Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on kesäkuu, 2011.

Kesä

Alkukesä. Intoa riittää, mutta se ei aina ole tarpeeksi. Next time bro.

Juhannus!

Juhannus. Yötön yö. Sauna, grilli, ystävät, aurinko, yöuinnit. Nowibu toivottaa hyvää jussia kaikelle kansalle.

Heil Holter!

Jos sul Holter on niin kädet yhteen lyö!!

MM-Kisoista yms velvoitteista kieltäytyjät

Jokavuotinen tora ja pura Leijonien mm-kisakieltäytymisistä johtuen on aiheellista ja oikeutettua. Tähtipelaajien on osallistuttava Suomen puolesta taisteluun, oli loukkaantumis-, perhe-, tai terveystilanne mikä tahansa. Kyseessä on suuri kunnia, tilaisuus edustaa jotain, mitä arvostaa ja minkä puolesta haluaa vuodattaa hikeä ja verta. Sama pätee nowibuun. On turha kieltäytyä edustamasta NWB:tä kaupungilla vedoten ranneongelmiin tai siviilipalvelukseen, tai ylipäätänsä mihinkään. Siispä, tästä rangaistuksena kaikille inglorious bastardseille, vastedes etusivun kuvassa saavat näkyä vain ne, jotka tekevät pyyteettömästi työtä yhteisen tavoitteen (NWB productions,"Still Nowibu",2011) edistämiseksi ja toimeenpanemiseksi päivästä ja vireystilasta riippumatta. Ja jotka jaksavat hymyillä paparazzeille ja muille median edustajille,vaikkakin väkinäisesti.Aina. Nihao.

Random ruutuja

(koska nettiyhteys ei ole eikä sen pitäisikään olla itsestäänselvyys)

Bob "Christair" Burnquist

Uusin thrasher!

Ei lisättävää

Papon salaiset matskut!

Nwb news 6.6.2011

Aurinkoisen seesteistä maanantai-iltaa rakkaat lukijat!! Seuraavaksi uutiskatsaus. (raikasta balalaikka-musiikkia) Pihjalamäen ostarilla voi kuulemma painattaa t-paitoja lempeään hintaan. Asiasta kertoi ensimmäisenä Wensku joka puolestaan sai tiedon Peteltä, joka pyörittää skedekauppaa ja on yksi Suomen rennoimmista jätkistä. Klaus Osiris on Itävallassa luultavasti lomalla. Asiasta kertoi ensimmäisenä ituviljelijänä tunnetuksi tullut post-arkkitehtiopiskelija Panu. Panun on määrä tavata Osiris myöhemmin tällä viikolla. Espoossa tullaan käymään kuluvalla viikolla kiivaita taisteluita suomalaisten taistellessa maanmiehiään vastaan. Keltainen valtio (entiseltä nimeltään Kiina) on asettanut liikekannallepanon. Asiasta uutisoi ensimmäisenä 1.jk kapteeni/komppanianpäällikkö. Kallion joogi, Johan, on pysytellyt näkymättömissä tehtyään lupauksen uuden joogaryhmän perustamisesta. Vastuuta pakoileva mefisto tullaan löytämään viimeistään ennemmin tai myöhemmin, lupaa faaraon etsinnästä vastaavan
A broken heart (or heartbreak) is a common metaphor used to describe the intense emotional pain or suffering one feels after losing a loved one.

Voimalaitos

Skeittausta...

...niille jotka ei tiiä mitä skeittaus on: Tätä.