Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on huhtikuu, 2013.

Viikonlopun MIES

Uusi suosikkimme, Christian Maalouf. Mies menneisyydestä, popin kuningas ja kertakaikkisen ainutlaatuinen tyyliniekka. Voi veikkoset! Suositeltava pätkä myös tämä: COMFORT

Maalouf aka Kaitsu

Mahtavaa menoa Kaitsun kaksoistyyliläiseltä! Samoja jätkiä! Kunnon poppi! Lisää tätä menoa!

Uncle Shred

Uncle Shredin mini aurattu lumesta. NWB kiittää vanhaa saunottajaa ja odottelee kutsua keväänavajais-bbq-sessareille. Long live King Shred! Lisää kuvia mm. Shredistä täällä

NWB Cinema Proudly Presents.. "ONCE UPON A TIME"

KUULEEKO GALAKSI?  Harjutorin virtsankatkuisissa porttikongeissa sana kiertää ja huhut liikkuvat.  Nothing Wins Butter, NWB sekä NWB Cinema ovat jälleen yhdistäneet voimansa; tällä kertaa projektinimi kuuluu puolipitkästi ja ytimettömästi: ONCE UPON A TIME Projektiin osallistuvien individuaalien nimet on osittain jo mustalla plyysillä päällystetyssä näyttelijäkansiossa, mutta niiden paljastaminen ei liene vielä ajankohtaista. Projektin isä, Kustaa Nowibu, sanailee tele-audio-radio-visio-tyylisestä työrupeamastaan näin: "On eheyttävää tehdä yhteistyötä rautaisten ammattilaisten kanssa, jotka paitsi sitoutuvat työhönsä, myös suhtautuvat siihen intohimolla ja tunteella. Ohjaajan näkökulmasta projekti on varsin haastava, eikä vähiten erilaisten näyttelijäegojen yhteensulattamisprosessien mukaanaantuomien statuskamppailuiden johdosta. Porukka on kuitenkin yhtenäinen, enkä ole eläissäni nähnyt yhtä vahvasti yhteenhitsautunutta työyhteisöä." Jäämme odottelem

Aika, minne menet?

Aurinko paistaa ja linnut laulaa taitaa tulla kesä

Kevät on kanssamme! Ei välttämättä terminen kevät, mutta kevät kuitenkin. Varmoja merkkejä on ollut nähtävissä jo pidemmän aikaa. Lumien sulaminen, katujen harjaus ja skeittareiden ilmaantuminen katukuvaan, ovat kaikki kevään merkkejä. Myös Sampan minin puhdistaminen lumesta on kevään merkki. Kuten myös Eliaksen syntymäpäivät. Toimitus onnittelee! Kevät valmistaa meitä kesää varten. Tulkoon kesä!

Wanha kunnon kesä 2009 by Jubo

SK809 from Juho Jääskeläinen on Vimeo . 4 vuotta. Neljä vuotta. Käsittämätöntä, aika rientää. Kunnon hyvä kesä. vaporfilms oli kehissä. Kuka muistaa? Vapor? Dead? Vaikea sanoa. Uusi kevät, uudet kujeet tänä vuonna. Paljon hyvää tiedossa, silti hyvä fiilistellä vanhoja. Good times never change. Kultareunukset valokuviin. Elävään arkistoon, verkkokalvojen katveeseen. Kiitos Juho ja muut paikoilla olleet. "First we hit the road" ps. Muistaako joku NOWIBU-tarrat? Lukijakisaan voi osallistua suunnittelemalla ITSE NOWIBU-tarran TAI etsimällä urbaanista ympäristöstä NOWIBU-tarran kesältä 2008. Luvassa tarrapalkintoja ja kuppi kuumaa Earl Grey Lipton-teetä. Kuuluisimpia tarroja mm. "Nowibu Rat" ja "Nowibu Perro".

"Päivät"

Vuoden kohokohta on jo takana päin ja laskeutuminen synkkyyteen on alkanut. Tässä vielä pari kuvaa lohduttamaan ja helpottamaan rax-vieroitusta. Niille jotka eivät päässeet paikalle: kyynel.

Lukijavisa

                       Ja kysymys kuuluu: Mikä päivä tänään on?                                             Vastaukset tuttuun osoitteeseen. Palkintona VIP-lippuja mestoille.

DOG Productions - Kovinta ennen ja nyt

" Kevät on kuin silta paratiisisaarelle - ihana kulkea,mutta sen loputtua oikea ihanuus vasta alkaa" - Jean-Pierre Pierujean "Jos keväällä yksikään kukka katsoo sinuun,olet etuoikeutettu mies" -Romanov Potutpottuina "Jos lakanoiden ei kuuluisi olla valkoisia,miksi sitten hotelleissa olosi valkoiset lakanat?" -Jonathan Sleepwell "Kehosi on mainen majasi,kunnioita ja varjele sitä" -Alexander Maibadi "Parempi hymy huulilla kuin naama näkkärillä" -Creamy Salmonsouppi "Ei kerta petturia tee,pizzaraxista vähäisen,etukäteen maistelen,entisen ankaruuden pois heittelen,jätskimuovailukisaakin kenties pilkkailen?" -Gonah Alikessunnatsanen

7inch+Nikke+Nwb

Linkkejä, kuvia yms. ei tähän viestiin tarvita, kerta kaksoismestarikaan ei niitä postauksissaan käytä. Kaikki kuitenkin tietävät mistä on kyse. Nikke on mestari. Nwb on suomen siistein tiimi ja 7inch on suomen toisiks siistein dekkimerkki. Jiihaa!!! Jiihaa! Ja vielä kerran: Jiiiihaa!!!

Kevät teki arkkitehdin eteiseen

Katetut torit, liukumäet, yläkerrassa kasvava puisto..Manageri Sepon sanoin: "Megaramp!" Kovuutta, Papolle isoa kättä ja kylmää käteistä!