Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on syyskuu, 2014.

Pieru on taidetta jos sen tekee oikein

Seven Segull matkustaa Nakkiveneellä erään Herra Hazardin luokse.

http://youtu.be/Lo_edXUlrT8

Rotat mestoilla

It's a family thing

Hyvä video

Nowibu on tunnettu hyvien videoiden postaajana. Tämä viedo on hyvä. 

NWB TOP-10

   

Uutta paitaa! NWB X Punkskunks-collabo

Uudet paidat saatavilla syyskuusta alkaen paikallisesta skeittikaupastasi kautta maan! Myös hyvin varustellut levykaupat toimivat jälleenmyyjinä. Punkskunks - because we love to puke!

Syyspäivä - Hyvä päivä

  Manu. Manun elämä on täynnä rakkautta, iloa, ulkoilua, pissojen haistelua, naksujen ja välillä makkaroiden syömistä, pötköttelyä pehmeällä sohvalla, venyttelyä, rapsutettavana olemista, nukkumista, karhealla matolla piehtaroimista, postimiehelle haukkumista, korvien höristelyä ja kostean kuonon värinää. Manu ottaa asiat asioina - mikä ei kosketa Manua, ei Manulle myöskään kuulu. Jokaisessa meissä asuu pieni Manu - anna sen tulla esiin, älä piilottele sisäistä Manuasi! Syksy. Syksy on saapunut taas kaupunkiin, tiedoksi vaan Artturille ja vaimolle Sri Lankan turkoosien laguunien äärelle. Syksyllä sataa paljon, jonka ansiosta aurinkoiset päivät tuntuvat entistäkin aurinkoisemmilta. Aurinko oikein hellii syksyistä ihmistä, se tanssii kalpenevalla iholla, se syöksyilee avoimista ikkunoista omenapiirasta paistavien kotirouvien keittiöihin, se lämmittää kylmimmänkin sydämen ja antaa kirpeisiin aamuihin kauniit kehykset. Ja onhan totta, että ilman auringon energiaa ei loppuke

Reiskan haastista, tsek!

ANDREW REYNOLDS ON KINGI " Is there anything else you want to accomplish in skateboarding before your professional career is over? I feel like Baker, Pissdrunx and our whole crowd, might have done some damage, and I’d like to try and repair that as much as I possibly can. As much as I can do to steer a kid away from drinking and drugs and that whole lifestyle. I feel like that’s a good job for me. I want to keep skateboarding and keep it unique, small and fun. Just those things really."

Syksy

Syksy. Syksy. Syksy. Syksy. Syksy. Syksy. Syksy. ... Lomat lopussa arki on nykyaikaa. Syysfiilis: haikea, turvallinen, rento, mukava. Jopa Oulussa paistaa aurinko. Lehdet kellastuvat, tunnelma nousee. Lienee parasta nauttia ihanista syyspäivistä, sillä ilman niitä elämä olisi rikki. Nowibun toimitus suosittelee pukeutumaan asianmukaisiin varusteisiin (villapaita, pipo, kaulahuivi...) ja rientämään ulos, sillä ulkona puuhastelu on parasta mitä syksy tarjoaa. (Toki illan pimetessä myös takan ääressä lämpimän juoman siemailu on verrattain varteenotettava, syksyinen nautinto.)

Tylsyydestä

Harmaata. Taivas.Housut.Huppari.Asfaltti.Mieli. Kuka tuntee tylsyyden? Kuka tietää tympimisen kaikkivoipaisen asteikon jokaisen piirun? Keneltä tiedustellaan tylsistyneisyyden mietteitä? Vastaus piileskelee,se nuokkuu ostareiden kusenhajuisilla laatoilla,se huojuu humisevissa synkmetsissä. Sen tuntemisesta ei kilpailla,sitä kartetaan kuin rottalastissa seilaavaa kummitusfregattia Karibianmeren pauhuissa. Jos tylsyyttä miettii ja pyörittelee mielessään,tulee helposti huomattua se yksinkertainen seikka,että tylsyys on viihtyisyyden vastakohta. Viihtyisä paikka on ihmiselle mieluinen,viihtyisässä ilmapiirissä halutaan olla ja sitä pyritään ylläpitämään kaikin käytettävissä olevin keinoin. Viihtyisyys on hyve,tylsyys pahe. Erityisesti keskenkasvuisten oireena pidetty tylsyys ei jätä varttunuttakaan rauhaan. Tylsyys voi iskeä keskellä perheen arkea,se voi vaania opiskelijaelämän vilkkailla basaareilla,sen on nähty elostelevan eläkeiän maksaläikikkäillä preerioilla. Tylsyys on aina ole