Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on marraskuu, 2013.

PerjantaiJerry

We love Jerry! Kukapa ei tykkäisi tästä kujeilevasta ja pieruvitsien kyllästämästä aasialaiskalifornialaisesta hunsvotista? Jerry on paitsi Tonin ja Minnan poika, myös skeittari viihdyttävimmästä päästä. Lisää sarkasmia,itseironiaa ja kujeilua maailmaan, toivoo Nowibun toimitus. Hyvää perjantaita!

Kuvanpuolikkaita

Kusenkeltainen taksi kaartaa pölyiseen parkkihalliin.Ovi käy,hallin pölyiselle lattialle siivilöityy hetkeksi villejä valojuovia.Tyylittömästi kaljuuntunut mies hoipertelee ulos autosta.Oikea kummitus,entisten aikojen elävä. "Ku mä voitan lotossa,sä et saa multa hiiren paskaakaan.Sä et saa mitään." Kuski kääntyy mahonkisella istuimellaan ja sylkäisee halveksuvasti miestä kohti osuen epäonnekseen takaikkunaan.Nuuskanruskea räkämälli valuu ikkunaa pitkin kuin kuolleen etanan mätänevä raato kosteusvaurioisessa kellarinseinässä. "Ala kalppia,pummi. Sä ällötät mua. Läskipummi." -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kurkiauran särmikäs delta halkoo sinistä taivasta. On kevät ja talojen räystäissä soittaa sulavesien mahtipontinen orkesteri. Joenrannassa tapahtuu kummia. Rantakaislikkoon edelliskesänä pesänsä pistänyt sorsapariskunta on työn touhussa. "Kvaak kvaak!", s

Kovempaa, korkeammalle!

Hyppytreeniä, hyppytreeniä!!

Ruotsin lisäksi Togon aitajuoksijat ovat kunnostautuneet ponnistusvoiman kehittämisessä. Kenenisakamana Belenekianin tyylinäyte ohessa.

Päivän vessateksti

Kiva että vielä riittää ihmisillä aikaa muuhunkin kuin kännykällä näpelöimiseen.

Brothas from different Mothas

Tämän viikon veljekset kuin ilvekset palkinnon saavat vaikeuksien kautta voittoon, virne suupielessään taistelleet ystävämme Theotis ja Thalente . Aina iloiset nuorukaiset evät vähästä lannistu ja tuosta mentaliteetista pitäisi kaikkien meidän ottaa opiksemme. Toimitus odottaa nousevalta Etelä-Afrikkalaiselta vahvaa tulevaisuutta, onhan kundin mentoreiksi valikoitunut varsin kunnioitusta herättävä kööri hienoja herrasmiehiä. Stay smiling, Stay NoWiBu.

Kaikki kunnia enjoille, mutta..

Tässä kyllä hyvä uutinen! Kertakaikkisen mukavaa! Jerry ja MJ taas samassa tallissa! Pruuuutt! Jerry Hsu, hassu silmälasipäinen setä, vietnamilaisten vanhempien vaissiintunut jälkeläinen. Mies menneisyydestä, ajaton ja ah! niin hyvänmakuinen pikku opossumi! Jerryä miettiessä mieleen juolahtaa immiidiatlisti läjäpäin hupaisaa kuvamateriaalia, parttikaupalla tyylikästä skeittausta, tuhansia ja taas tuhansia kevyellä nenä-äänellä lausuttuja kaksimielisiä pieruvitsejä, Louie Barletta ja Osiris, ennen kaikkea. Jerry Hsu on vahva persoona, joka näyttää epävarmalta kiinalaiselta matemaatikolta matkalla kvanttifyysikoiden vuosikokoukseen Pekingiin. Pienestä koostaan huolimatta mies on sinnikäs sissi, oikea sisupussi niinkuin meillä Suomessa saatettaisiin todeta. Jerryn maallinen maja, kehon temppeli, on iskeytynyt suhteellisen monesti katuun,betoniin,pensaaseen,rautatankoon,kivikurbiin,sementtiportaaseen,asfalttiin,puuparruun,multamöykkyyn,harmaaseen kiveen,ikkunalasiin,bussipysäkkiin,t

Hey friends!It's Friday!

AVEN KATTAVA HAASTIS SKATEBOARDMAGISTA