Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on lokakuu, 2012.

Keskiviikko

Kunnallisvaaleissa Perussuomalaisten jytky jäi näkemättä. Eduskuntavaalit oli ja meni. Persujytkypuutostilassa Nowibujytky tuo vaihtelua arkeen. Lizardimainen, sanoisi joku. Ota poika sitä vauhtia, tuumaisi toinen.

Syksyllä hillotaan!

Omena päivässä pitää lääkärin loitolla, tiesi jo Kuvan Jussikin. Omena on hyvä hedelmä, josta on moneksi. Sateisen syyspäivän voi käyttää hyödyllisesti esimerkiksi hillon tekemiseen. Tai jos sattuu omistamaan mehumaijan, niin monet suomalaisista lajikkeista sopivat myös mehustukseen. Puhumattakaan maistuvista piiraista ja paistoksista, joita sitten voi nauttia ystävien ja kylänmiesten kanssa.  Kesän omenasato on ollut kohtuullinen. OKO:n (Omenan Kasvattajien Osuuskunta) mukaan muumiotaudilta on vältytty suurimmassa osassa maata, mutta rupea on ollut paikoin jopa runsaasti. Yleisimmistä kotimaisista lajikkeista Valkeakuulaat ovat kypsyneet jo elokuun loppupuolella, mutta Puna-antonovka ja Sariola ovat vielä poimittavissa. Talvilajikkeetkin kannattaa jo poimia, etteivät hedelmät kuivu pakkasessa. Varsinkin Lobo ja Åkerö ovat erityisen herkkiä kuivumiselle.  Hillon tekeminen on helppoa ja hauskaa. Hilloa voi valmistaa vaikka ystävän kanssa, jolloin samalla vaivalla saa molemmille

PäMi

"People protect what they love."  -Jacques Yves Costeau

(Anti)Hero of the Day!

24-vuotiaana Artturi tykkäsi kiikutella omaan rauhalliseen tahtiinsa keinutuolissa, soittaa pianoa sekä pelata kaksi kertaa viikossa bingoa kylän bingokerholla. Sittemmin tahti muuttui radikaalisti. 25-vuotta , 1/4 vuosisata, 1325 viikkoa, 9 125 päivää!! Eläköön!

Loma 2012?

Brixton Holiday 2012 from BRIXTON on Vimeo . Lomaa tai ei, BRXTN vakuuttaa niinkuin aina. Samaan hengenvetoon voitaisiin nykäistä akuutit kuppimaiset, eli syksyn 2012 ne hyväset ja ne huonoset. Ne Hyväset -Syksyn kirpsakat,korvapuustintuoksuiset aamut -Vaatekerrokset Gerverin tapaan: Kaksi t-paitaa, Kaksi flanellia , tuplapipo(!),paksut sukat sekä ISOT housut -Värikäs luonto sekä värikäs kielenkäyttö -Kaverit Californiassa-Minä Helsingissä-mentaliteetti -Tunnelmalliset lomapäivät -Skidit, nuo elämän pienet ihmeet, jotka iloitsevat pienistä asioista -Kylmä maito + Tiikerikakku (myös mokkapalat käy) -Kaulaliinat,villasukat sekä villapaidat tyyliin Kirmo08 -Ihanat tytöt Ne Huonoset - Särkylääkettä kuuriluontoisesti vaativat vammat -Pakkoloma -Sääennusteet,jotka lupaa Liettuaan pakkasta -Sodat ; Syyria, Libanon, Irak, Libya.. -Intian kastijärjestelmä -Ihmisten loputon materianälkä ja pinnallinen vouhottaminen -Epävarmuus -Ikkuna auki, sänky ikkunan alla, nukku

Positiivisuudesta

"Hyvä! Hienosti meni! Kyllä!" Junioreiden kiekkovalmentaja hihkuu vaihtopenkin takana innosta punaisena ja läimäyttelee nokkelasti jallittanutta piskuista laitahyökkääjää hartiasuojiin. " Anna mennä vaan Samppa, noin sitä pitää!" "Hyvää päivää kaunis rouva, kuinka voin auttaa?" Akateemisen kirjakaupan lehtihyllyjen välissä autuaan pöllämystyneenä harhaileva iäkäs rouvashenkilö on pahasti eksyksissä. Pitäisi löytää lapsenlapselle mielenkiintoinen lehti, poika kun harrastaa kalastusta, mutta voi kun näitä lehtiä on niin kovin paljon..Kas! Ystävällinen asiakaspalvelija! Voi kiitos, katsokaas kun minulla on tällainen ongelma, rouva aloittaa kertomuksensa helpottunut hymy ryppyisillä kasvoillaan. "Terve mieheen! Miten se on nilkka jaksellut? Lähettivät röntgenistä eilen ne viime viikolla otetut kuvat , ja niinhän siinä on käynyt, että se nilkka vaatii pienen toimenpiteen tuolla kirurgisella puolella. Varasin tulevalle viikolle toimenpideajan, ja sii

BITD 2007

Back in the days. Oltiin lähes kaljuja....  ...koska oltiin armeijassa.  Ne jotka ei olleet armeijassa, oli pikkupoikia pitkissä ruuhkatulkissa.  Juho kuvaili ja Mikkikssellä oli raitapaita.  Peltsillä ei ehkä ollu noita liivejä..  .....  Armeijassa oli siihen aikaan vielä miniramppi.  Nykyään samalla paikalla on tämä .....  .....  Mikäs siellä ollessa. Savelan rampin alla. Vesisateella. Ei muuta. Ensi kertaan.

Nothing Wins Artists: Raymond

Raymond Molinar on ihminen, jonka skeittaus ja valokuvaus näyttäytyvät miestä tuntemattomalle täydellistä esteettisyyttä hipovana itsensä luonnollisena toteuttamisena. Raymond skeittaa vietävän hyvin, Raymondissa on tyyliä. Raymond kuuluu myös skeittauksen pakonomaista suoritusmentaliteettivirtaa vastaan uiskenteleviin taiteilijoihin, yhdessä Kenny Andersonin,Danny Garcian sekä Anthony Pappalardon kanssa, vain muutamia esimerkkejä mainitakseni. Skeittauksen ulkopuolella Raymond ottaa valokuvia. Dokumentoi. Raymond Molinarin valokuvista tulee hyvä fiilis, ne ovat raikkaita, elämänmakuisia ja antavat tilaa ajatuksille. Toivottavasti mieheltä tulee vielä skeittipätkiä ja muita rullalautailuaiheista materiaalia, sillä se on arvokasta tuotosta se. Raymondin skeittiedesottamuksia odotellessa suosittelen katsomaan miehen kuvia . Kuvat Raymondin T u mblr.tilistä. Ohessa linkki.

Lainelautailulle kättä yhteen ! !

The Heart & The Sea: Official Trailer from Nathan Oldfield on Vimeo . Huh. Surffaus on kyllä kingiä. Ei meistä ikinä surffareita tule,paitsi ehkä Kaitsusta, me ollaan skeittareita. Mutta surffauksen ympärillä vaikuttaisi häilyvän positiivisten fiilisten aura. Se on hyvä asia. Surffausta on kiva katsoa. Surffilauta on hieno, se on iso ja joskus se on puinen. Se kelluttaa ihmisiä auringonsäteiden punaamassa aallokossa. Surffaus tapahtuu meressä. Jo pelkkä meren läsnäolo saa mielen levolliseksi ja tyytyväiseksi. Meri on hyvä. Ja ranta. Jokaisella maailman merellä on rantaviivaa silmänkantamattomiin, tuhansia kilometrejä. Kivisiä, hiekkaisia, jyrkännemäisiä,vihreitä,valkoisia,ruskeita rantaviivakilometrejä.  Ahh. Surffaus, ole aina samanlainen, älä anna käsitykseni sinusta muuttua, pysy kaukaisena ja hienona.

Kunnon treeniä!

Random: Toteuttaa sen, mitä NWB vain suunnittelee!!

Vitsi, kuinka hyviä kangaskasseja! Ja mitkä taskut. Nowibussa ei voida kuin hämmästellä. Tseekk:  http://randomrdm.blogspot.fi

Muutama kuva kertoo enemmän kuin 1000 postausta

  Sepi - Suomen Puleo - SF   Sepi&Tommi - Living legends - Oakland    Nikke - Lomalla - Ocean Beach   Tommi - Ollie - SF   Papo - NWB - Pasila   Kaitsu&Tervonen - Positiiviset vaibit - Lasipalatsi   Elias&Tommi - Sateensuojassa - Kiasma   Erkki - Faijalla faijan paita - Oripää   Artturi - Rästihommissa - Espoo   Wensku&Artturi&Papo - ? - Eläintarha         1000 , ONNEA!

alien

Vuosikymmen saa mennä ennenkuin tulee jotain siistimpää,sanokaa Niken sanoneen.

Nothing Wins Artists: Kirmo

  Kuvitelkaa kylmä ja sateinen marraskuinen iltapäivä missä tahansa. Kuvitelkaa inhottava olo,märät sukat ja dösästä myöhästymisen tunne. Ja kuvitelkaa vanha kaveri, päivän pelastaja, sellainen auringonsäteitä taskuissaan kantava ihminen, siihen tilanteeseen, sattumalta. Sellanen on Kirmo. Kirmo pelastaa päivän. Hyvänolon suurlähettiläs, todellinen nero ja sympaattine visionääri. Kirmolla on iso ja painava nojatuoli. Kirmo ottaa valokuvia, voi hyvänen aika millaisia valokuvia Kirmo ottaakaan! Kirmo on itse luottamus. Itseluottamus. Kirmo lähtee skeittaamaan, ottaa vanhan filmipokkarin liivintaskuun, ja tuloksena on sykähdyttäviä kuvia,docs. Kirmo, älä muutu. Kirmolla on nettisivut . Kirmo, the real.

Nothing Wins Artists: Duke

Duke on kingi. Se on totuus. Duke osaa monia erilaisia asioita. Duke on inspiroiva valokuvaaja. Duke osaa vangita piirrokseen tunteen ja hetken. Duke on nokkela liikkeissään ja sukkela kieleltään. Duken kirjoituksia on hauska lukea. Duken kertomuksia on mukava kuunnella. Duke asuu Töölössä, mutta se ei tee Dukesta huonoa ihmistä. Se tekee Dukesta töölöläisen. Se ei haittaa. Duke on kova skeittaamaan. Duke osaa sellaisia temppuja, mistä olet aina haaveillut. Duke on suosikkiskeittarisi suosikkiskeittari. Duke on taiteilija. Duke diggaa ToyMachinesta.Se on oikein. ToyMachine ja Ed. Dukella on nettisivut  . Thumbs up Dukelle ja muille artisteille. Seuraavaksi Nothing Wins Artists esittelee lukijoillemme Kirmon. Kirmo on kingi.

Nowibuventures

UPPSALA - Tämänkertainen blogipostaus luetaan/katsotaan vasta, kun kaiuttimista helähtää ilmoille ylläolevasta linkistä aukeava melodia, siis klikkaa ensin!- Södermalmin iki-ihana, laventelintuoksuisena aurana ilmassa leijaileva puutarhapalsta. Södermalmin ja Norrmalmin väliseltä sillalta verkkokalvoille tallentuu universumin laajassa dimensiomittakaavassa kafkamainen näköala. Kaurismäkimäisenä ulappana saavutettu Uppsalan keskiaikainen juna-asema vastaanotti pienen, mutta sisukkaan seurueemme avosylin.  Vuokraemäntämme Eeva on sisimmässään lämminsydäminen ja ihana neito, jollaisia ei Pohjanlahden itäpuolella enää tavatakkaan. Kiitos Eeva! Kai-Aleksi, tuo Troijan hevonen, kiipesi heti ensitöikseen korkeimman sillan poikkiparruun huhuilemaan villisti allakulkeneille daameille. Hyvä Kaitsu, hyvä... Juhon pyynnöstä viiksiä maltilla kasvattanut Nikke yllättyi täysin Gilleten uusimman partahöylän tehosta.  Juhon kritiikiltä säästynyt Kaitsu kasvatti

we no speak americano!

sthlm

Keskiviikkoiltapäivän mietteitä

- Liika on AINA liikaa. - Mental breakdown is coming every now and then, it just happens. - On hyvä, jos kammiossa värisee.