Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on huhtikuu, 2011.

Haastattelu Pornaisista, pianisti

Millon alotit pianonsoiton? - Emmä muista Kumpi on kivempi, kitara vai piano? - Emmä oikee hmmm... nykyää ei oikee soita pianoo ikinä, ni vähä hukassa sen kaa. Mut kyl himas tulee soitettuu pianoo ja se on kyl iha siistiä. Monta lasta teil on? - Kolme mun lisäks. Mikä biisi toi on? - (Tytöt)Ameliesta Eiks kaikki pianot oo aika samallaisii? -No ei, meil on kotona ainaki iha erilainen ku tää. Ottaa iha eri kohasta sen äänen sillee. Jos saisit valita kolme soitinta,jota osaisit soittaa sikahyvin,mitkä ne ois? -Kitara,piano ja viulu. Viulu on VIETÄVÄN hankalaa. Tän ikäsenä ei pysty enää opiskelee viuluu sillee hyvin, ei käsi väänny sillee jännästi enää.

NWBTV

Ihan vaan tiedoksi niille ketkä jo tietää...päivityksiä tulee taas säännöllisen epäsäännöllisesti. NothingVimeoButter. Muistakaa vilkuilla.... Pidetään homma maanalaisena.

KESÄ

Kesä siis tuli. Aivan kuten se joka vuosi tulee talven ja kevään jälkeen. Kesä. Aurinkoisena,lämpimänä, vihertävänä,ihanana. Kesä. Kesä tulee jalkapallopelien, rullalautailun, jäätelönsyönnin ja ruskettuneiden naamojen kanssa käsi kädessä. Kesä. Kesä. Kesä.

Lelukone, NWB top-10

Hej alla mina härliga vänner! Hei minun kaikki ihastuttavat ystäväni! Lelukone avaa kymmenenviikkoisen Nowibun top-10 sarjan, jonka tiimoilta aina maanantaisin blogiin ilmestyy Nowibun virallisen ja yksimielisen raadin mukaan top-10 matskua sisältävä filmi. Ohessa myös mukana Nowibun perinteikäs ja vuosien traditiota noudattava jokakeväinen kevätkisa, jonka pääpalkintona on keväisen uudenkarhean NWB-tuoteperheen uutuuttaan kiiltelevä keväinen uutuushittituote!! Kilpailun säännöt (jotka eivät edellisiltä kevätvuosilta ole juurikaan muuttuneet toim.huom.) ovat samat kuin kaikkina edellisinäkin Kevät-vuosina. Kommentoi videota keväisesti ja voita keväisesti. Hyvää kevättä! stay tuned.leo is full of madness. "as cheesy as it sounds I want to be remembered as a true skater"

Hyvää pääsiäistä kaikille lukijoille!

keep it ug

Nowibun virallinen epäonnistumislaulu!

Onnistuminen on poikaa. Me kaikki haluaisimme onnistua päivästä toiseen. Jokaisen pallontallaajan tiedossa kuitenkin on jatkuvan onnistumisen mahdottomuus. Mikä silloin neuvoksi? Mitä jos kaikki ei menekkään suunnitelmien mukaan? Entä jos huono tuuri yllättää, eikä lykkyä ole matkassa? Tai entä jos sattuu aivan konkreettinen epäonnistuminen? Silloin lohtua epäonnensoturille tuo tämä virallinen epäonnen anthemi, johon yhtymällä paha mieli kaikkoaa. http://www.youtube.com/watch?v=ckeiKZnPyEo

Älä kato!

Piti pölliä tämä idänblogista. Ei siis oikeasti kannata kattoa.

Ei Liity Mihinkään!!!

Eräskin enskari lauantaina.. Sitä ennen Golden Rax pizzapuffet!! Nwb vuosipalaveri. It's Official! Vieraat eivät tervettulleita.

Sepin tyylillä, tight! Delatorre

Pääsiäisruno ns HH Ei liity mihinkään

Kohta on pääsiäinen ja kevätkin on, kadut ovat kuivia ja olo vallaton. - Ari Konttas

Eduskunta vaalit

Yhteiskunta aktiivisena blogina Nowibu on jo pitkään ollut kiinnostunut politiikasta. Tasa-arvo on tärkeä asia ja sen vaalimiseksi olemmekin päättäneet auttaa jo useampaan otteeseen eduskuntaan pyrkinyttä "Hanua" hänen vaalikampanjassaan. Edellis vuosituhannelle jämähtänyt Hanu ei pölyttyneine aivoineen taida käsittää mikä hänen vaalikampanjassaan mättää. Siispä me, Nowibun väki, tahdommekin auttaa meidän suomalaisten iki-ihanaa äitihahmoa Hanneletta hänen valitsemallaan kivuliaalla tiellä mäen huipulle. Tässä yksi Hanun vaalimainos: Tässä yksi syy sen toimimattomuuteen.