialle siivilöityy hetkeksi villejä valojuovia.Tyylittömästi kaljuuntunut mies hoipertelee ulos autosta.Oikea kummitus,entisten aikojen elävä. "Ku mä voitan lotossa,sä et saa multa hiiren paskaakaan.Sä et saa mitään." Kuski kääntyy mahonkisella istuimellaan ja sylkäisee halveksuvasti miestä kohti osuen epäonnekseen takaikkunaan.Nuuskanruskea räkämälli valuu ikkunaa pitkin kuin kuolleen etanan mätänevä raato kosteusvaurioisessa kellarinseinässä. "Ala kalppia,pummi. Sä ällötät mua. Läskipummi." -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kurkiauran särmikäs delta halkoo sinistä taivasta. On kevät ja talojen räystäissä soittaa sulavesien mahtipontinen orkesteri. Joenrannassa tapahtuu kummia. Rantakaislikkoon edelliskesänä pesänsä pistänyt sorsapariskunta on työn touhussa. "Kvaak kvaak!", s

Kovempaa, korkeammalle!

Hyppytreeniä, hyppytreeniä!!

Ruotsin lisäksi Togon aitajuoksijat ovat kunnostautuneet ponnistusvoiman kehittämisessä. Kenenisakamana Belenekianin tyylinäyte ohessa.

Päivän vessateksti

Kiva että vielä riittää ihmisillä aikaa muuhunkin kuin kännykällä näpelöimiseen.

Brothas from different Mothas

Tämän viikon veljekset kuin ilvekset palkinnon saavat vaikeuksien kautta voittoon, virne suupielessään taistelleet ystävämme Theotis ja Thalente . Aina iloiset nuorukaiset evät vähästä lannistu ja tuosta mentaliteetista pitäisi kaikkien meidän ottaa opiksemme. Toimitus odottaa nousevalta Etelä-Afrikkalaiselta vahvaa tulevaisuutta, onhan kundin mentoreiksi valikoitunut varsin kunnioitusta herättävä kööri hienoja herrasmiehiä. Stay smiling, Stay NoWiBu.

Kaikki kunnia enjoille, mutta..

Tässä kyllä hyvä uutinen! Kertakaikkisen mukavaa! Jerry ja MJ taas samassa tallissa! Pruuuutt! Jerry Hsu, hassu silmälasipäinen setä, vietnamilaisten vanhempien vaissiintunut jälkeläinen. Mies menneisyydestä, ajaton ja ah! niin hyvänmakuinen pikku opossumi! Jerryä miettiessä mieleen juolahtaa immiidiatlisti läjäpäin hupaisaa kuvamateriaalia, parttikaupalla tyylikästä skeittausta, tuhansia ja taas tuhansia kevyellä nenä-äänellä lausuttuja kaksimielisiä pieruvitsejä, Louie Barletta ja Osiris, ennen kaikkea. Jerry Hsu on vahva persoona, joka näyttää epävarmalta kiinalaiselta matemaatikolta matkalla kvanttifyysikoiden vuosikokoukseen Pekingiin. Pienestä koostaan huolimatta mies on sinnikäs sissi, oikea sisupussi niinkuin meillä Suomessa saatettaisiin todeta. Jerryn maallinen maja, kehon temppeli, on iskeytynyt suhteellisen monesti katuun,betoniin,pensaaseen,rautatankoon,kivikurbiin,sementtiportaaseen,asfalttiin,puuparruun,multamöykkyyn,harmaaseen kiveen,ikkunalasiin,bussipysäkkiin,t

Hey friends!It's Friday!

AVEN KATTAVA HAASTIS SKATEBOARDMAGISTA

Nowibu X Fitness

Hello! Kuten jokainen aikaansa seuraava kansalainen tietää ja tiedostaa, nykyään fitnessurheilu on kovuutta. Pullistuneet lihakset, verisuonien halkomat mutanttimaiset muskelit ja vakoon ilkeännäköisesti luisuvat tangat ovat kaiketi tulleet jäädäkseen.Vai ovatko? Kävi miten kävi, NWB haluaa pysyä ajan tasalla ja satojentuhansien ihmisten huulilla hinnalla millä hyvänsä, joten päätämme muuttua fitness-blogiksi. Nothing Wins (body)Building 2013. Alla kuvia muusistamme, innoittajistamme ja edelläkävijöistämme tällä kerosiininkatkuisella ja lisäravinteita pullistelevalla taipaleellamme.  Fitness-urheilijan keho on maalauksellisen kaunis ja viaton veistos, ihmissilmälle helppo ja seesteinen maisema.Tämä poika on syönyt raejuustonsa ajallaan! Koska useimmat punttisalit sijaitsevat Kalifornian hehkuvilla hiekkarannoilla, myös kaikki suomalaiset harrastajat ruskettuvat automaattisesti ruskeiksi kuin meksikolaiset kidney-pavut. Aurinkoinen Kalifornia, sinä rusketat minut tasaisesti

Lauantain videopäivitys

Tämän lauantain videopäivitys on internetin pyöreydessä jo reilun vuoden matkannut video. Kyseinen taideteos kannattelee meitä hienosti kohti sunnuntaita ja lepopäivää. Muistakaa ihmiset levätä.

Päivän mies: Jerry

JERRYONKOVA Klikkaa linkki auki ja venyttele paikat kuntoon.

Nowibu News 8/10/13

Tervehdys kaikille lihattomaa lokakuuta taikka mitä tahansa lokakuuta viettäville lukijoillemme. Toviksi jo sammaloitunut ja napanöyhdäksi härmistynyt blogimme tekee toista tulemistaan ja tukee toistaiseksi telakoitumistaan, joten tervetuloa uudistuvaan blogiimme. Emme sano uudistuneeseen, sillä uusintamisprosessien täytäntöönpanotoimenpiteisiin tähtäävä akti on vasta alussa, emmekä näinollen halua keulia taikka pröystäillä pääomalla, jota emme tällä hetkellä, preensensissä, hallitse.  Uusvanha blogitekstisarjamme käsittelee tietenkin uutisia, nyyheetereitä ja kaikenlaisia sähkösanomia sekä posteja meiltä ja maailmalta. Maailmalla tapahtuu kaiken aikaa ja kaikenlaista, emmekä me, huolimatta ammattitaidostamme ja kurinalaisesta suhtautumisestamme bloggailuun, kerkeä kaikkea raportoida ja uutisoida. Mikäli uutistenlukuviettinne on vallan vimmattu, pyydän teitä rauhoittumaan, käyskentelemään enemmän luontoäidin hulmuavissa helmoissa tai sitten vain ostamaan päivän sanomalehden kulman ki

Maanantai-illan ratoksi

Haastattelut ovat lähes aina mielenkiintoisia. Kun haastateltavana on Juhana Hurtig , voidaan puhua n.s. varmasta nakista. Kuten Nikkekin sen tietää, Juhana on inspiroiva henkilö. Toimitus haastaa lukijamme heittäytymään luomisvimman vuolaaseen virtaan ja toteuttamaan itseään myös taiteen moninaisin keinoin. Nauttikaamme syksyn pimeydestä ja kynän liikkeestä paperilla. Haastatteluun TÄSTÄ  Kuva:Juhana Hurtig, bellston.tumblr.com

Nothing Wins Boys - Where are they now? LUKIJAKISA!!1

Kysymys: Mihin kuvaan seuraava henkilö kuuluu, ja miksi?(1hlö/kuva) a)Arde b)Eki c)Nikke d)Sepi e)Elias f)Uncle-Sam g)Mikkis h)Jubo i)Papo j)KC k)Torstai-Tervonen