1 Toppa röökin puruja
vähän nafti tl perunajauhoja
saleen nafti tl ruokasoodaa
vajaahko rl kahvinpuruja
n. 0,375dl vettä jossa 1 tl suolaa
Kuivaa toppa kemmiä uunissa 100 asteessa puol tuntia. Seuraavana pesään ruokasooda 225 asteeseen 45min. Näiden liikeiden jälkeen on korkea aika sekoittaa kuivat aineet ja jauhaa/murskaa ne totaalisesti. Huomio erityinen ainesten hienonnus. Kuumenna vesi melki kiehuvaks mikrossa ja lisää sihen suola. Vesi kuivien aineden päälle. Ole varovainen veden kanssa ettei mustasta tule kuravelliä!!! Pro murskaa sekaan myös shottilasin. reseptikeijo ei kuitenkaan voi sitä suositella. DON´T DO IT! mut tee se nutu, elä tota lasijuttua. ja ei muutaku huuli tötterölle! yön yli jääkaapissa säilyttämine tarjoilee nutuun oikean mustan värin ja aineksen vaikutus tekenarisoituu täydelliseksi.
vähän nafti tl perunajauhoja
saleen nafti tl ruokasoodaa
vajaahko rl kahvinpuruja
n. 0,375dl vettä jossa 1 tl suolaa
Kuivaa toppa kemmiä uunissa 100 asteessa puol tuntia. Seuraavana pesään ruokasooda 225 asteeseen 45min. Näiden liikeiden jälkeen on korkea aika sekoittaa kuivat aineet ja jauhaa/murskaa ne totaalisesti. Huomio erityinen ainesten hienonnus. Kuumenna vesi melki kiehuvaks mikrossa ja lisää sihen suola. Vesi kuivien aineden päälle. Ole varovainen veden kanssa ettei mustasta tule kuravelliä!!! Pro murskaa sekaan myös shottilasin. reseptikeijo ei kuitenkaan voi sitä suositella. DON´T DO IT! mut tee se nutu, elä tota lasijuttua. ja ei muutaku huuli tötterölle! yön yli jääkaapissa säilyttämine tarjoilee nutuun oikean mustan värin ja aineksen vaikutus tekenarisoituu täydelliseksi.
Kommentit
Lähetä kommentti