Siirry pääsisältöön

Nowibu News 8/10/13

Tervehdys kaikille lihattomaa lokakuuta taikka mitä tahansa lokakuuta viettäville lukijoillemme. Toviksi jo sammaloitunut ja napanöyhdäksi härmistynyt blogimme tekee toista tulemistaan ja tukee toistaiseksi telakoitumistaan, joten tervetuloa uudistuvaan blogiimme. Emme sano uudistuneeseen, sillä uusintamisprosessien täytäntöönpanotoimenpiteisiin tähtäävä akti on vasta alussa, emmekä näinollen halua keulia taikka pröystäillä pääomalla, jota emme tällä hetkellä, preensensissä, hallitse.

 Uusvanha blogitekstisarjamme käsittelee tietenkin uutisia, nyyheetereitä ja kaikenlaisia sähkösanomia sekä posteja meiltä ja maailmalta. Maailmalla tapahtuu kaiken aikaa ja kaikenlaista, emmekä me, huolimatta ammattitaidostamme ja kurinalaisesta suhtautumisestamme bloggailuun, kerkeä kaikkea raportoida ja uutisoida. Mikäli uutistenlukuviettinne on vallan vimmattu, pyydän teitä rauhoittumaan, käyskentelemään enemmän luontoäidin hulmuavissa helmoissa tai sitten vain ostamaan päivän sanomalehden kulman kioskista. Pyrimme kuitenkin journalistisessa tiedonvälityksessämme olemaan uskollisia arvoillemme, löytämään niitä uutisia, faktoja, huhuja, juoruja ja silkkoja valheita, joita uskomme lukijoidemme tarvitsevan ja niitä kuono mudassa etsivän. Tässä tämän syksyn ensimmäinen Nowibu News, ja päivämäärähän on kaikille tuttu kahdeksas lokakuuta.



STREET GHETTO on ehdottomasti päivän polttavin uutinen. Klikkaa linkkiä, ja tiedät miksi. Nowibu on sillä tavalla varsin innoissaan STREET GHETTON nousemisesta, että vaihdoimme toistaiseksi määräämättömäksi ajaksi blogikuvan kunnioittamaan STREET GHETTOA ja sen ympärillä villinä vellovaa kulttia, joka on paitsi pioneerimainen, myös ainut laatuaan ja siksi ehdottoman tuen ansaitsevaa toimintaa. STREET GHETTO on nyt täällä! Jäämme innolla odottamaan ensi viikon STREET GHETTO WEEKLYä, viikoittaista videopostausta Sinäputkeen. YO!

BERLIN,alles Gut!? Berliini on uutispalstallamme siksi, että SevenInch Skateboards ja rullalaudoista hassuja soittimia rakentava Melodica Skateboards tekevät huhupuheiden mukaan varsin kollaboratiivisen, yhteensulautumisriitinomaisen yhteistourin aka kooperatiivikiertueen Saksaan kuluvana syksynä. Luvassa on hurjia tempauksia ja hipstereille ominaista kamerankäsittelyä kaikkine radikaaleine värikylläisyydensäätöineen ja käärittyine farkkuineen. Kuvassa Suomen tunnetuin skeittivalokuvaaja Henry Hasseli yhdessä hipsteriperheensä kanssa Berliinin sadonkorjuujuhlilla viime syyskuussa. Ich bin ein Berliner Guten tag meine Fräylein Stho Stho!

Kansainvälinen, rullalautailuelokuviin keskittynyt elokuvafestivaali "UNCLE's MovieFesten" on rantautunut vihdoin myös Suomeen. Elokuvafestivaali on puhtaasti vapaaehtoisvoimin toteutettava tapahtuma, joka kerää vuositasolla lukuisia ensikertalaisia festivaalin pariin. Kuka rokkaa tykimmin!? Kenellä on stiissein fleivöri?! Missä menee hyvänmaunrakeiden raja? Katso lisää nettisivuiltamme!

Lopuksi vielä pikasähkeitä maailmalta:

- Ulkomaat: Valkoisen talon määräys: "Sulkekaa maan hallinto". Yhdysvaltain presidentti Barack Obama on hetki sitten antanut kaikille valtion virkamiehille ylimääräisen vapaapäivän, tällä määräyksellä tavoitellaan kahdeksantoista miljardin Yhdysvaltain dollarin päivittäistä säästöä. Määräys ei koske välttämättömiä kuluja kuten armeijaa, salaista palvelua ja ydinaseita. Kokonaisuudessaan säästöjen alaisiksi jää siis hieman alle kaksi prosenttia valtion budjetista. NowibuNews seuraa tilannetta.

-Politiikka, Kotimaa: Kansanedustaja Sinuhe Wallinheimo (kok.) löi Väinämöisen lyömättömänä pidetyn ennätyksen lausumalla kaikki Eduskunnan kansanedustajat suohon tai ainakin Eduskunnan kahvilaan. Kalevalan mukaan Väinämöinen lausui vain Joukahaisen suohon.

-Tiede, Ulkomaat: Yhdysvaltalaisessa Kalifornian yliopistossa (engl. University of California, Berkeley) on keksitty ruuti uudelleen. Toistaiseksi kyseisen yliopiston kasvatit ovat saaneet "vain" 71 Nobel-palkintoa. Koko NowibuNewsin toimitus onnittelee yliopistoa jo etukäteen uudesta Nobel-palkinnosta.



JA VIELÄ AJANKOHTAINEN PIKAPIKAPIKASÄHKE, JOKA JUURI SAAPUI TOIMISTOON KIRJEKYYHKYN ISTUINHÖYHENIIN TEIPATTUNA.SE KUULUU NÄIN:

Kosmeettiset partapäivät pidettiin Oulussa teemalla Takut Avautuvat.
Tuttuun tapaan kaksipäiväisessä tapahtumassa nähtiin kovan luokan parranpäristäjät. Partojaan näyttelivät mm. Rauni-Leena Luukanen-Kilde, Kalevi Riikonen sekä Juhan Af Grann. Partapäivillä esiteltiin myös videomateriaalia parta -asioista, kuten viiksien vahaamisesta, kansainvälisistä viiksimuodista. Sekä siitä miten CIA:n juomaveteen lisäämä LSD kärhistää monien parran kikkaraksi. Kerrottiin myös miten partaa voi suojella erityisellä foliokääreellä. Erikoisvieraat myös vastasivat yleisöä askarruttaviin kysymyksiin. Esimerkiksi siihen, tuleeko ihmisten leikata partansa reunaa, kuinka pitkä parta joulupukilla on ja onko parempi nukkua yöllä niin että parta on peiton päällä vai alla.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Brand NEW NWB AD has boorn

NWBgallery - #history#memories#skateboarding

 Nick Stansfield Pariisissa. Nick on Manchesterista ja todella mukava kaveri. Tänä päivänä Nickillä oli sattumalta synttärit. Kyseli kovasti Manchesteriin skedeemään, ehkä joskus vielä..  Pöytäfudis, pelien keisari. Ehdoton klassikko, johon ei kyllästy. Jesse ja Sven Kilchenmann Pariisissa. Entisaikojen flippimaakari Darkstarilta, millä lie Sven skeittaa nykyään? Ehkä ikä alkaa jo painamaan käkikellomaan miestä, mene ja tiedä. "Battalionin" puuduttavasta pätkästä huolimatta sympaattinen jätkä, kova höpöttämään.  Wille, uskollinen huonekaveri, vetelee seinäjokisia hirsiä Pariisissa. Jos nukkumisesta maksettaisiin palkkaa, Wille olisi helposti maailman rikkaimpia miehiä. Nuku hyvin, Willie-boy!  Norro ja Notre Dame. Samalta Pariisin reissulta. Norrolta tulossa kohta myös uutta pätkää uuteen Perukseen. Sitä venaillessa.  Kivi ja Esa, veteraanit ei väsy. Berliinissä SevenInchin ekalla reissulla, Controllin kämpillä, kiitos reissusta ukot! Sairaita jätkiä. H

Unohtunut luonnos / 27.6.2015 klo 0:26

Suomen kesäinen ilta on kaunis. Oikeastaan olisi asianmukaisempaa puhua suomalaisesta kesäyöstä, sillä tarkoitan sitä ajanjaksoa, joka alkaa illalla kello kymmenestä ja loppuu kello kahteen aamuyöstä. Kesäyön tanhu saa mielen virkeäksi, se kirvoittaa lempeitä lauseita kosteille huulille, se avaa arjen patinoittamat hengitystiet ja virkistää sielun ja ruumiin. Kesäyö on siniharmaasävyinen ja unelias ajanjakso, jolloin tuntuu, että elämä jatkuu ja jatkuu ja jatkuu, aina vaan ja uudestaan, päivät seuraavat toisiaan ja aina uudelleen saapuu keskiyön siniharmaa valkeus ja unentulo pysyy poissa. Tällainen kesäyö on kaunis. Kesäyönä saattaa tulla hyvinkin mieleen kirjoittaminen. Vanha blogi, kuin menneisyyden irstas muisto löytyy internet-selaimen sivuhistoriasta, edellinen käynti sivulla kuukausia sitten. Sinne, jo unohtuneeseen ja kertaalleen maan poveen siunattuun blogiportaaliin voi kirjoittaa. Tuttu ulkoasu, tuttu hallintapaneeli, pelkästään tuttua ja ehkä siksi turvallista. Alankomaid