Siirry pääsisältöön

Skloddi slaidailee




Stikkaa vodaa. Friidu ja skloddi sotkee zygil Larun sillal. Blosaa. Torstai daagi fiilaa jo semisti viikendii, kunno buugi. Fillarit kismailee flättii, asfaltti o raffii ja skidisti lismane. Nou voris, jangsterit leipoo zygät silla yli paris sekas. Dösä vaahtoo skidil vaihteel landelle päi. Dorkannäköne kuski fiilistelee salee jotai Eminemii, snadi daiju glitters gubish.

Kampin tori kulmit skidit gurvaa Fredalle, vastapalloo kelaa. Skruudari leijuu himmeil plehoil korneril ja sniffaa dörti-Sanchezille. Siis himmee bugaaja. Kaks kiesii leipoo himmeet parruu skradarin fönäs, joku klani bamla skujaa fistpumppii saluunas. Ei kiinnosta, kundi hiffaa ja skruudaa fillareihi lisää spiidii. Breikki ei skulaa just niiku pitäs mut kelasko Räkäkää mitää ku se duunas niit formuloit? Eihä se dille hiffannu siin vaihees enää tän pallo menost mitää.

Bulsul stikkaus stoppaa. Dekki o märkä ja grippi dunkkaa vanhalle bamselle. Skidi yläbuugi viel Ratagatanille ja sit skruudaa jotai himmeet bungii mättöö. Kongist inee, zygä klodiksee ja junnut inee haussii duunaa safkaa.

Himmee keissi, safkat tuulensuojas ja kunno smaili kehis. Jäbä ziigaa fönsterist veks ja bongaa skidin lätkärotsiskloddin ridaamas fillaril kadul himmeil kaasuil. Breikki brankkuu, tatsi raffii flättii, fillarit laulaa. Skloddi slaidailee.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Brand NEW NWB AD has boorn

NWBgallery - #history#memories#skateboarding

 Nick Stansfield Pariisissa. Nick on Manchesterista ja todella mukava kaveri. Tänä päivänä Nickillä oli sattumalta synttärit. Kyseli kovasti Manchesteriin skedeemään, ehkä joskus vielä..  Pöytäfudis, pelien keisari. Ehdoton klassikko, johon ei kyllästy. Jesse ja Sven Kilchenmann Pariisissa. Entisaikojen flippimaakari Darkstarilta, millä lie Sven skeittaa nykyään? Ehkä ikä alkaa jo painamaan käkikellomaan miestä, mene ja tiedä. "Battalionin" puuduttavasta pätkästä huolimatta sympaattinen jätkä, kova höpöttämään.  Wille, uskollinen huonekaveri, vetelee seinäjokisia hirsiä Pariisissa. Jos nukkumisesta maksettaisiin palkkaa, Wille olisi helposti maailman rikkaimpia miehiä. Nuku hyvin, Willie-boy!  Norro ja Notre Dame. Samalta Pariisin reissulta. Norrolta tulossa kohta myös uutta pätkää uuteen Perukseen. Sitä venaillessa.  Kivi ja Esa, veteraanit ei väsy. Berliinissä SevenInchin ekalla reissulla, Controllin kämpillä, kiitos reissusta ukot! Sairaita jätkiä. H

Unohtunut luonnos / 27.6.2015 klo 0:26

Suomen kesäinen ilta on kaunis. Oikeastaan olisi asianmukaisempaa puhua suomalaisesta kesäyöstä, sillä tarkoitan sitä ajanjaksoa, joka alkaa illalla kello kymmenestä ja loppuu kello kahteen aamuyöstä. Kesäyön tanhu saa mielen virkeäksi, se kirvoittaa lempeitä lauseita kosteille huulille, se avaa arjen patinoittamat hengitystiet ja virkistää sielun ja ruumiin. Kesäyö on siniharmaasävyinen ja unelias ajanjakso, jolloin tuntuu, että elämä jatkuu ja jatkuu ja jatkuu, aina vaan ja uudestaan, päivät seuraavat toisiaan ja aina uudelleen saapuu keskiyön siniharmaa valkeus ja unentulo pysyy poissa. Tällainen kesäyö on kaunis. Kesäyönä saattaa tulla hyvinkin mieleen kirjoittaminen. Vanha blogi, kuin menneisyyden irstas muisto löytyy internet-selaimen sivuhistoriasta, edellinen käynti sivulla kuukausia sitten. Sinne, jo unohtuneeseen ja kertaalleen maan poveen siunattuun blogiportaaliin voi kirjoittaa. Tuttu ulkoasu, tuttu hallintapaneeli, pelkästään tuttua ja ehkä siksi turvallista. Alankomaid