Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on heinäkuu, 2013.

Viikon Saunabad-palkinnon voittaja Daniel Cardone!!

Ota löysin polvin, elä jännitä. Kunniamaininta enderistä. Hyppyristä hänkkään, ei voi valittaa!

MARC JOHHSONIN HASTATTELU

LUE HAASTATTELU TÄSTÄ TÄSS ON KOVIN HASTATTELU IKIN!! ETTE VOI VÄTTÄÄ MUTAKAAN!! 

Le film:Lo-Film

Jokisen Ville on Porista. Jos Villeltä kysyttäisiin mikä on parasta mitä Porista tulee, vastaus voisi olla esimerkiksi Porin Ässät. Porista tulee ainakin yksi maailman parhaista skeittivideoiden tekijöistä. Lo-Film. Ja se skedeys. Huh huh. Lo-Film (2010-2011)

Päivän lista

Päivän lyhyt lista hehkulamppumerkeistä: Airam Osram Helios (tämä ei aivan varma)

Sunnuntairuno: Oodi Joelle ja DNAlle.

Theberrics.com , siellä Joe Castruccin pitkä videohaastattelu on. Habitatin jätkiltä, temput lähtee käsistä. Gillette, Janoski, Pluhowski ja muut, Ammolleen pistää katsojan suut. Ei Castrucci meitä raukkoja helpolla päästä, Oululaisetkin hyppii häjässä, kun Joe-poika efektejä latelee. Ei tee mieli mennä tappelee, eikä ees nakkelee. Kato ja ihmettele. Joe, aika ketale.

Solution-tour

SLTN on vahva ja alkuperäinen porilainen produktiokollektiivi.Vertaansa vailla ja rohkea oman tiensä kulkija.Solutionilta on tullut useita filmatisointeja;alkuperäiset Pori-leffat ja sittemmin myös maailmanlaajuista levikkiä ja mainetta niittäneet "Haze" sekä "Lo-film". Tällä hetkellä miehemme on soluttautunut tämän ainutlaatuisen ja vaikeaselkoisesti verkostoituneen ryhmän syviin riveihin ja hypännyt touriauton takapenkille. Tässä lyhyitä sähkeitä Pori X Solution- kiertueelta. -Sheikki Himonen otti sairasn fakie flipin ja mentaalin romahduksen samalla spotilla.Äärimmäisen genretöntä ja radikaalia menoa! -Porin aluevesissä EI sinilevää.Yyterin nurkilla vesi kirkasta ja miellyttävän lämpöistä ihmisen uida. -Sk8-Hi ei varsinaisesti flippailuun suunniteltu kenkä.Toimii parhaiten reileissä ja suorissa hypyissä. - Jude kuittailee Sheikille enemmän kuin kukaan kellekkään koskaan.Beef? -Teemu Pirinen = Todella Tekninen.Ilo silmälle! -Pitkät yöunet ja kesäiset

Perjantain paras

Tämän viikon perjantain parhaana esittelemme pianistivirtuoosi Glenn Gouldin soittamassa Johann Sebastian Bachin korviahivelevää musiikkia. Nykyajan jumputuksen rinnalla Bachin musiikki on kestänyt verrattain hyvin aikaa. Ottakaa märkäkorvat opiksenne. Piano on hieno soitin.

VJ is the man!

Kaikki tietää kuka VJ on, ja jos ei tiedä, ei ansaitsekaan tietää. VJ on nero, uomu universale, Galileon perillinen ja Ässäfani #1. Tässä VJ:n yksi mestariteoksista. Teoksen nimi voisi kuulua vaikkapa "The unhygienic axe". Hyvää lauantaiaamua rakkaat lukijat, me rakastamme teitä enemmän kuin te meitä!

NWB top-5 skedesaitit

Oli aika, jolloin maailmanlaajuista suosiota nauttiva blogimme päivittyi tasaiseen tahtiin kerran päivässä. Aktiivisia päivittäjiä oli ellei satoja niin vähintään kymmeniä, päivittäisiä katselukertoja satojatuhansia.  Aikaa kului, rasvatukkaiset haisunäädät muuttuivat vähitellen hyvin käyttäytyviksi, shampoontuoksuisiksi pyhäkoulupojiksi, lopettivat skeittauksen ja siinä samassa unohtui blogi, tuo entisaikojen totalitäärisen vapauden ja riemun symboli, ystävyyssuhteita vahvistavan eliksiirin lähde ja elämäniloa sykkivä aortta. Entisaikoina, vanhoina hyvinä, blogistamme saattoi bongata erilaisia listauksia, luetteloita, diagrammeja, uutisartikkeleita, videoita, valokuvia ja niin edelleen. Tänään teemme paluun menneisyyden katinkullalla kehystettyihin päiviin ja listaamme NWB top-5 skedesaitit. 1. Skatevideosite.com "Kunnon kampetta, ei mitään paskaa. Tuoretta videota tarjolla. Varoitus! Liikaa videoita, älä katso kaikkia." 2. THRASHER "Read the best, f*ck the

Vaporvisa: Kuka Kukin On?

  1. Kuka Vaporilainen kuvassa? A) Jubo B) Lauritzons C) Alizad D) Ei kukaan näistä, vaan isäsi   2. Millä seuraavista hakusanoista GOOGLEn kuvahaku antaa ylläolevan kuvan?  A) "Funny fatboy slim riding a sideway Zynthap" B) "Epic hilarious acid scooterfat" C)"Kestääkö Karjala?" D) "Jubo"   3. Mikä seuraavista väittämistä yhdistää ENITEN Vaporia ja ylläolevaa rakennusta? A) Alizad tapasi Lauritzonin ensi kerran samassa paikassa B) Jubo tapasi ensi kerran samassa paikassa Lauritzonin  C) Kaikki vaporilaiset ruukasivat maalailla vesiväreillä kopin sisällä D) Vaporin kotipesä on tämän savusienen liepeillä   4. Missä maassa sijaitsee Vaporin kautta aikain ensimmäinen kivestä valmistettu bumeranginpidike? A) Puuhamaassa B)Tsadissa C)Botswwanassa D)Zimbabwessa E) Kanadassa F) Jukujukumaassa G) Islannissa H) Taiwanissa I) Ei missään näistä, vaan Kuubassa   5. Kuka vaporilaine

Reissuraina

RAINA Vaporviikko jatkuu. Jubo, tuo Etelän vetelä ja kaikkien videoeditorien kantauros on jälleen lyönyt kilpailijansa laudalta ja toimittanut nowibun toimitukseen videolinkin Reissurainasta. Huomatkaa pitkät tukat ja huoleton asenne. Kuvassa KC lähellä KCDC:tä, muttei suinkaan DC:t jalassa. Washington DC?

VAPOR viikko 1.-7.7.2013

Originaali, alkuperäinen Vaporin vantaalaiskokoonpano on viikkonsa ansainnut! Legendaarinen 3 + 1 kokoonpano on hajaantunut ympäri maailmaa, mutta yhteys säilyy. Flowhun on tunkua, eikä nykyinenkään flow-bro tunne oloaan varmaksi. Vaporin flow-teami on epävarmuuden kanjoni. Hätäinen Vapor-viikon aloitus, huomenna jatketaan hulppeilla paljastuksilla Vaporin historiasta ja edesmenneistä vaiheista. Hyvää alkanutta Vapor-viikkoa kaikille!

!!

Kevät.Kesä.Perseet penkissä. Noussit kirjassa. Rähmää silmässä, vaikkua korvassa. Aikaset herätykset, kirjaston lattiavahan kevyt tuoksu. Yliviivaustusseja, neonvärisiä postit-lappuja. Päivämääriä, deadlineja,tiivistelmiä. Edellisvuosien kokeita, pisterajoja, epävarmaa oloa. Tunkkasta,pänttäämistä,väsymystä.   ONNEA KAIKILLE KOULUUNPÄÄSSEILLE!! PAPOLLE,ASSILLE,NIKELLE,MARIELILLE,SALLALLE..THE LIST GOES ON!! KEEP IT NWB!