Siirry pääsisältöön

Satunnaisia tietoja




Antti Venäläinen #15

Antti "Wensku" Venäläinen on juuri saamamme tiedon mukaan pelannut jalkapalloa KoPse Kotkissa( KoPse Leijonat oli pussukkajengi, ja KoPse Kobrat oli tuohon aikaan KoPsen ykkösjengi) vuosina 1999-2002. "Wäiski" tuli tunnetuksi kovaa laukovana ja aina tilaisuuden tullen tuomarille päätä aukovana vasempana laitapuolustajana, joka ei antanut koskaan periksi, kunnes antoi lopullisesti periksi ja lopetti lajin harrastamisen vuonna 2002. Muistona peliurasta Antti "Anal Thunder" Venäläiseltä löytyy palkintokaapistaan muun muassa seuraavat mitalit/pokaalit/esineet: Yhen turnauksen Tsemppari-pokaali, 1 hopeamitali Keravan turnauksesta, joka pelattiin sisähallissa. Ei mitään muuta. Nykyään Antti ei enää ole millään tavalla mukana KoPsen toiminnassa, mutta tukee kylläkin korsolaista urheiluseuratoimintaa ajatuksen tasolla. (En ___ssa, mun mielestä KoPse vois painua perseeseen)


Kirmo ja pojat

Nowibun lukijoille tuttu Kirmo on saapunut Barcelonan aurinkoon. Matkaseurana Kirmolla on nykyään lyhythiuksinen,entinen pitkähius, Pitkä-Masa, Mats ja Tommi. Poikien lisäksi Barcelonan aurinkoon on saapunut Korsosta Teemu Soikkeli ja Lampinen, jonka etunimeä en valitettavasti muista. Alkuhuomiona todettakoon poikien olevan kunnollisia poikia, joiden ensisijaisena matkatarkoituksenaan on kartoittaa tietämystään paikallisista skeittipaikoista sekä paikalliseen arkkitehtuuriin pureutuminen skeittarin näkökulmasta. Pojat asuvat noin 4minuutin kävelymatkan päässä Nowibun Barcelonan konttorista, joten havainnointiasemat ovat suotuisat. Todettakoon vielä että Kirmon lisäksi myös Mats, Pitkä-Masa ja ehkä Tommi asuvat Kalliossa. Homeboys. Juuri saamamme tiedon mukaan myös vanha kunnon tervaskanto, Markus Tervonen on ilmaantunut lymyilemään Barcelonan palmujen suojaisaan katveeseen, joten lisättäköön Makekin juurisaapuneiden listalle. Siviilissä Markus asustelee Töölössä.


Papo ja Kaitsu

Papo ja Kaitsu (tunnetaan myös nimillä: Asterix&Obelix
, The Kujala Bros, Dupont&Dupont, Wells & Fargo, Miina ja Manu, Sinä&Minä, Kulinaristit, Pensseli-setä&Meisseli-setä, Vanhat kunnot, Nauravat kulkurit, Laulavat talonmiehet, Mainiot maalarit, Matti&Teppo, tämätuose&nämänuone, Hipinretjakkeet sekä Häissäkävijät), saapuvat huomenna lähtevien laivojen satamakaupunkiin, Barcelonaan. Yöpaikasta ei pojilla ilmeisesti ole vielä tietoa, mutta yleisesti uskotaan miesten selviävän tästäkin syömällä hyvin ja hitaasti. Lisätietoa on tässä vaiheessa pojista mahdoton antaa, joten tiedonjyviä pojista lisätään palstalle sitä mukaa kun niitä karisee. Bienvenidos, chicos!


Haju

Wenskun ja Niken huoneessa on ensimmäisestä päivästä alkaen leijaillut pistävä haju, johon kylläkin tottuu noin viidessä minuutissa. Haju ei lähde tuulettamallakaan, joten sen epäillään olevan pinttynyt huoneen seinäpaneeleihin sekä kattolamppuun. Julkisesti asiasta ei puhuta, mutta paikalliset arvelevat lemun lähtevän poikien likaisista vaatteista, sekä käyttäjänsäkin ällikällä lyöneestä Tiikerisalva-purnukasta huoneen pöydällä. Asukkaat itse ovat kuitenkin kertoneet olevansa täysin tyytyväisiä vallitsevaan tilanteeseen, " Emmä enää haista sitä"-Wensku,19-vuotta.


Sabadell

Viime viikolla vierailimme paikallisessa Järvenpäässä matkattuamme viehättävään tuppukylään nimeltänsä Sabadell. Sabadell kuuluu Barcelonan metropolialueeseen ja sinne pääsee junalla Catalonya-asemalta noin 35minuutissa. Maisemat Sabadelliin mentäessä eivät huimanneet päätä, mutta olivat muuten esteettiset ja viehättävät. Ohessa muutama kuva Sabadellin matkalta. Mukana Sabadellissa olivat W,N,Ojasen Niko, sekä vielä silloin kaupungissa olleet vantaalaiset Hessu ja Ari "Akin veli" Laine. Suosittelen Sabadellia kaikille kaupungeista kiinnostuneille.

Kommentit

  1. jep, hajut on kyl hallussa teillä!!
    ei muuta.

    VastaaPoista
  2. komppaan,ja kopse on myös kova!

    VastaaPoista
  3. hey ma oon asterixin ja obelixin sisterix ja aattelin vaa kertoo et tosi mageeta et voin tan blogin kautta seuraa mm. veljexten elamaa. et siis kiitos ja pitakaa hauskaa. ja muutenki taahan on tietty ihan mieleton ploki et jatkakaa vaa kundit samaan malliin. surffishotteja odotellessa

    VastaaPoista
  4. ai nii taa oliki skedeploki, sori

    VastaaPoista
  5. Unhygienix - Kalakauppiaan vaimo24. marraskuuta 2010 klo 18.05

    Huhhuh! Minne onkaan kadonnut kaikki ug-hämyily? Täälähän on koko Gallia ja puolet Korsosta. Nimim: "Kalliossa sataa lunta".

    VastaaPoista
  6. HAJU! huh olin melkeen unohtanut sen. ostakaa kertakäyttösukkia!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Brand NEW NWB AD has boorn

NWBgallery - #history#memories#skateboarding

 Nick Stansfield Pariisissa. Nick on Manchesterista ja todella mukava kaveri. Tänä päivänä Nickillä oli sattumalta synttärit. Kyseli kovasti Manchesteriin skedeemään, ehkä joskus vielä..  Pöytäfudis, pelien keisari. Ehdoton klassikko, johon ei kyllästy. Jesse ja Sven Kilchenmann Pariisissa. Entisaikojen flippimaakari Darkstarilta, millä lie Sven skeittaa nykyään? Ehkä ikä alkaa jo painamaan käkikellomaan miestä, mene ja tiedä. "Battalionin" puuduttavasta pätkästä huolimatta sympaattinen jätkä, kova höpöttämään.  Wille, uskollinen huonekaveri, vetelee seinäjokisia hirsiä Pariisissa. Jos nukkumisesta maksettaisiin palkkaa, Wille olisi helposti maailman rikkaimpia miehiä. Nuku hyvin, Willie-boy!  Norro ja Notre Dame. Samalta Pariisin reissulta. Norrolta tulossa kohta myös uutta pätkää uuteen Perukseen. Sitä venaillessa.  Kivi ja Esa, veteraanit ei väsy. Berliinissä SevenInchin ekalla reissulla, Controllin kämpillä, kiitos reissusta ukot! Sairaita jätkiä. H

Unohtunut luonnos / 27.6.2015 klo 0:26

Suomen kesäinen ilta on kaunis. Oikeastaan olisi asianmukaisempaa puhua suomalaisesta kesäyöstä, sillä tarkoitan sitä ajanjaksoa, joka alkaa illalla kello kymmenestä ja loppuu kello kahteen aamuyöstä. Kesäyön tanhu saa mielen virkeäksi, se kirvoittaa lempeitä lauseita kosteille huulille, se avaa arjen patinoittamat hengitystiet ja virkistää sielun ja ruumiin. Kesäyö on siniharmaasävyinen ja unelias ajanjakso, jolloin tuntuu, että elämä jatkuu ja jatkuu ja jatkuu, aina vaan ja uudestaan, päivät seuraavat toisiaan ja aina uudelleen saapuu keskiyön siniharmaa valkeus ja unentulo pysyy poissa. Tällainen kesäyö on kaunis. Kesäyönä saattaa tulla hyvinkin mieleen kirjoittaminen. Vanha blogi, kuin menneisyyden irstas muisto löytyy internet-selaimen sivuhistoriasta, edellinen käynti sivulla kuukausia sitten. Sinne, jo unohtuneeseen ja kertaalleen maan poveen siunattuun blogiportaaliin voi kirjoittaa. Tuttu ulkoasu, tuttu hallintapaneeli, pelkästään tuttua ja ehkä siksi turvallista. Alankomaid