Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on toukokuu, 2010.

Daily Mindfield-story

"Kuvitellaan tilanne. On sunnuntaiaamu, ja nouset sängystä. Kello näyttää kymmentä. Aurinko paistaa, eikä taivaalla juurikaan ole nähtävissä pilviä. Sinistä vain. Avaat näyttöpäätteen ja tarkistat jääkiekkotulokset. Samalla klikkaat hsl.fi sivuston auki vain noteerataksesi, että sinulle on langennut sunnuntai-illan työvuoro. Et ole moksiskaan, vaan uhraat kauniin ja ah-niin kesäisen toukokuun viimeisen sunnuntain mukisemati olemalla työpaikallasi maan alla. Bussiin astuttuasi huomaat sen pysähtyvän jok'ikiselle pysäkille. Jok'ikiseltä pysäkiltä kyytiin astuu yhdestä viiteen vaaleanpunaisiin t-paitoihin pukeutunutta keski-ikäistä rouvaa. Lenkkareissa. Kulkuneuvosi alituinen pysäytteleminen ei riitä lenkkareille. Tankkaus on suoritettu aamulla voileipien ja kahvin voimin, kuulet takaasi. Kuumakin bussissa on, kuumempi kuin mitä luvattiin. Bussimatkan kesto normaaliin verrattuna on noin kaksinkertainen. Annat ystävällisesti puuskuttavien naisten jäädä ensimmäisinä kyydistä po

Nowibu Kiinteistöt OY ilmoittaa!

Kulosaari, Nowibun keskusarkisto näkyvissä vasemmalla saaren nokassa tummana läikkänä. Nowibu on saanut uuden sivukonttorin Kulosaaresta. Nowibun toimituksen uudet toimitilat avautunevat välittömästi kesäkuun alusta, tosin tekniset toimenpiteet pitänevät BrändöNowibun toimituksen kiireisenä aina viikolle 25 saakka. Mainittakoon vielä, että Kulosaaren asukkaiden keskivuosiansiot liikkuvat n. 80 500e tietämillä.

Vantaalla tapahtuu

Nikoilai "shaker" Alin on hommannut pyörän. Nowibu onnittelee uudesta hankinnasta ja toivottaa turvallisia kilometrejä satulassa. Toivottavasti Nikolai selviää pyöräily urastaan ilman kokovartalotärinään johtavia väsähtämisiä.

Tekevälle sattuu

Kaupungilla kiirii villi huhu, jonka mukaan Alppikadun kolmesta pienestä porsaasta jo kaksi on joutunut ison pahan suden uhriksi. Katalaakin katalampi susi on Nowibun saamien tietojen mukaan napannut tänä aamuna Veli Pontevan lisäksi Veli Huilun. Huilun susi nappasi vuosaaressa sijaitsevalta katolta ja kuljetti tämän läpi Helsingin terveysasemien. Lopputuloksena suden puremasta Veli Huilun sormessa törröttää neljä tikkiä. Alppikadulla tapahtuu, ja Nowibu varoittaakin Alppikadun suunnassa liikkuvia piilevästä vaarasta. Nowibu toivottaa Veli Viululle onnea suden välttelyyn. Alppikadun suunnassa valokuvaaja Viulu on nimittäin ainut suden hyökkäyksiltä säästynyt. Nowibu odottelee mahdollista kuvamateriaalia Veli Viululta. Nowibu seuraa tilannetta, ja pitää lukijat ajan tasalla.

UG

Blogi ollut maan alla tämän viikon, pyydämme lukijoita ymmärtämään inspiraation hautumista varten suoritettavan normaalien blogipäivitystoimeenpanojen pitkäjänteisen viivyttämisen merkityksen. Tästä vielä linkkiä: http://fi.wikipedia.org/wiki/Underground_metal "Kato OG!" - H.Asardi

NOWIBU KESÄKISA

BONGAA NOWIBU KAUPUNGILLA! NOWIBUN LÖYTÄJÄLLE LUVASSA JUHLAT! ____ I I I I \ / I I---- I I I \ I I I \ / I I \ I I I \ I I I \ / I I __ / I I I \ I I I \ /\ / I I \ I I I \I I___I \/ \/ I I___I I____I

Poika ja Kala

Kalat ja kalastus ovat aina olleet lähellä porvoolaisten sydämiä. Tästä suhteesta kertovat lukemattomat kaupungista löytyvät kala-aiheiset ravintolat, joet, patsaat, torit, monumentit, taidegalleriat ja kaloille omistetut putiikit. Tässä kaksiosaisen patsassarjan ensimmäinen ja samalla "kesympi" osa teoksesta "Poika ja Kala". Patsassarja kertoo tarinan pojasta ja kalasta, jotka riitaantuivat keskenään. Kuvan patsas kertoo tarinan ensimmäisen osan, jossa kala on niskan päällä. Toisessa osassa poika ns. antaa takaisin.

Haastista: Papo

Sunnuntaipäivän painuessa mailleen ja auringon viime säteiden silvoessa Helsingin Kamppia lämpimällä ruoskallaan, tapahtui Papolle onnettomuus. Papo kaatui skeittilaudalla riipaistuaan shuvitin uuden plazan gäpistä pyörätielle. Papo kertoo. " Jalat sotkeutu lautaan ja tuloksena oli reikä polvessa, josta törrötti lumpio silmiinpistävästi ulos." Valkoinen luu ja punainen veri toivat näkyyn traagisen kontrastin, ja videoltakin nähtävissä olevat Riipaisijan ja Senilixin ilmeet ovat sen mukaiset. "Harmittavin takaisku oli vastaostettujen housujen hajoaminen polven kohdalta" Papo kertoo. Papo tiesi kertoa Nowibulle, että sairaslomaa on anottu ja saatu kahden viikon verran, tosin mies itse aikoo luistaa töistä vain viikon päivät, jos sitäkään. Papon polvi ei näytä polvelta enää. Kyseessä on ennemminkin epäselvä lihasten ja veristen luunsirujen muodostama läjä/möykky, joka pysyy reiden ja pohjelihaksen välissä kirurgin ompelemien tikkien (5kpl) voimalla. Toivotamme Papolle

Osiris

http://fi.wikipedia.org/wiki/Osiris

PäMi vol.2

Ken toisen epäonnelle naljailee, hänelle itselleen onnettomuus kohdalle sattukoon.

Kielitaitoa

Herra lentokapteeni Esaias "Ekku" Lahti on huhujen mukaan kielimiehiä. Ekun laaja kielitaito riittäisi luultavasti jopa arkistointisihteerin pätevyyteen. Paljon matkustavana miehenä kielitaito on karttunut Ekulle kuin itsestään.

Uimareissu

Talviturkki lähti eikä sukellukset altaan pohjalla tuntuneet tuottavan hurjille vesipedoille suurempia ongelmia.

Nowibu News

Kaitsu aka Mohandas has left the town. He's living his life in northern Finland a city called Oulu. We hope Mohandas all the best. Take it easy Big-K!

Unelmia pitää olla ja sellasta leikkisyyttä