Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on tammikuu, 2011.

Bloody Friday

Tammikuun 31. päivä. Enää yksi (1) talvikuukausi, ja sitten alkaa kevät. Kevään jälkeen tulee aina kesä. Kesä on rullalautailijan parasta aikaa. Siispä odotamme kesää. Hyvää Helmikuuta kaikille!

Sunday afternoon

"I'm sitting here in a boring room, just another windy sunday afternoon, I'm wasting my time I got nothing to do, I feel so lonely I'm waiting for you. But nothing ever happens. And I wonder."

Severin päivä suurkaupungissa Osa 2

Severin päivä suurkaupungissa Osa 1

Severi saapui hyisen kylmään ja lumiseen Helsinkiin alkuvuodesta 2011 mukanansa hyvä itsetunto ja roisi huumorintaju. Tämä kuvasarja seuraa Severin päivää suurkaupunkimme vilskeessä. Osa 2 tulossa pian. Nauttikaa ainutlaatuisista kuvista, jotka paljastavat ennennäkemättömiä puolia koko kansan rakastamasta kitaristista!

Kansainvälistä Nowibu, Kansainvälistä.

Tilastoja: Nowibu-blogia on luettu tähän mennessä jo ainakin seuraavista maista: Suomi, Espanja, Yhdysvallat, Nicaragua, Vietnam, Bulgaria, Kanada, Kolumbia, Irlanti, Jemen, Brasilia, Saksa, Alankomaat, Thaimaa, Georgia, Norja ja Britannia. -Hei vain sinullekkin Filippiiniläinen lukija. Eniten on Windows lukijoita, mutta hyvänä kakkosena tulevat Mäccinaiset ja -miehet. -Vieläkö PC:itä on olemassa? Suosituin teksti on Nowibu news 1.5.2010. -Come on..jengi aika nostalgiahenkistä? Sivuja on luettu 7261 kertaa. Mihin on hävinnyt vanha kunnon UG-blogi? Lopeta se lukeminen ja siirry Facebookkin. Alla oleva kuva on omistettu Jemeniläiselle sekä Georgialaiselle lukijallemme.

Koulu on mukavaa

Huhut ja juorut

Luotettavien tietolähteiden mukaan Sepi on täysin hajonnut inttiin ensimmäisten kahden viikon aikana. TJ enää alle 170. Tsemppiä sinne! Papo ja Kaitsu ovat vihdoin saaneet Puerto Ricon kansalaisuuden. Huhujen mukaan viiksillä olisi ollut jotain tekemistä asian nopeassa käsittelyssä. Nikellä on iPhone jossa saa tallennettua myös kalenterimerkintöjä. Santahaminasta kuuluneet viestit ovat kertoneet, että runsaan liikunnan ja ulostuslääkkeiden ansiosta Nikke olisi pudottanut painoaan 80kg:n korville. Nowibun tammikuun UG-palkinto menee Eliaksen tyttöystävälle.

Place to be!

Nikelle ja Sepille parruja armeijjaan

Tämä kuva on internetistä. Seveninchin sivulta. Se on täyttä parrua. Nikke kömpii siinä punaisen parrun juurella. Jos tämännäköisellä parruilulla ei saa alleen ilmaisia parruja niin ei sitten millään. Myös Sepin tulee jatkossakin saada Parruja. Kummatkin parrut on nyt armeijassa, samoin make ja vensku. Parrua sinne, dudet!!

Rästihommia!

Jottei unohtuisi, Eliaksella on rästissä tämä bs-ollie Kanarialta: Next time bro!

Ooou ooou kun lähdit armeijaan!

Vielä ennen kasarmille majoittumista muutama huomionarvoinen seikka kuvina esitettynä.Ne tietää ketkä tietää. Kuvat kertoo oleellisen. Hyvää reserviä kaikille!

Onnea 201. Blogitekstille!

Juuri saamamme tiedon mukaan blogien kunniakkaassa päivityshierarkiassa haamurajana pidetty kahdensadan blogipäivityksen ylitys on juuri saavutettu. 200. blogipäivitys aina tuli Etelä-Amerikan piskuisesta touhottajasta Nicaraguasta. Blogitekstin latasi blogiin mitä todennäköisimmin Häissäkävijät, apunaan todennäköisesti useampi kuin yksi uimarannalla viihtyvä paikallinen TimZom. Seuraavaksi odotetaan rikkoutuvan blogimaailman himotuin päivitysmäärä, hulppea 10 000 blogipäivitystä. Saa nähdä mitä tuleman pitää. Onnea Uudelle vuodelle 2011! Vielä muutama kuva Nikarakuasta.

200!!!!!!!

Uudenvuodenpaiva rannalla perinteisesti. Paikalliset saunabadit eivat juuri valita mita paalla sattuu olemaan. Uimaan on paastava. Ja jo nyt poltettu herra vanha vuosi pulloineen paivineen.

2011

Vuosi 2011 alkoi myos lannessa. Riehakkaat nicat polttivat vanhan vuoden nuken hahmossa ja hakkasivat kepein ja pommittivat erinaisia vanhan vuoden kuvajaisia. Ikava kylla kuvat uudelta vuodelta eivat suostuneet nakymaan joten tassa paikallinen Aadolf odottaa innolla tulevaa vuotta.