Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on marraskuu, 2010.

Kuvia Papolta

Kuvvaa Panun kameralta. Videota tulossa. Stay Nowibu.

Albanialainen sananlasku

-Hiirelle kissa on leijona-

Huh! Janoski+Levi Brown = Nate Jones

Satunnaisia tietoja

Antti Venäläinen #15 Antti "Wensku" Venäläinen on juuri saamamme tiedon mukaan pelannut jalkapalloa KoPse Kotkissa( KoPse Leijonat oli pussukkajengi, ja KoPse Kobrat oli tuohon aikaan KoPsen ykkösjengi) vuosina 1999-2002. "Wäiski" tuli tunnetuksi kovaa laukovana ja aina tilaisuuden tullen tuomarille päätä aukovana vasempana laitapuolustajana, joka ei antanut koskaan periksi, kunnes antoi lopullisesti periksi ja lopetti lajin harrastamisen vuonna 2002. Muistona peliurasta Antti "Anal Thunder" Venäläiseltä löytyy palkintokaapistaan muun muassa seuraavat mitalit/pokaalit/esineet: Yhen turnauksen Tsemppari-pokaali, 1 hopeamitali Keravan turnauksesta, joka pelattiin sisähallissa. Ei mitään muuta. Nykyään Antti ei enää ole millään tavalla mukana KoPsen toiminnassa, mutta tukee kylläkin korsolaista urheiluseuratoimintaa ajatuksen tasolla. (En ___ssa, mun mielestä KoPse vois painua perseeseen) Kirmo ja pojat Nowibun lukijoille tuttu Kirmo on saapunut Barcelonan a

Kiitollisuus

Usein, arjen keskellä, ihmisiltä unohtuu kiitollisuus. Olkaa siis kiitollisia siitä, mitä teillä on, sillä kaikilla ei ole edes sitä. Ehkä jo huomenna kurkkukipu on ohitse.

Hei kaikki pimeyden ördärit

Kivi ja Barcelonan skeneuutiset osa 1

Kivi miniramp fall 2010 edit from 7" on Vimeo . Kivi! Käytii kattoo ToyMachine "Brain wash" paikallisessa puljussa, nimeltään The Quiet Man, muistaakseni. Paikalla oli Nuts productionin jäsenten lisäks mm. Chris "The big popppa" Pfanner, Javier "Siisti jäbä" Mendizabal sekä tietenki Suomen oma Muna, eli Samu Karv Onen. Skenemeininkiä, ei hyvä. Ei muuta, huomenna mennään skeittaamaan taas. Keep it NOWIBU!

El dia ñumero 2

Ekana päivänä, ekalla spotilla, tokalla yrityksellä tapahtunutta: Uus kompliitti vajos Välimeren pohjaan. Huono tuuri, sano roomalainen Obelixille.

El dia ñumero 1

Proxima Estacion: Barcelona

Barcassa ollaan, kovvaa kampetta. Wensku ja allekirjoittanut kammarikavereina. Sää epävakainen, vettä ripsahteli puolisen tuntia. Huomenna skedeemään. Kaupunki ei ole muuttunut vuodessa ollenkaan. Tutut paikat, ei mitään uutta auringon alla.

Rahankeruuta á la Nettivoro eli Niken mailin anastus

Miten teet tänään? Olen pahoillani, etten kertoa teille minun lyhyen loman Kyprokselle, itse olen Kyproksella juuri nyt, mutta valitettavasti minulle puhelimen ja kaikki rahani sai varastettu hotelliin, jossa olen esittänyt, koska ryöstö tapaus, joka tapahtui hotellissa. Tämä on jättänyt minut tuhoisa tilassa, koska olen pulaan juuri nyt ja minä tarvitsen apuasi, jotta lähteä täältä. Hotelli puhelinlinjat olivat katkeaa ryöstö, joten minulla on pääsy vain sähköposteja. Ota ystävällisesti lainata minulle 500€ tai summa on varaa niin aikaisin kuin mahdollista, jotta voin tehdä järjestelyjä ja palata takaisin, aion palauttaa sen heti kun pääsen takaisin. Olen niin sekaisin juuri nyt ja en tiedä mitä tehdä, olen ottanut yhteyttä suurlähetystöön ja he ainoastaan puhdistanut minua minun matkustusasiakirjat. Western Union näyttää olevan turvallisin ja nopein vaihtoehto nyt, hyvä saada takaisin minulle niin minä annan sinulle Western Union yksityiskohtia. Odotan kuulevani teiltä. Kiitos huolta

Keskiviikko