Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on marraskuu, 2012.

Nik the Kid: Life in da phonecam

He's my buddy Big-A readin' skatemag @ subway station. Rad. Personal belongings, like those colours! Street dogs pushing around! OG band playin' in da middle of da night,spontaneous.Respect. Vincent Alvarez board in my room. Makes me feel good every day. Here he is, mr Culinarist, eating American goodies. Look at that smiley face he's having! Yup. Capitalist- propaganda-stuff here. Christmas is coming to town. But where is the snow? Elijah, he's my favourite at the moment.  When I was a kiddo I had a neighbour who ate every day pasta and drank Coke.This is for him. Big-K is the one and only. Handling business here by his iPhone, I guess. One of my heroes.

Hei, me piirretään!

Nowibun toimitus haastaa rakkaat lukijansa osallistumaan Hei, me piirretään!-kilpailuun. Nowibun Hei, me piirretään!-kilpailu on jo perinteeksi muodostunut kilpailu, jossa osallistujat ottavat mittaa toisistaan taiteen keinoin. Tänäkään vuonna rajoituksia tekniikan suhteen ei ole ja rohkaisemmekin osallistujia käyttämään töissään mahdollisimman monipuolisesti erilaisia välineitä. Aiheena kilpailussamme on: Alkutalven ankeus, voitettavaksi luotu haaste. Olemme valikoineet alle muutaman tussityön kilpailun teeman mukaisesti. Oheisista kuvista voitte ammentaa inspiraatiota kilpailua varten. Kilpailutyöt tulee lähettää tuttuun osoitteeseen kuluvan vuoden loppuun mennessä. Pääpalkintona NoWiBu Goes Art-kirja. 

Viikon latinankielinen sanonta

Aliquando insanire iucundum est     "Toisinaan on suloista hullutella."

Pastaa oravanpyörässä

Syksystä ja aneemisesta marraskuusta puhutaan jok'ikisellä foorumilla, siksi me täällä Nowibun innovatiivisessa etelähelsinkiläisessä loftitoimistossamme emme puhu siitä sanaakaan. Sen sijaan puhumme ruoasta ja melankolisesta suhtautumisesta hyvinvointiyhteiskunnan mukanaantuomaan ilmiöön, joka tunnetaan nimellä oravanpyörä. Muuan ajatus juolahti mieleemme tässä eräänä päivänä keitellessämme lounaaksi vaaleaa Barilla-tankopastaa eli spagettia . Kaikessa rauhallisuudessaan ruoanlaittotilanne oli äärimmäisen miellyttävä ja helppo. Tomaatti-basilika-parsakastike lepäsi valmiina tummassa, savisessa tarjoiluastiassaan ja spagetti oli kuin olikin al dente,   tuntui hampaissa. Kalliolainen, satumaisen kirkas ja surrealismin rajapyykkejä rikkovan pehmeä kraanavesi oli kaadettu lasiseen karahviin, ja karahvi oli aseteltu ikkunalaudalle alleviivaamaan tilanteen harmonista tunnelmaa. Tässä hetkessä, puolitukkoisen nenän nuuskiessa napolilaisia tuoksuja, ajatus oravanpyörästä juolahti mielee

Päivän eläin: Gebardi

Gebardi on maailman nopein maanisäkäs. Se on ihan vietävän nopea eläin. Se voi juosta jopa 120km/h. Gebardit ovat täplikkäitä ja vähän kuin tiikerit, mutta erilaisia. Gebardi on päivän eläin. Cheetahs on the Edge--Director's Cut from Gregory Wilson on Vimeo .

Päivän mietelause by Jubo

"Voitko elää ilman häntä? Jos voit, Miehisty ja jätä hänet!"

Mieskuvia: Kontrabassomies

Kontrabassomies pyyhi kyyneleet, turhaan niitä teet.  Viime hetkellä metron ovista sisään ryntää Kontrabassomies. Arjen sankari, mies soittimen alla.  Kontrabassomies kävelee tyytyväisen näköisenä, jatkuvasti tönimiltään kanssamatkustajilta anteeksipyydellen metrovaunun keskiosaan ja jää seisomaan. Soitin ei mahdu istumapaikoille, vaikka tilaa olisi. Pyyteetöntä duunia oman harrastuksen eteen.  Kontrabassomieheksi ei tulla sattumalta, se on selvä. Jos saa valita, käveleekö soittotunnille kontrabasson kanssa, vai nokkahuilu repussa, vaatii todellista lujuutta valita kontrabassoa. Tosin samalla periaatteella kaikki olisivat laulajia. Kontrabassoa ei todellakaan saa rinkaan päällä kulkemaan, joten iltanuotioilta kontrabassomiestä et löydä.  Kuinka monta maailman luokan kontrabasistia tunnet? Kontrabasistit! Arvostan.

Päivän keno: Etukeno

Pawnshop - John Fitzgerald aka mies töissä

  Kirmo = John Fitzgerald. Samoja kundeja, kovia äjjiä. Ensi torstaina ruutuun palaa ( voi myös olla ettei palaakkaan) Torstai-Tervonen! Sitä ennen kuitenkin viikon luontoääni, Puhu pukille-sarjakuva-animaatio, Missä heilut Hasardi? - Kertomuksia suomalaisista työmiehistä Siperian ratatyömailla-matkakertomus sekä esikoiskirjailijaesittelyssä Kelli Justjöö, joka kertoo esikoiskirjastaan "Leijat Helsingin yllä- Opas pahanhajuisten pierujen maailmaan" .

Päivän obstaakkeli: Hänkkä

Viikon latinankielinen sanonta

De gustibus non est disputandum Makuasioista ei pidä kiistellä.

Marraskuu ja me olemme kalpeita

Tottahan se on, marraskuu on perseestä, ainakin säiden puolesta. Vettä sataa ja kaikkia väsyttää. Sukat on märkinä ja mieli mustana. Onneksemme datanörtti Johnny Internet keksi netin ja heti perään googlen hakukoneen. Sieltä nimittäin löytyy vaikka mitä marraskuiseen ankeuteen sopivaa tunnelmannostatusmateriaalia. Hakusanalla "Nathan Oldfield", löytyi tämä kuva. Hyvännäköinen, antimarraskuinen surffikuva. Lämpimiä värisävyjä ja kirkasta horisonttia. Toimii. Entäpäs tämä hakusanalla "anthony acosta" löytyvä kuva Omarista roikkumassa kiipeilytelineessä? Noin sataprosenttisesti positiivisia tuntemuksia herättävä otos. Kingi jätkä, hyvä kuva, parempi mieli itelle. Kaikki voittaa. Hakusana "timo jutila" paljastaa internetistä löytyvän todellisia aarteita. Tässä kuvassa on kaikki, mitä hyvään kuvaan tarvitaan. Timo.

Looksons!!!!!

Oikein mainiota isäinpäivää kaikille faijoille!! Isät on isiä. Faijat on faijoja. Kovia kaikki tyyni.

aamu.jpg

Hei kaikki iloisenvärisissä verkkatakeissanne anarkistiseen torstaiaamuun heräilevät ystävämme! Ymmärrätte kai, että juuri tämä aamu on aivan erityinen meille jokaiselle? Saattaa tuntua samalta kuin eilisaamu, suussa saattaa maistua sama tunkkainen soffo kuin viikko sitten, saattaa tuntua tutulta. Kuitenkin juuri Tämä aamu on täysin erilainen kuin mihin Sinä, aneemisten movemberviiksiesi taakse kätkeytymään pyrkivä teollinen muotoilija, olet tottunut heräämään. Usko pois. Tässä aamussa on mummolan ison pirtin tunnelmaa, kahvintuoksuisia lasten askelia, korvaan kuiskattuja salaisuuksia. Itse asiassa tämä aamu on elämäsi aamu, todellinen äitiaamu. Muut, tavalliset arkiaamut kumartavat Tätä aamua, nostavat pienet aamukätensä koskettaakseen tätä Torstaiaamua, antavat istumapaikkansa täpötäydessä ratikassa tälle Aamulle, maksavat Tämän aamun ravintolalaskun ja tippaavat vielä avokätisesti. Tässä aamussa on sitä jotain, sitä kuuluisaa jotain, jota joko on tai ei ole. Ja tässä on sitä, voi hy

Päivän foto

MJ

MJ:llä on, -Kostonimainen potkuttelutyyli -Skeittimaailman paras nosegrindi sekä fakieollie -Herkät jalat -Poikkeuksellisen hyvä manuaalituntuma -100% varmuudella vahvaa menoa uudessa Girl/Chocossa

Maanantaina. Viidentenä päivänä marraskuuta.

"Harvoin on sen töillä mitään merkitystä, joka aina laulaa omaa ylistystä; suurin mies - hän huutamatta miettii synnyt syvät, pauhinatta; itse etsimättä kiitostaan - työnsä julistavat hänen maineestaan." Älkää ihmiset pitäkö melua itestä. Ollaan ihmisiksi muuutenkin.

Ydinlaskeuman jälkiä

NWB Cinema appresenta..."KABLYS"

Päivän Gangnam-style: Tuplahattu

Tyyliin Gerwer ja Jessee. Tuplahattu voidaan spotata myös lokakuussa juuri Suomeen muuttaneelta intialaiselta, joka kuvittelee, että Suomen lokakuu on kylmä. Tuplahattu on seuraava kalastajapipo.