Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on toukokuu, 2011.

Varmuus on valttia.

Kaikkihan me haaveilemme ammattilaisrullalautailijan urasta. Videolla nähdyllä radalla on mahdollisuus hienolla tavalla tuoda esille omaa osaamistansa mitä moninaisemmissa obstaakkeleissa. NYC on ohi seuraava vierailukohde on TOKIO!

Kingi mieheksi

The fast ones

Seveninchin uudet sivut. ZIIGAA!! Vancouver Canucks pelaa tänä vuonna Stanley Cupista Boston Bruinsia vastaan. Go 'Nucks Go! TJ41. Päkiä paskana. Sivussa ainakin viikon, jopa kaksi. Missä miehet ratsastaa? Puerto ja Rico.

Armeija tylsistyttää nuoret miehet

Oleskeltuani useamman kuukauden Suomen puolustusvoimien Santahaminan varuskunnassa, uskoisin tietäväni mistä puhun. Yleinen harhaluulohan tunnetusti on se, että armeijassa miehet reipastuvat ja kunto kohenee niin että heilahtaa. Höpö höpö. Armeijassa miehet laiskistuvat ja lihovat, kunto laskee ja elintaso sen mukana. Koska kaikkeen tekemiseen pakotetaan, sinänsä mielekäskin puuha tai askare alkaa tuntua vastenmieliseltä. Tästä johtuen nuorukaisten motivaatiotaso laskee, eikä kenelläkään ole haluja tehdä ylipäätänsä yhtään mitään. Paitsi rötvätä eli kerätä voimia. Illan tullen ihmiset, joita varusmiehiksi ja Suomen raskaaksi kutsutaan, vaeltavat jalopenonvihreänä purona suorinta tietä sotilaskotiin syömään munkkia ja juomaan limonaatia. Tämän seurauksena on automaation tasolle opittu lihoamisprosessi, joka ei lopu ennen kuin asevelvollisuus on täytetty. Monet tunnetut oululaiset ovat lihonneet armeijassa, mutta laihtuneet sittemmin takaisin normaalimittoihin. Armeijassa ollaan myös väl

Panu

Jason Dill = Äkkipikaiset fiilikset

Viikon kovat

1. Ehdottomana ykkösenä tällä viikolla on sauna ja saunominen. Hiki virtaa, räkä valuu, kiuas sihisee. Munasillaan kesäillassa, miesten hommia. Kovuutta kaikilla asteilla. Suositellaan kaikille. Tulossa kirkkaasti kovin saunakesä miesmuistiin. 2. Voimien kerääminen. Nukkuen,leväten,rötväten,laiskotellen,mietiskellen,haahuillen,makoillen,pitkälläänollen,torkkuen. Voimia voi kerätä mitä moninaisimmilla tavoilla. Kesän kovimpiin hitteihin tuleekin kuulumaan yksinkertaisesti voimien kerääminen. Koskaan ei tiedä milloin voimia saattaa tarvita. 3. Iloinen ja positiivinen asenne elämään on listallamme järjestyksessä kolmantena, muttei missään tapauksessa vähäisimpänä. Positiivisuus on perseestä sanoo Silveri, mutta Silverillä on siihen omat syynsä. Tosiasiassa iloinen mieli ja positiivisuus tarttuvat kanssaihmisiisi ja overall- elämänlaatu paranee. =D

Bongaa, bongaa. Stadissa präniköitä feissejä!

Jo pitkään huimasti kasvanut pääkaupunkimme Helsinki jatkaa kasvuaan. Erityisesti kesän mukanaan tuoma kesätyöläisten joukko valtaa maamme suurinta kaupunkia kovaa vauhtia. Lämpimistä keleistä ja kesäisestä luonnosta nauttivat toki muutkin, kuin työn raskaan raatajat. Kesä on Helsingin turismin kukoistusaikaa, kun reppureissaajat ja muut turistit ympäri maailman kaahaavat Helsingin katuja geokätköjen ja muiden turistinähtävyyksien perässä. Tähän porukkaan kuluu myös eräs nimeltä mainitsematon veljespari kaukaa pohjoisesta, joista toinen on jo bongattavissa Espan puistosta jäätelötötterö kourassa (varokaa lokkeja). Toinen veljeksistä voidaan löytää Havis Amandan luota lähi päivinä. Liekkö pohjoisen kiekkohirmut rohkaisseet pojalaiset pois kelon koloistaan ja saapumaan ihmisten ilmoille.

Aivot uivat ympäriinsä pään sisällä.

Suomalainen koulutusjärjestelmä on Suomen ylpeydenaihe maailmalla. Koulutusjärjestelmä on useampaan otteeseen nostettu koko maailman elliittijoukkoon, mutta silti riittää epäilijöitä ja kriitikoita. Hyvä vai huono asia? Sen saa itse kukin päättää. Tilastojen mukaan järjestelmä toimii. Me suomalaiset opiskelemme innokkaasti niin paljon kuin sielu sietää. Mikä on sielu, moni kysyy. "Sielu muistuttaa muovipussia. Se on ohut ja läpinäkyvä ja vetää noin 4 litraa. " Kyllä ala-asteelaiset tietävät. Lisää elintärkeää tietoa ("Nauru pidentää ikää"): Ala-asteen oppilaiden vastauksia .

Bangin' - Nikke & Eeli

Faktoja tosijunteille osa 2

Laguuni Laguuni on matalasta merenlahdesta kuroutunut vesiallas, jonka erottaa syvemmästä merestä riutta, hiekkapenkka tai vastaava. Sana laguuni on sukua venesian laguna lle ( latinan lacuna , tyhjä tila), joka viittaa nimenomaan Venetsiassa sijaitsevaan matalaan merivesialtaaseen, jota erottivat Adrianmerestä Lidon hiekkasärkät . Pohjois-Amerikan länsirannikolla, varsinkin Pohjois- Kaliforniassa , on useita laguuneita. Välimeren suurin laguuni on Mesolongin suistossa Kreikassa . Laguunien matalissa rauhallisissa vesissä elää monia elämänmuotoja kuten leviä , polttiaiseläimiä ja simpukoita . Itämerellä laguunia vastaavia muodostumia kutsutaan haffeiksi ja niitä on etenkin Puolan rannikolla.

Faktoja tosijunteille osa 1

Leguaanit Tieteellinen luokittelu Domeeni: Aitotumaiset Eucarya Kunta: Eläinkunta Animalia Pääjakso: Selkäjänteiset Chordata Alajakso: Selkärankaiset Vertebrata Luokka: Matelijat Reptilia Lahko: Suomumatelijat Squamata Alalahko: Liskot Sauria Heimo: Leguaanit Iguanidae Oppel , 1811

Äiti on paras

Kesä tulee, vappu meni

Vappu , tuo kevään päivä jolloin turut ja torit valtaavat haalaripukuiset, mäyrishattuiset opiskelijanuorukaiset ja vahemmat valkolakit on nyt taakse jäänyttä elämää. Tämä outouden riemujuhla jätti jälkeensä likaiset kadut. Mutta mitä mitä? Liittykö pipon alta pilkistävä karvoitus jollain tavalla vappuun?

Kiitos 2011-2011.

Kuva lainattu jonkun muun blogista. Kiits Thun!