Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on huhtikuu, 2010.

Vappua!

Kevät tulee ja vappu on, leppoisa kevättuuli suhisee korvissa vappuaaton iltakävelyllä. Viereisestä puskasta kuuluva kakistelu ja viereisen sipin sisäänkäynnin voimistama virtsan lorina hemmottelevat reippaan ulkoilijan kuulonystyröitä. Lauhkea tuulahdus kantaa sieraimiin oksennuksen ja ummehtuneen vappusiman kotoisan löyhkän. Nyt on vappu! Kesä tulee!!

Moskovan kadut

Tsaari huutaa Uralia kohden on tyyntä, vain miliisin korvanapeista vienosti koleaan usvaan kantautuva Joutsenlaulu herättää lampeen kiinnijäätyneen sinisorsapariskunnan. Feliz navidad, sanoi Ernesto Fidelille kun sissit kuoppia kaivoivat. Ota iisisti Asterix, Relax virkkoi huolettomasti ja pyöräytti villisikaa täyden kierroksen.

Kananluu nyt on päällä

Nothing wins butter in my ass..
"Huhhahhuli, hiki tässä tuli. Nikke on julkku, mulla puutuu käsi" -E.Leino
Jos haluu skedee nii Hagiksen steissil mut jos diggaa sittaa bärtsillä ja tsiigaa ku botskit skiglaa skönellä ja blosaa kliffasti ni sit Suokkiin.

Kuvia Lemunkujalta

cheers mate! .. pökäle King Arthur No feet on the ground! saymynamesaymyname FS Blontosaurus, Baklava Ali ja yli

Good old days

Vaseliinia huuleen Välitiellä -04 Jupe, Bs ZinkyKink As time goes by.

Velodromia ja pyttipannuja

Sunnuntaiaamun ensimmäisten auringonsäteiden viipaloidessa huoneemme seinää lämpimällä otteellaan, päätti herätyskellomme sulosävel kauniit ja elämäänähneet unemme. Noustessamme ylös huomasimme kellon olevan jo myöhän, joten hyppäsimme housuihimme ja hätäilimme bussiin. Kävimme asuntonäyttelyssä. Lähdimme asuntonäyttelystä ottamatta kenkiämme pois jaloistamme. Lounatuulen vihmoessa korviamme kuin muinaisten foinikialaisten häkkilintujen siivet vasten häkin puisia puolia, skeittasimme uusia tai vanhoja spotteja Helsingin Vallilassa. Lopulta päädyimme Lemunkujan säyseiltä sisäpihoilta Velodromin lassevirenintuoksuisille jyrkille seinämille ja rehelliselle reiskalle. Blogimatskut saatiin haltuun ja pari kuvaa, joista lisää myöhemmin. Pyttipannua naamaan.

Ennakkotehtävät

Ennakkotehtävien deadline on umpeutunut tänään kello 16.15 tosi monissa kouluissa. Onnea urakan suorittaneille.

Syntagme contemplation de jour

Jos pinnistelee todella kovasti unelmat voivat käydä toteen. -The man on wire

Päivän mila eli mietelause

Hampuusien on helppo turmella verovaroin maksettuja monumentteja.

Sattuipa hassusti matkalla kotiin

Laskemassa 2008

Mahtava reissu! Lunta oli ja ysikytluvun vaikutteet näkyi. Hauskaa oli mutta kyllähän tuo pitemmän päälle oli aika rankkaa.

Sleepy Thursdays

Mietelausekeskiviikko

Jos väsymystä ei mikään voita, laita extrakerros voita.

Takatalvi

Yllättävä lumituisku yllätti kesän tulosta innostuneen auringonpalvojan Helsingin Alppilassa. Vakavilta henkilövahingoilta säilyttiin, mutta uhri kiidätettiin tarkastettavaksi sairaalaan. Lumisateen lakattua uhrin shokki helpotti jo huomattavasti. Lääkärin mukaan paras lääke shokin hoitoon on lepo ja hyvä ruoka. "Vielä se kesä tulee"  tapausta todistamassa ollut silmin näkijä vakuutteli. 

Suomen New Yersey

JJJJJJJJJ! KEVÄT ON TULOSSA, HUUTAA NAHKA!

Päivän mietelause

"Kadut kaupungin ovat pitkiä ja suoria"

Avajaissanat

Avasin blogin, blogi avattu.