Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on marraskuu, 2011.

Anthony Pappalardo Mindfield

Menikö joltai tää ohi?

On the road!!

Now, this is some real tour action right here! Fishing, sweating, eating, driving, too hot, too long, too hard, too much!! maybe some skateboarding also... Dope!!

Vapaus,Veljeys ja Tasa-arvo - NWB in Paris

Keskisyksyllä, Herran vuonna 2011, lähti pieni mutta sitäkin sisukkaampi eskardoona suomalaisia skeittareita voittamattomien gallialaisten maahan, Euroopan talousveturiin ja lukuisten rakkaustarinoiden luvattuun laaksoon, Ranskaan. Presidentti Sarkozyn painiessa Ranskaa piinaavan talouskurimuksen sekä aina ajankohtaisen siirtolaiskysymyksen parissa, iloiset härmäläiset nauttivat täysin siemauksin Pariisin sumuisensateisesta ilmanalasta, pikkukylä Chellesin pittoreskin kauniista maaseutuidyllistä sekä mukavasta sub-eurooppalaisesta seurasta. Koska Saarivaltiosta mantereelle asti vaivautuneet keltit olivat miltei mild-härmäläisiä juomatapoineen ja iloisine luonteineen, oli heidän seuraansa vaivatonta ja miellyttävää lyöttäytyä. Kuvassa Takaselän Luuttoman kamikaze-kaareen tarjoileekin kukas muukaan kuin Olly, tuo Manchesterin oma Ringo Starr. Englannin fudismaajoukkueen pelipaita ei suinkaan laske pisteitä tältä tyylikkäältä nuoreltamieheltä. Mukana myös kaksi kuvaa NWB-Goebbels nimellä

Synkkä maanantai

Maanantai oli synkkä päivä kauniista kelistä ja raittiista ulkoilmasta huolimatta. Blaaaaah. Huomenna on kuitenkin jo uusi päivä, ei hätää. Hyvää tiistaita kaikille!

Pizzamaanantai

Muutoksen tuulet puhaltaa

Ajat muuttuvat, me ihmiset siinä mukana. Myös Nowibun on muututtava aika ajoin. Verkkokalvoillemme pysyvasti palanut kuva Sepistä fast action -kyltin alla on nyt historiaa. Uuden aloituskuvamme tarkoituksena on elävöittää sitä jännittyneisyyttä ja suuntaviivojen etsintää, jota Nowibun konttoreissa kautta maan tällä hetkellä on käynnissä. Mitä uutta Nowibu voi vielä lukijoilleen tarjota, kun vuosi 2012 hiipii jo kustaankadun ja helsinginkadun risteyksessä. Mistä löytää potkua seuraaviin päivityksiin, mitä muutetaan, mitä säilytetään ennallaan? Toiset hakevat vastauksia tähdistä ja ennustuksista, toiset internetistä. Kuka mistäkin. Uusi kuva edustaa myös talvi-aikaan siirtymistä. Rauhoitutaan ja katsellaan tähtiä. Valmistaudutaan ensi kevääseen, joka tulee olemaan totally rad show, most awesome ninja failure, hilarious prank, epic fail, funny cat, charlie bite me, banned commercial, how to escape a fart, funny japanese game show ja kaikkea siltä väliltä. Hyvää talvea kaikille!

Ipanoiden iltakoulu: Real To Reel

Noniin! Ipanat, skidit, muksut ja penskat. Tuntosarvet tähän suuntaan. Tää on ipanoiden iltakoulu ja teemana tällä kertaa Real To Reel! Niin, siis Real To Reel. Video jonka jälkeen kaikki muut Mind Fieldiä lukuunottamatta on ollu sekundaa. Jos et tiiä mikä Real to reel on, kelaa suoraan loppuun ja kato pätkä. Sit hallille harjottelee, HOPHOP!! Nate, Field, JT, HUF, Schaaf, BUZ, GonZ! Repikää nyt siitä! Nate Jones - Kattokaa tota tyyliä ja varial flippejä. Ja sit vaan treenaa pennut. Se on tyyli joka määrää. Matt Field - Vanhaa kunnon peltoa. Ei petä. JT - Jos pidätte pipoa muuten ku JT, ootte jo täysin väärillä jäljillä. Tulkaa lukee tätä blogia seuraavan kerran kymmenen vuoden päästä. HUF - Nii ei tartte enää miettiä miks ne HUF-kamat myy. SchaaaaaF! - Vertistä te naskit ette varmaan tiiä mitään. Ette siis skeittauksestakaan. Ääliöt. Buz - Dängädängädägä dängädängädägä dää dää däääää!!! JA SIT LÄHTEE!!!!!!! Nowibun SOTFLY, eli SkaterOfTheFifteenLastYears näyttää mistä kana pissii. GON

Kuin kaksi marjanpoimijaa

Hyvää viikonloppua kaikille! "Once upon a time in Alabama, lived a boy named Susanne Chocolate. Susanne was brown like a hot chocolate with milk. Susanne didn't like his name, because he thought it was a girls name. So when he grew up and turned 18, he changed it. Now his full name is: Marc Eric Jeron Brian Kenny Alex Sean Elijah Brandon Daniel Vincent Raven Chico Devine Mike Guy Mike Justin Jesus Rick Gino Cory Rick Anthony Chris Stevie Chocolate"

Huh?

I Believe I can Fly ( flight of the frenchies ). Free segment from sebastien montaz-rosset on Vimeo . En pidä itteäni erityisenä pelkurina, mutta tää pätkä nosti musta esiin oikeen Veljemme Lammasmielen. Raati ei pystyny kattomaan loppuun, meno meni jo liian sairaaks. Huhhhuijjaa. Amen.

Torstai-Tervonen!

Tervonen kaikki Nowibun lukijat! Torstai on toivoa täynnä,sanotaan. Ja näinhän se on. Tervosen biljardilyönneissä sen sijaan on vielä toivomisen varaa. Tämän torstain Torstai-Tervonen avaa jokaviikkoisen Tervonen-sarjamme, jonka äärellä seuraamme intensiivisesti koko maailman Tervosien elämää läheltä ja kaukaa. Juttuvinkkejä ja Toive-Tervosia voi lähetellä joko sähköpostilla, kirjeellä tai tekstiviestillä niin tuttuun numeroon kuin vielä tutumpaan osoitteeseen! Torstai-Tervonen, ja olosi on rauhallinen!

Arkistojen kätköistä 2

Joka torstaiseen tapaan arkiston ovet narahtaa. Mitä sieltä tälläkertaa löytyykään? Klassista. Kaivari, Nikke (ajalta ennen mestaruutta, kuinkas muuten) ja rani, peräkkäisiä temppuja. Kesä talven jälkeen jolloin lumen auraajien ajotaidot olivat vielä ruosteessa liian monen peräkkäisen vähälumisen talven seurauksesta. Ja kuva. Tietämättömille tiedoksi, että ennen uraansa kaupanmyyjänä, videolla esiintyvä nuorukainen työskenteli muunmuassa siivoojana.

Naapurin kundeja:

Mitäs me Kalliolaiset. Ihan sama ootko lähtösin Missisippistä vai Vantaalta. Täällä on ihmisen hyvä asua.

Grant Taylor

Skater of the Year 2011 on virallistettu. Kaikkien odotusten mukaan SOTY 2011 on Grant. Lapset, opetelkaa frontsideollie ja ehkä joku teistä on seuraava suomalainen SOTY. Ja videota tästä.

Missä Jamie tai partanen Boserio, siellä hyvä meno

Päivän resepti: Flunssajuoma.

Seuraavan juoman tarpeet tulisi jokaisesta kodista löytyä akuutin flunssan iskiessä. Nothing Wins Hunaja -juoma: Ainekset: kiehuvaa vettä hunajaa maitoa Ota kuppi, iso. Kaada kiehuva vesi kuppiin. Lisää hunajaa, paljon. Kruunaa kampe tilkalla maitoa. Laita villasukat jalkaan ja nauti.

Tiedote

Febris catarrhalis epidemica on saapunut Kallion kaduille. Ihmisiä kehotetaan välttämään (täysin)turhaa pussailua ynnä muuta limakalvojen väärinkäyttöä. Tietojemme mukaan ainakin kaksi nowibulaista on jo tartunnan saaneita. Arvostetun valelääkärin mukaan uhriluvut noussevat tänä syksynä ennätysmäisen korkeiksi, eikä kuumeeltakaan vältytä. Tartunnan saaneita pyydetään eristäytymään muusta maailmasta ja elämään underground-elämää toistaiseksi.

Tiistain tanssit

Tommi Björkin päivä 21.11.

Tästä lähtien marraskuun 21. päivä tulee olemaan kansainvälinen Tommi Björk-päivä. Tulevina vuosina Tommia tullaan juhlimaan niin paraatein, musiikkiesityksin kuin juhlapuheinkin.

Arkistojen kätköistä 1

Nowibun arkistot kätkee megatavukaupalla julkaisemattomia videoklippejä ja kuvia. Akistojen kätköistä tuo näitä "kadonneita" matskuja ihmisten ilmoille.

Fyysistä otetta sunnuntaiaamuun

Viikonlopun ääni

Musiikkia korvillemme.

Viikon päihderesepti: Kotitekonen nuuska, by T.Pastartout

1 Toppa röökin puruja vähän nafti tl perunajauhoja saleen nafti tl ruokasoodaa vajaahko rl kahvinpuruja n. 0,375dl vettä jossa 1 tl suolaa Kuivaa toppa kemmiä uunissa 100 asteessa puol tuntia. Seuraavana pesään ruokasooda 225 asteeseen 45min. Näiden liikeiden jälkeen on korkea aika sekoittaa kuivat aineet ja jauhaa/murskaa ne totaalisesti. Huomio erityinen ainesten hienonnus. Kuumenna vesi melki kiehuvaks mikrossa ja lisää sihen suola. Vesi kuivien aineden päälle. Ole varovainen veden kanssa ettei mustasta tule kuravelliä!!! Pro murskaa sekaan myös shottilasin. reseptikeijo ei kuitenkaan voi sitä suositella. DON´T DO IT! mut tee se nutu, elä tota lasijuttua. ja ei muutaku huuli tötterölle! yön yli jääkaapissa säilyttämine tarjoilee nutuun oikean mustan värin ja aineksen vaikutus tekenarisoituu täydelliseksi.

Lihahalli

Ameriikan yhdysvalloissa kotiaan pitävä thrasher magazine -skeittilautailu aiheinen lehti julkaisee internetsivuillaan (loytyy myös youtubesta) Hall of meat videosarjaa. Suomen versiota on samantyyppistä odoteltu jo pitkään, mutta paikalliset skeittijulkaisut ovat pettäneet päivä toisensa jälkeen. Niinpä Nowibu on ottanut erivapauden Suomen Hall of meatin tekemiseen. Hyvät naiset ja herrat Lihanhallin ensimmäinen osa on tässä olkaa hyvät.

Daily mindfield

Pulpettitarinoita 58

Tunsin hämmentävää irtonaisuutta. En ollut kokenut astraalitodellisuutta koskaan vieraammaksi. "Missä olen", mietin. Koko maailmankaikkeiden dimensiot tuntuivat kiihtyvällä tahdilla pakenevan kauemmas. Olin hukannut otteeni stratosfäärisen diversioetiikan kultaisesta kynttilänjalasta, siitä joka jo vuosia oli ollut elämäni ainut kiintopiste johonki universaaliin ja todelliseen. Olin hukkumassa. Paragorn yksin tietää minne.

r.a.n.d.o.m.

Päivän mietelause

Vaatteissa tärkeintä ei ole se, mitä peilissä näkyy. Tärkeintä on se, mitä kuvittelet ne päällä olevasi. -Keisari uusissa vaatteissaan .....aiheeseen löyhästi liittyen: Aaah. Naiset....ja Pariisi! merveilleux!!!!

Spot check: Korkeasaari

Nowibun spot check -osiossa tutustumme tällä kertaa Korkeasaareen, Helsingin omaan Serengetiin. Spotit on listattu siinä järjestyksessä, missä ne reitillesi ilmestyvät, mikäli etenet loogisesti vastapäivään saarta ympäri. Mikäli liikut muutoin, hanki elämä, ihme erilaisuudentavoittelija. Mitään spottia ei ole käytännössä testattu testaajan raajarikon vuoksi. Eläinten kuninkaan minipooli: Saavuitpa saarelle sitten turistina lautalla, tai kuten lokaalit sympaattisen vihreällä bussilla nro11, tulet hyvin todennäköisesti ensimmäisenä kohtaamaan Eläinten kuninkaan minipoolin. Eläinten kuninkaan minipooli sopii erityisesti vasta-alkaneille rullalautailijoille tai muuten vähän loivemmista muodoista pitäville. Haasteet: Spotin haastavuustasoa lisää aavistuksen verran spotin sijainti valtavien verkkoaitojen takana. Spotille pääsy vaatii siis kevyttä kiipeilyosaamista. Spotti on auki vain syksyisin. Kesäisin siinä on vettä. Häädöt/vartiointi: Syksyllä poolin "isäntä" on aktiivisempi k

Venyttelyn merkitys.

Liikunta on ihmiselle tärkeää. "Mens sana in corpore sano"-terve mieli terveessä ruumiissa, kuten jo rooman valtakunnassa tiedettiin. Kuitenkaan liikunta ei ole pelkkää penkkipunnerrusta ja jalkakyykkyä. Siihen liittyy olennaisena osana myös venyttely ja voimistelu. Ohessa siis kehonhallintaan liittyviä videoita, joista jokainen meistä voi ottaa oppia ja inspiraatiota.

Mies ei koskaan aikuistu, hän vain vanhenee.

Elä elämääsi ja unohda ikäsi. -Frank Bering-

Polvi-Knee

Polvi on nivelalue, joka liittää yhteen etummaisen reisilihaksen (fysix hokimus) sekä säärilihaksen (koparimus pannutus). Polvi koostuu erilaisista risti-,sivu- ja nivelsiteistä, jotka yleensä menevät katki tai revähtävät. Sitten niitä voidaan korjailla erilaisilla leikkauksilla. Joskus leikkaukset onnistuvat. Leikkaukset tehdään sairaalassa, joka on lääkäreiden, sairaanhoitajien ja arkistointisihteerien työpaikka. Työpaikkana sairaala on varsin hyvä, siellä joutuu tosin käyttämään kokovalkoisia työvaatteita, etteivät asiakkaat, eli potilaat ja omaiset, säikkyisi. Leikkaussaleissa työskentelevillä on yllään leikkaussalinvihreät ex-valkoiset vaatteet. Vihreän värin uskotaan rauhoittavan nukutuksessa leikattavia potilaita, sillä jos he eivät näkisi esim. valkoista väriä nukkuessaan, he saattaisivat säikähtää, ja luulla että heitä leikellään ja viillellään. Viiltely ja kaikenlainen muu itseen kohdistuva pahoinpitely on tuomittavaa. Tunnetuin viiltäjä lienee Lontoota pelon ja kauhun vallas

Hyvää isänpäivää iseille!

Pulju

Pohjolaisten videotuotos. Ripelixin editointi taattua laatua. Ylikuljux ja Hebidix kuvaajina. Tulos? Täyttä rautaa. Pohjoinen Suomi, routasydän, silmänilon ja rouheuden ruumiillistuma.

Kautta Hefaistoksen!

Hulluja nuo Roomalaiset, Belgialaiset, Britannialaiset, Kreikkalaiset, Gallialaiset, Egyptiläiset, Viikingit, Hispanialaiset, Gootit ja Intialaiset! Kautta Teutateksen, Zeuksen, Hermeen, Hefaistoksen, Artemiin, Jupiterin ja Athenen!!!!! Belgialaiset: Maeterlix Profetix Saksofonix Vanerix Britannialaiset Fritax Hiphiphurax Overtax Relax Teleprintax Velax Veribigbos Egyptiläiset Cuptennis Kleopatra VII Numerobis Gallialaiset Akvavitix Aladobix Amaryllix Amerix Anix Antibiotix Asterix Bananix Barometrix Cannabix Caprix Caravellix Esplanadix Esterix Grandprix Hortonomix Idefix Intrigix Jelousubmarine Lipstix Mimosa Nollanollakuusix Obelix Odalix Senilix Smirgeline Sprayfix Tragikomix Trubadurix Vercingetorix Vetysuperoxidix Gootit Agressivic Electronic Huliganic Hysteric Lyric Mecanic Parodic Patetic Romantic Satiric Statistic Stereofonic Teoric Hispanialaiset Crepenylon y Teflon Microfon y Telefon Intialaiset Kakkulah Kukapah Mekkalah Tekilah Kreikkalaiset Automatos Ostatkos Ekonomos Prot

Annetaan heikoimmillekin mahdollisuus

Ihmiset elävät niin hyvin kuin osaavat ja voivat. Joskus suunta ja etenemistapa voi olla hukassa, mutta parhaansa he tekevät.

Saunabad olen minä, sanoi mies Delhistä

Tunne sisälläni. Esikoiskirjailijan sykähdyttävä tarina elämän ihmeellisyydestä, tunteiden palosta ja rationaalisen ajattelun roolista parisuhteenmuodostamisprosessin esitoimenpiteiden aloittamisen yhteydessä. Kirjakaupoista kautta maan. Kuuluisiaa trikoopellejä: -Maurice Greene + kaikki muut pikajuoksijat -Kaikki norjalaiset hemohes-kaasuissa typerästi hymyilevät hiihtäjät -Kaikki muut hiihtäjät -Aerobic-ohjaajat -Bodybumb-ohjaajat - Kaikki muut ohjaajat

Okkoonää mielissää, hä?

Nää istahat onnikkaan. Kello ei oo paljo mittää vielä. Ihimiset tallustellee työpaikoillesa. Aorinko paistaa, eikä ees saja. Ihan päällikkö ilima. Nää tunnet ittes aeva ylikingiksi, vaikka ookki alakanu eellisenä yönä nukkummaa ihaan liian myöhhää. Nää tajjuut, että nyt on kaekki ihan viimisen pääle kunnosa. Voe että on ihimisen hyvä olla.

Päivän kuva-arvoitus

Mitä yhteistä näillä kuvilla? Vastaukset tuttuun osoitteeseen. (Mehevät palkinnot.)

Rauhattoman jätkän rauhaton pätkä

Ed Templeton - Toy Machine Heavy Metal

Nyt ku lähettii fiilistelee. Mites toi vika rani, piknikpöydältä toiselle? Huhhuijjaa. Nykyää Edi painaa sen 50kiloo enemmän. Tunteikas pätkä.

UGH! Olen munannut.

Jäin kiinni rajalla -stop- kaikki takavarikoitu -stop- pääsin karkuun mutta kirotut rangerit seuraavat -stop- Sininen Hirvi ehkä vasikka -stop- Rio Hondolla kahnauksia -stop- vieläkö olisi keikkaa -stop- odotan vastausta Barryn saluunassa -stop- kuriiri -stop-

Where are they now?? Mike Maldonado?

Kuis siistiä, hähh?? Mike, missäs olet? Sik dyyd.

Keskiviikon kasku.

Talvi se tulla jolkottaa!

Talavi tullee, niinko joka vuos syssyn jäläkeen! Ole siis valmis, hae toppatakkisi varastosta, kaiva villasukkasi laatikosta, kasvata viikset tai parta jos olet mies, teroita luistimesi, voitele suksesi, kantita lumilautasi, etsi isäsi vanha karvalakkisi. Vielä talviaiheinen runo: Talvi se tulla jolkottaa, reippaasti oveesi kolkuttaa, jolkoti jolkoti, avaathan ovesi, talvi se tulla jolkottaa.

Mikä on ihmisen yksin ollessa...