Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on 2010.

Kadonnut:

Oletko nähnyt tätä miestä? Minä en. Tunnistaa parhaiten nimen UG-Nikke.

Joulukalenteri luukku 18

Gran Canaria - Avainsanat

Kanaria: Saariryhmä Afrikasta länteen. Kuuluu Espanjalle. Lämmintä, ja Matti Nykäs-showta ympäri vuoden. Gran Canaria: Yksi kanarian saarista. Ehkä isoin. Las Palmas pääkaupunki. Espanja: Tätä ja suomen-kieltä puhutaan Kanarialla. Elias-spotti: Kaikki yli 80cm korkeaa loikkaa vaativat spotit (vrt. Cairo-spotti). Näitä ei mielellään skeitata. Elmo: Shreddaa. Ottaa ilmaiseksi elias-spotteja. Vanha kunnon. Sepi: nopeasti, nopeammin, Buse-kyydeillä, sepi. Suomen Molloin. Vanha kunnon. Api: Tunnollinen työmies. Flunssassa. Wanha kunnon. Puerto Rico: Jos Hotellin saa mahdollisimman kaukaa täältä. On se todennäköisesti hyvällä paikalla. Zona-skateshop: Mitä vähemmän inkkiä käsissä - sitä vähemmän saat spotteja selville täältä. Hyvä kauppa anyway. Mc Donald's: Paikallinen ravintolaketju. Tarjoilee lähinnä pihviä sämpylöiden välissä. BK-BurgerKingi: vrt. Mc Donald's. Vain eri nimi ja vähän pahempaa. Housut: Sepillä nämä ei haise hyvälle. Arguinegun-plaza: R.I.P Reissusyndrooma: Tämä va

Joulukalenteri luukku 17

Joulukalenteri luukku 16

Joulukalenteri luukku 15

Joulukalenteri luukku 14

Joulukalenteri luukku 13

Mitä enemmän pakastaa, sitä enemmän kannattaa rakastaa. - Boris Jeltsin

Joulukalenteri luukku 12

Suuressa maassa pystyy ihmeisiin

Taalla suuressa Miamissa jopa BLOGIN pystyy kaantamaan taalla ymmarrettavalle kielelle: Dekkailuvitsit part 2 Streeteimmät skeittaavat brothers? Bros in the alley. Who skater's mother was involved in politics? Nikolai Palin. Skater who lives far away? Artturi long. Skater who is also known for its forest holdings? Elias Pines. Skater who also get involved in vikellystä? Severi Laukkanen. Musical skater? Erkki Quiro. What a janitor found a yard of snow after the rain? Lumilan Mikko. Unbridled skeittaavat brothers? Pervonen brothers. Why kuvaussessarit ended prematurely? The camera did Antti Tenäläiset.

Joulukalenteri luukku 10

Joulukalenteri luukku 9

Joulukalenteri luukku 8

Joulukalenteri luukku 7

Joulukalenteri luukku 6

Joulukalenteri luukku 5

Joulukalenteri luukku 4

Joulukalenteri luukku 3

Joulukalenteri luukku 1

Joulukalenteri luukku 2

Dekkailuvitsit osa 2

Streeteimmät skeittaavat veljekset? Kujalla bros. Kenen skeittarin äiti on sekaantunut politiikkaan? Nikolai Palinin. Kuka skeittari asuu kaukana? Artturi Pitkällä. Kuka skeittari on tunnettu myös metsäomistuksistaan? Elias Mäntyjä. Kuka skeittari harrastaa myös vikellystä? Severi Laukkanen. Musikaalisin skeittari? Erkki Quiro. Mitä talonmies löysi pihalta lumisateen jälkeen? Lumilan Mikon. Härskeimmät skeittaavat veljekset? Veljekset Pervonen. Miksi kuvaussessarit päättyivät ennen aikojaan? Kamera teki Antti Tenäläiset.

Dekkailuvitsit osa 1

Minkä niminen on Eli Reedin kaksoisveli? Kuoli Reed. Kuka on höyrypäisin skeittari? Elissa Steamer. Missä Natas? Kaupas. Missä Leo? Komeros. Kuka skeittari on tunnettu myös musiikkipiireissä? Nick Trabasso. Kenen skeittarin lempiruoka on makarooni? Tom Pastan. Kuka skeittari hengailee vapaa-ajallaan pyromaanipiireissä? Bob Burnquist. Kuka skeittari karkasi merille? Mikey Sailor. Kuka skeittari tuli tunnetuksi liehuvasta takatukastaan? Rodney Mullet. Kuka skeittari tunnetaan vanukkaiden ystävänä? Torey Pudding. Mikä on paras skeittikoirarotu? Zered Basset. Kuka skeittari on käynyt tarkkiksen? Chris Häslääjä. Miksi David Gonzales aloitti? Koska Louie Lopetti. Kuka skeittari tunnetaan myös hevipiireissä? Chad Musta. Kuka skeittari kärsii hajataitosta? Bucky Lasit. Kuka skeittari tunnetaan suuresta alkoholinkulutuksestaan? Wiener van Wageningen Mikä ruumiinosa on paras skeittaamaan? Jerry Suu. Kuka asuu kaukana? Kevin Long. Kuka skeittari on tullut tunnetuksi pienoismallien keräilijänä? Ju

Barcan juhlat ja retki Badalonaan fotoina

Kuvia Papolta

Kuvvaa Panun kameralta. Videota tulossa. Stay Nowibu.

Albanialainen sananlasku

-Hiirelle kissa on leijona-

Huh! Janoski+Levi Brown = Nate Jones

Satunnaisia tietoja

Antti Venäläinen #15 Antti "Wensku" Venäläinen on juuri saamamme tiedon mukaan pelannut jalkapalloa KoPse Kotkissa( KoPse Leijonat oli pussukkajengi, ja KoPse Kobrat oli tuohon aikaan KoPsen ykkösjengi) vuosina 1999-2002. "Wäiski" tuli tunnetuksi kovaa laukovana ja aina tilaisuuden tullen tuomarille päätä aukovana vasempana laitapuolustajana, joka ei antanut koskaan periksi, kunnes antoi lopullisesti periksi ja lopetti lajin harrastamisen vuonna 2002. Muistona peliurasta Antti "Anal Thunder" Venäläiseltä löytyy palkintokaapistaan muun muassa seuraavat mitalit/pokaalit/esineet: Yhen turnauksen Tsemppari-pokaali, 1 hopeamitali Keravan turnauksesta, joka pelattiin sisähallissa. Ei mitään muuta. Nykyään Antti ei enää ole millään tavalla mukana KoPsen toiminnassa, mutta tukee kylläkin korsolaista urheiluseuratoimintaa ajatuksen tasolla. (En ___ssa, mun mielestä KoPse vois painua perseeseen) Kirmo ja pojat Nowibun lukijoille tuttu Kirmo on saapunut Barcelonan a

Kiitollisuus

Usein, arjen keskellä, ihmisiltä unohtuu kiitollisuus. Olkaa siis kiitollisia siitä, mitä teillä on, sillä kaikilla ei ole edes sitä. Ehkä jo huomenna kurkkukipu on ohitse.

Hei kaikki pimeyden ördärit

Kivi ja Barcelonan skeneuutiset osa 1

Kivi miniramp fall 2010 edit from 7" on Vimeo . Kivi! Käytii kattoo ToyMachine "Brain wash" paikallisessa puljussa, nimeltään The Quiet Man, muistaakseni. Paikalla oli Nuts productionin jäsenten lisäks mm. Chris "The big popppa" Pfanner, Javier "Siisti jäbä" Mendizabal sekä tietenki Suomen oma Muna, eli Samu Karv Onen. Skenemeininkiä, ei hyvä. Ei muuta, huomenna mennään skeittaamaan taas. Keep it NOWIBU!

El dia ñumero 2

Ekana päivänä, ekalla spotilla, tokalla yrityksellä tapahtunutta: Uus kompliitti vajos Välimeren pohjaan. Huono tuuri, sano roomalainen Obelixille.

El dia ñumero 1

Proxima Estacion: Barcelona

Barcassa ollaan, kovvaa kampetta. Wensku ja allekirjoittanut kammarikavereina. Sää epävakainen, vettä ripsahteli puolisen tuntia. Huomenna skedeemään. Kaupunki ei ole muuttunut vuodessa ollenkaan. Tutut paikat, ei mitään uutta auringon alla.

Rahankeruuta á la Nettivoro eli Niken mailin anastus

Miten teet tänään? Olen pahoillani, etten kertoa teille minun lyhyen loman Kyprokselle, itse olen Kyproksella juuri nyt, mutta valitettavasti minulle puhelimen ja kaikki rahani sai varastettu hotelliin, jossa olen esittänyt, koska ryöstö tapaus, joka tapahtui hotellissa. Tämä on jättänyt minut tuhoisa tilassa, koska olen pulaan juuri nyt ja minä tarvitsen apuasi, jotta lähteä täältä. Hotelli puhelinlinjat olivat katkeaa ryöstö, joten minulla on pääsy vain sähköposteja. Ota ystävällisesti lainata minulle 500€ tai summa on varaa niin aikaisin kuin mahdollista, jotta voin tehdä järjestelyjä ja palata takaisin, aion palauttaa sen heti kun pääsen takaisin. Olen niin sekaisin juuri nyt ja en tiedä mitä tehdä, olen ottanut yhteyttä suurlähetystöön ja he ainoastaan puhdistanut minua minun matkustusasiakirjat. Western Union näyttää olevan turvallisin ja nopein vaihtoehto nyt, hyvä saada takaisin minulle niin minä annan sinulle Western Union yksityiskohtia. Odotan kuulevani teiltä. Kiitos huolta

Keskiviikko

Yksinäisyys on tyylikästä

Kun toiset juhlii, on toiset äänettöminä kodeissaan, yksin. Ne on UG-jätkiä.

Onnea!

Masteri

Kuvassa hyppivä Sepi on masteri, Frontideflip-masteri. Kuvassa istuva Mies on myös masteri, epäterveellisissä elämäntavoissa nimittäin. Sepillä on ihan terveelliset elämäntavat.

Saunabad

"Alunperin Intiasta lähtöisin oleva "saunabad"-ilmiö on maahanmuuton myötä alkanut saamaan jalansijaa myös meillä kylmässä pohjolassa. Saunabadin tunnnistaa huolettomasta, lähes vitsin omaisesta pukeutumistyylistä, jossa esim. hupun annetaan roikkua huolimattomasti yhden napin varassa toisella olkapäällä, tai kuten yllä olevassa kuvassa, laitetaan ns. kaikki peliin välittämättä enää ollenkaan vaatteiden päälle ripustamisesta, jolloin tärkeää on enää se, että vaatteet jollain tavalla roikkuvat mukana..." -HS. 24.10.2010

TJ 6

Tänään jäljellä 6 työpäivää. Siis kuusi työpäivää. Marraskuussa keskitytään kääntelemään kylkeä Katalonian auringossa. Samalla Suomessa herätään 07.00 ja poljetaan pinkillä munamankelilla Forenomin toimistolle Mäkelänkadulle vastatuulessa, vaakasuoran räntäsuihkun piiskatessa armotta partaista naamaa. Nenäsi punoittaa, Artturi. Räntää Mäkelänkadulla Marraskuussa. Artturia ei näy,vaikka hän ajaa vain 1m päässä takaa tulevan auton vierellä. Varpaita palelee.

Greetings from Riihimäki!!

Moi Kaikki! Terveisiä Riihimäeltä. Täällä on ollut ihan kivaa. Aurinko on paistanut ja muutenkin on ollut kylmä. Hetken päästä lähden kotimatkalle. Maltan tuskin odottaa takaisin Suomeen pääsyä. Kuvassa paikallisten nuorten suosima illanviettopaikka, jossa aion vielä ennen paluuta käydä aistimassa tunnelmaa. Nähdään pian! t. Arska Riksusta.