Siirry pääsisältöön

Maanantai meininki: Zygäily


Pyöräily, fillarointi,zygäily. Pyörällä voi sotkea,polkea ja kaahata. Kurvailla,slaidailla,keulia ja liirailla. Suditella,kikkailla ja nokitella. Pyöräily on kingeistä kingeintä puuhaa sanon minä, ja jos joku on asiasta eri mieltä niin muuttakoon maalle ja ostakoon sinipunaisen Valmetin, se heinähattu. 


Jokainen itseään ja lähiympäristöään arvostava/kunnioittava pyöräilijä käyttää A) kypärää ja B) aurinkolaseja. Virtaviivainen kypärä tekee jokaisesta tavallisestakin pullaposkesta ilmiselvän Alberto Contadorin. Aurinkolasit eli babyhunterit ovat puolestaan suojaamassa omien silmien katselulinjoja uteliaita ihmisiä vastaan. 

Sortsit+lenkkarit-kombo on välttämätön aurinkoisessa kesäsäässä pyöräileville. Sortseihin pätee armeijan palvelusajasta tuttu lainalaisuus: mitä lyhempi, sen parempi. Lenkkareiden on hyvä olla kevyet, sukkamaiset tossut, joiden kanssa ei oikeita, hikirättimäisiä froteesukkia tarvita. Viime vuosina muodissa ollut pitkäsukkatrendi on siis auttamatta passé eli ohi ja uponnut.

Pehmeä,iso ja erektioystävällinen satula takaa matkustusmukavuutesi ja mahdollistaa uljaan ja urhoollisen sukusi jatkumisen. Panosta penkkiin ja maailma hymyilee kanssasi. United colors of Penkki. Penkki - maalaa maailmasi. RamiramiramiramiPenkkirent. Penkki- antaa sinulle siivet. Penkkipalvelu Penkki, säästöä joka sekunti. NollaPenkkiPenkki - miten voin auttaa? En stad, ett Penkki. Vielä on Penkkiä jäljellä, vielä tulee kauniita päiviä. Penkkisports, it's in the game.

Kommentit

  1. http://www.youtube.com/watch?v=WiiKt0tneqI aiheeseen sopiva amatööri lyhytelokuva !

    VastaaPoista
  2. sukkamuoti OHI !!!?? Ja juuri kun ostin itselleni alennuksesta pitkät polvisukat ja sortsit. täytynee sitten kait olla ohi.

    VastaaPoista
  3. Rakas anonyymi,

    ohioleminenkin on kovuutta tänä kesänä, joten ei syytä huoleen! Oot kova! Ohituskaistajätkät on kovimpia! Ohi on! Veä ne sukat vaa jalakoihi ja ohita ittes ja muiden odotukset hymyssä suin!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Brand NEW NWB AD has boorn

NWBgallery - #history#memories#skateboarding

 Nick Stansfield Pariisissa. Nick on Manchesterista ja todella mukava kaveri. Tänä päivänä Nickillä oli sattumalta synttärit. Kyseli kovasti Manchesteriin skedeemään, ehkä joskus vielä..  Pöytäfudis, pelien keisari. Ehdoton klassikko, johon ei kyllästy. Jesse ja Sven Kilchenmann Pariisissa. Entisaikojen flippimaakari Darkstarilta, millä lie Sven skeittaa nykyään? Ehkä ikä alkaa jo painamaan käkikellomaan miestä, mene ja tiedä. "Battalionin" puuduttavasta pätkästä huolimatta sympaattinen jätkä, kova höpöttämään.  Wille, uskollinen huonekaveri, vetelee seinäjokisia hirsiä Pariisissa. Jos nukkumisesta maksettaisiin palkkaa, Wille olisi helposti maailman rikkaimpia miehiä. Nuku hyvin, Willie-boy!  Norro ja Notre Dame. Samalta Pariisin reissulta. Norrolta tulossa kohta myös uutta pätkää uuteen Perukseen. Sitä venaillessa.  Kivi ja Esa, veteraanit ei väsy. Berliinissä SevenInchin ekalla reissulla, Controllin kämpillä, kiitos reissusta ukot! Sairaita jätkiä. H

Unohtunut luonnos / 27.6.2015 klo 0:26

Suomen kesäinen ilta on kaunis. Oikeastaan olisi asianmukaisempaa puhua suomalaisesta kesäyöstä, sillä tarkoitan sitä ajanjaksoa, joka alkaa illalla kello kymmenestä ja loppuu kello kahteen aamuyöstä. Kesäyön tanhu saa mielen virkeäksi, se kirvoittaa lempeitä lauseita kosteille huulille, se avaa arjen patinoittamat hengitystiet ja virkistää sielun ja ruumiin. Kesäyö on siniharmaasävyinen ja unelias ajanjakso, jolloin tuntuu, että elämä jatkuu ja jatkuu ja jatkuu, aina vaan ja uudestaan, päivät seuraavat toisiaan ja aina uudelleen saapuu keskiyön siniharmaa valkeus ja unentulo pysyy poissa. Tällainen kesäyö on kaunis. Kesäyönä saattaa tulla hyvinkin mieleen kirjoittaminen. Vanha blogi, kuin menneisyyden irstas muisto löytyy internet-selaimen sivuhistoriasta, edellinen käynti sivulla kuukausia sitten. Sinne, jo unohtuneeseen ja kertaalleen maan poveen siunattuun blogiportaaliin voi kirjoittaa. Tuttu ulkoasu, tuttu hallintapaneeli, pelkästään tuttua ja ehkä siksi turvallista. Alankomaid